90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Дръпнете си от интернет някое клипче с упражнение на Били Бланкс (тае бо). Хем няма да давате сума пари за велоергометър или пътечка, потиш се доволно и тренираш цялостно.

# 271
Дръпнете си от интернет някое клипче с упражнение на Били Бланкс (тае бо). Хем няма да давате сума пари за велоергометър или пътечка, потиш се доволно и тренираш цялостно.

bouquet, това е добър вариант

# 272
Аз съм твърдо против неразумните харчове  Laughing

# 273
Принцеса, да права си за упражненията Тае-бо
Само че аз не успях да ги правя. Като ги направя един път - после цяла седмица мускулна треска. От един друг форум ме посъветваха за 10-мин упражнения на Синди и сякаш те са по подходящи за начинаещ. После планувам да продължа с 40 минутната. Но това на един по -късен етап. Чак когато тези които правя сега ми станат много лесни.

# 274
Уф...имам толкова много клипчета свалени...ама подскоците не сами страст...Ми, на мен ми е голям проблем да подскачам, адски ми е некомфортно, някак си ми тежи бюста. Не говоря за нещо огромно, просто ми създава дискомфорт и абсолютно нежелание да го правя. Например пътечка пО може, вЕло, степер...пак е движение, ама не е подскачащо. А иначе пък така обичам да танцувам...Луда работа.
Принцеске, ти пък си абсолютли отличник  Peace

# 275
Момичета току що гледах едно страхотно батутче и не е много скъпо. Ефектът бил 10мин. скачане = 30мин. бягане е разбира се трябва да обичаш да скачаш. Аз от малка го обожавам и мога да си го ползвам с децата, но ще трябва да правя график. Joy

# 276
Нали може салата и през въглехидратния ден, че довечера може да сме на гости, та да знам какво може да си позволя. Поне ще мога туршия да хапна, та да не изглеждам много капризна.
bibeto   дай линк да погледнем и ние.

# 277
# 278
бва, салата може във въглехидратния, но е добре да е прясна.Туршията не е добро решение има много сол.Като за гости  и единични случаи мисля, че не е кой знае какъв проблем.
много --------- на всички.

# 279
Tsuff, омаах 150 грама форнети за обяд, дали не съм отличник  Laughing

# 280
бва, салата може във въглехидратния, но е добре да е прясна.Туршията не е добро решение има много сол.Като за гости  и единични случаи мисля, че не е кой знае какъв проблем.
много --------- на всички.

Галина, искаш да кажеш, че салати може само през въглехидратния ден, така ли????? аз си правя салати всеки ден, с изключение на плодовия, дали не съм сбъркала  newsm78

# 281
Много писания, много нещо!Ама така е като станах в 11ч.

Да "хвърля бомбата", че засега спирам с режима.За около 20 дни бях свалила 2кг., от които след ядките през плодовия и кренвирша през белтъчния вече съм +1кг.Не искам да демотивирам никоя от вас, защото все още си мисля, че това е моят режим, но явно го почнах прекалено бързо след предния път-месец и половина.Ще гледам да си раздвижа метаболизма по някакъв начин и ще се върна.
Не мисля, че съм прекалявала дотам с количествата или, че имам проблем с волята.Бях се надъхала много, но тези резултати ми убиха напълно желанието, поне за момента.

Това, че спирам не означава, че няма да влизам тук.Просто не мога без вашата компания (време е да влезе Наталия Симеонова:hahaha:)!

Не искам да обвинявам нито луната, нито звездите, нито съседката от долния етаж за килограмите.Явно метаболизмът ми спи зимен сън.

Стига съм ви мрънкала на главата.Вие продължавайте и пожелавам на всички резултатите на Принцесса!  bouquet Hug

# 282
Харизанче, недей така Cry Сега ще идеш в друга тема, с други моми, и ще ни лишаваш малко по малко от присъствието си, докато не ни забравиш съвсем, а за нас друго Харизанче няма  Sad

# 283
 tanita-81 салата може всеки ден, но се чудех дали може във въглехидратния.то нали ако нее тая салата няма кво да се яде........пуста лакомия.

Харизанова, когато започнах предния път(преди коледните празници) ти пак имаше проблем, но тогава с кантара. Не се отказвай-пак  това е моя съвет. Следвай схемата, яж каквото режимно, дори и да прегрешиш -продължавай. Не мисли за кг си , нито за отслабването. Все някой ден ще дойде резултата. Кво да се прави-съдба. Ех че не можеше да сме едни чируси и да си ядем каквото искаме. Мечти, мечти..........

# 284
Аз да ви кажа момичета съм имала периоди на доста забързан метаболизъм , всичко съм си ядяла и не ми се лепеше. Това става при мен лятото , тогава много се раздвижват обменните процеси поне при мен. Та тогава си хапвах всичко каквото ми се яде и честно да си кажа не съм изпитвала чак такова удоволствие от храната . Когато обаче не ти е позволено или по - точно сам си забраняваш дадени неща с цел да изглеждаш по - добре ... е тогава неминуемо ти се хапва от всичко. Сега съм в етап на застой и се ограничавам , но ми се яде , ядеее Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт