90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
Искам да попитам дали на някоя от вас и става лошо? На мен доста често ми прилошава, а си хапвам и не стоя гладна Sad

# 331
Искам да попитам дали на някоя от вас и става лошо? На мен доста често ми прилошава, а си хапвам и не стоя гладна Sad

не. Аз се чувствам добре. Хапвам си, не гладувам, но и не прекалявам. Днес съм на бобови варива. Ядах една купичка леща и много се заситих. Явно корема ми се е свил:((

# 332
  • TX
Здравейте, момичета
Както се вижда от лентичката ми съм бременна с близнаци-бременността ми е след втори опит ин витро..............................
................Спрях се на тази диета-струва ми се много балансирана, организмът ми няма да е лишен от нищо и според мен не пречи да я спазвам докато съм бременна-вие как мислите?

много е хубаво, че ще ставаш мама   bouquet, позволявам си да се намеся, в качеството на мама на близнаци с тегла при раждане 3,460 и 3,230 и като (човек пазил диетката. Първо уточни я с доктора като се замисли прочитайки и препрочитайки първа страница, млечните продукти, които ти като бременна трябва да приемаш всеки ден как ще ги съвместиш с останалите дни   Confused:  Второ съветче в началото трябва да се набляга на зеленолистни зеленчуци
по моему този режим е много много хубав, но е доста по стриктен от едно разделно. 90 дневната е разновидност на разделното , тя ни учи да се храним правилно, а ти сега имаш по специфични нужди.
Нека доктора да каже
Желая ти лека бременност и безпроблемна на финала и две прекрасни здрави и щастливи дечица!  Hug

# 333
мози - Една разлика напр. е, че при разделното хранене можеш да ядеш всеки ден белтъчини /месо,к. и пр.мляко, яйца, масло/. При 90-дн. ядеш тези продукти само 2 дни в седмицата. Прочети първите страници и на 2 теми, там е описано подробно. Мисля, че при теб храненето трябва да е разнообразно, макар и разделно. Ако са ти казали разделно хранене, според мен по-добре се насочи към темата която ти дадох. А най-добре се посъветвай с лекар. Peace

# 334
  • на малък остров в океана
mozzi, подкрепям мнението, че разделното хранене е по-подходящо в случая. Не бива да лишаваш организма от нищо. В никакъв случай не яж за трима. Храни се умерено, без похапване между храненията. Ако ти се гади и повръщаш, няма да ти е трудно да не ядеш много. Ако караш лека бременност, движи се много, това също ще ти помогне да не качваш по време на бременността.
И като знам колко чакана и желана е тази бременност ти пожелавам да е много лека и здрави бебенца на финала!

Аз да си призная, освен айсберга с риба тон, на вечеря си хапнах и панирано пиленце бяла риба. Embarassed Ужасно тежко ми стана и много се намразих, че се поддадох. Че и лошо ми стана. Ма пък беше много вкусно. Grinning

# 335
  • Vildbjerg,DK
Здравейте и от мен,
Пиша вече за трети път и все нещо не мога да публикувам, та този път ще е по-накратко вече, че ме заболяха пръстите Joy
Mozzi леко бременеене ти пожелавам Hug Според мен наистина трябва да минеш на разделно хранене ако искаш да редуцираш килограмите, като същевременно не се лишаваш от нищо. Тук наистина се консумира всичко, но през три - четири дни. А най-добре да си изработиш собствен режим на хранене като разпределиш храната на три основни плюс две междинни закуски. Това което мен ме съветваха когато бременеех беше - храна богата на фибри, плодове, зеленчуци, млечни - с две думи всичко, но разумно и балансирано.
Успех ти пожелавам.
Иначе за деня - плодов беше. Закуска - мандарини 3бр., обяд и вечеря банан и две плодови пръчки за междинни. Това е, а утре сутрин среща с Кантарев.
Спокойна нощ момичета  bouquet

# 336
ей за бой съм си и това си е   fight
добър резултат постигнах за тези 16 дни -5кг. тази сутрин кантара ми показа 67,1кг. Peace,нооо днес много прегрешения много нещо,първо хапнах малко баничка с плодово мляко,после си хапнах и няколко бадеми и за капак ме почерпиха с шоколадово бонбонче  ooooh! ужас  #Cussing out
утре трябва да се поправя,за сега съм много доволна от диетата почна да ми личи и по дрехите,но к'во ми стана днес не знам,може би че вчера прегладнях много  Mr. Green
хайде лека вчер  Hug

п.с. не че някой го интересува особено дали съм прегрешила или не,но както каза една "колежка" фиданка "споделен грях-половин грях"  bowuu

# 337
Mozzi, моят сьвет е да се консултираш с лекарите задьлжително преди да започнеш диетата - все пак е диета, а тьй като и моята принцеса е ин витро, знам колко много искаш всичко да е наред. Разделното хранене е по-добрия вариант за бременни - нека и другите си кажат мнението, но това както разбирам е и сьвета на специалистите. А РХ е друга тема както момичетата са казали. Лека и успешна бременност!
Zaccc, В условията на диетата изрично е подчертано че последователността на дните и храните е най-важна. Така че надали ще има по-добри резултати!

# 338
добро утро момичета  Hug
от работа и задачи на мога да стигна до компа,а вие писали писали та и темата преполовили-браво на вас и успех в начинанието  Peace
аз днес на въглехидрати-замислила съм за обед филийки с масло и лютеница,за вечеря обикновенни вафли,за съжаление на мога да се похваля с - ,успокоявам се че от МЦ е  Peace
Роси-поздравления за минуса,с още да се похвалиш,ще трябва да тръгвам банда за работа,на всички желая успешен и отслабващ ден  Hug Hug Hug

# 339
Добро утро , Фиданки!

картинки

картинки
Вземайте кафето и закуската и дано деня ви мине леко, успешно и топло!

# 340

добро утро, Киара,
благодаря за кафенцето и апетитната закуска; лек и минусов ден на всички Simple Smile

# 341
  • Панагюрище
Мима1976,маслото го пропусни,ще минеш само с лютеницата.
Киара,мерси за кафето и закуската сега го пия и аз .
Днес съм въглехидратна ще си направя зеленчукова пица от бутерр тесто.
Лек и отслабващ ден на всички.
Мози,и моят съвет е да си гледаш бременоста и да се опиташ с разделното,като се роди бебчо,ще имаш време за диети.

# 342
благодаря за кафенцето и закуската !!!
как сте момичета ???някой по горе пита за това да кажа и аз че се чувствам много отпаднала и си мисля че кръвното ми пада ???
иначе се чувствам по слаба незнам как явно е внушение ,но имам 500гр свалени след вчера .днес съм на плодове и дано сваля още ,че незнам дали помните че при мен кантара не мърда 10 дни.вчера се размърда и да видим след плодовия днес.утре се тегля и ви казвам какво става ,данооооо....
днес засега закуска 4 сушени кайсии и кафе ,за после ще видим ,не ми се яде обаче ми е много отпаднало...???
мисля за после да си взема за обяд 2 банана ама мисля че от тях няма да сваля ,вие какво ще кажете???
а и искам да кажа че стигнах до извода че не свалям защото не се движа ,с тая работа,само се натоварвам психически и после съм уморена за движение.111
на всички лек и успешен ден !!!!
мози успешна бремонност и да са ти живи и здрави бебоците,аз лично не мога да те посъветвам(аз също имах проблемна бременност и бях на  диета) но не се наемам да ти я кажа въпреки че ми я каза лекарката ми.ти сама си вземи решението след консултация с лекаря

# 343
стел, аз също съм на плодове днес и мисля да се концентрирам само върху ябълки и портокали, незнам защо, но си мисля, че с банани няма да сваля - много хлебен и сладък плод и затова гледам да го игнорирам, поне на този етап

# 344
и аз така мисля за бананите ,ама какво да е тогава мисля мандарини,стафиди дали може и на обяд бадеми !!!
и аз ще ги пропусна.
ако имаш идей давай ...да видим как ще го изкараме плодовия на мен мие 4 плодов ,предните бяха добре !!!

Общи условия

Активация на акаунт