90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета.
След плодов ден колко килограма сваляте? Аз съм доволна за сега от диетата. Нямам прегрешения, но не искам да крия, че на два пъти съм била на ръба Simple Smile)
Днес ми е 18-тия ден..Simple Smile
Днес съм на белтъчни..след малко ще си хапвам:)Simple Smile

# 556
Малко почивка от домашния фитнес!
Харизанче не се отказвай! Тя майка ти сигурно ти е сготвила някоя вкусотия, но нищо. Отчети едно прегрешение и пак напред!
Принцеса браво за резултатите! Но така е като е стриктен човек нещата се получават!
Бибе и на теб честити - 6 кг. Много е стимулиращо като споделяте за успехите си!
Танита и твоя -1 кг е супер! Да продължаваш все така да ги сваляш!
DZ не се ядосвай, че нямаш минус! Ще видиш , че скоро и ти ще подскачаш от радост!
Ужасия, Вики и всички, които са плодови днес - успех и дано ви мине леко деня!
Габинче и аз след белтъчния съм +200гр, но ще ги махнем, няма страшно!
Никой не ми каза може ли по малко лимонче в чая! Praynig

# 557
kiara69 , ще заподскачам ама първо трябва да се взема в ръце и да не ям нережимни неща  Laughing

# 558
Здравейте и от мен фиданки  Hug
аз днес съм на плодов,за закуска една мандаринка,чудя се за обяд дали може да си хапна салатка от домати и краставици с малко подправена  newsm78

# 559
Лимонче в чая може  Hug

# 560
Здравейте и от мен фиданки  Hug
аз днес съм на плодов,за закуска една мандаринка,чудя се за обяд дали може да си хапна салатка от домати и краставици с малко подправена  newsm78

Май не може салата, защото плодовия ден действа отчистващо, според мен. Не може да слагаме олио, оцет, сол.. идват ми в повече като за плодов ден Simple Smile)
Аз след малко ще ям плочка сирене, 2 варени яйца, един домат и една филийка пълнозърнест хляб Simple Smile

# 561
Здравейте, момичета, приемате ли нови членове в редиците Joy
Загледах се случайно в тази диета и на първо четене ми допадна, в смисъл че си ядеш от всичко - и хляб и сладко, картофки... Най-вече ми допадна крайният резултат- някой свалял ли е от вас толкова кг( над 20), защото моите в излишък са по 2  Embarassed
Ще почета през уикенда и най-вероятно ще се присъединя в понеделник...

# 562
Не ми стана ясно само за тези цикли( не можах да ги намеря)- в първия сваляш кг, втория см newsm78, аз четох само за трите цикъла на организма за преработване на храната

# 563
  • Панагюрище
Привет на всички след втора четворка да се отчета - 1 кг,много се радвам.
Днес съм белтъчна,правя си пиленце за обяд ,успешен ден на всички.

# 564
значи зеленчуци не се препоръчват,та дори и без подправки? Rolling Eyes

# 565
Момичета с наближаването на водния ден взех де се притеснявам. 28 дни и 29 воден, но нали цикъла е 30 дни?  newsm78 Ако е 29 то 3*29 дни= 87 дни, как го правите вие? Ако някой прави диетата за втори път или знае нещо помагайте моля .Praynig

# 566

препоръчват се, но без подправки.
Може да хрускаш краставици, домати, зеле..и т.н.

# 567
Здравейте и от мен!
Докато се включа днес стана обяд.Днес съм въглехидратна.Сутринта 1 киви.В 10,30 едно мокачино EmbarassedНа обяд гъбена каша с хляб при това бял Embarassedа на всичкото отгоре и 4 мини вафлички Embarassed Embarassed.Дано не ми е голям +.Давайте бухалките.За довечера едно парче постна пица мисля.
Тжи, ядки могат да се ядат и във въглехидратния ден.
Миленче, благодаря за кафето.
Чокита, страхотна закуска.
Вики, добре е хляба да е пълнозърнест.
Габи, сигурно е от луната, но имам голям апетит днес.
Алекс 2007 добре дошла.Цялата диета се дели на 3 цикъла.До всеки воден ден т. е. 29 ден.
Мона, в плодовия може зеленчуци, но без да са овкусени.
Лек, режимен и минусов ден на всички.

# 568

препоръчват се, но без подправки.
Може да хрускаш краставици, домати, зеле..и т.н.

Мерси мацка,тъкмо си бях дала поръчка да ми купят краставички и домати и се бях настроила на тях  Mr. Green

п.с. Принцесса как ги правиш тези картофи в микровълновата  Rolling Eyes

# 569
Бибето, след трети воден правиш още три дни съответно белтъчен, варива и въглехидратен и приключваш.

Общи условия

Активация на акаунт