90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета!  Simple Smile   bouquet
Следя темата от известно време. Започнах вече диетата, днес ми е плодовия ден.Засега се чувствам много добре, надявам се и занапред да е така,че имам да свалям 15 кг. По време на бременността качих доста (25 кг) Embarassed, за близо година свалих само 10 защото кърмих до 8 месец и не се ограничавах.
Засега толкова, че малкия не ме оставя и за 5 минути.  Hug

# 691
Добре дошла gabi и при мен беше така. При първата бременност обаче качих 40кг. (от55кг. до 95кг.) успях да сваля 30 от тях. После при малката качих само13кг. и сега трябва да се справям с остатъците. Ни е сме с теб и ще се подкрепяме, така е по-лесно.  bouquet

# 692
Габи, добре дошла!
Що се отнася до прилошаването , то се дължи на очистването на организма от токсините,, които са се трупали с години.За по-бързото им изхвърляне от организма е необходимо по- голямо количество вода.Като усетите прилошаване пийте вода .Вече 24 ден съм на режима и все още ми се случва да ми прилошава основно през плодовите.

# 693
Добър ден и от мен.
Честито на минуситните девеойки, особенно на отличничките Пирнцеса, МОна и които забравям  Embarassed

Аз днес съм на варива и в момента варя бобът за деня. МИсля този път да ям на обед и вечеря едно и също.
Според мен ако не може да се яде на обеи вечеря точно едно и също е добре, ако са от един вид. Примерно в деня за варива на обед някакъв ориз и на вечеря ядене с ориз. Но пък и ако не е са на 100 % еднакви пак си има резултат.

rosi_72 , T@LI много се ядосвам на себе си, че допуснах това връщане. Просто след режима не останах на раздено хранене, а си ядох нормално. ТОчно след като приключих се прибрах за около месец в Бъгария и там върнах много бързо 3 кг, без кой знае какво ядене.  #Cussing out И аз за съжаление нищо не неправих по върпоса. При следващото прибиране септември същата история, е тогава бяхме на море на алинклузив и то изигра роля, и сега малко коледни празници, макар, че по празниците мисля, че не качих. Та така.
Явно при мен няма друг начин за задържане на теглото освен след смъкване на килограмите да съм постоянно на разделно хранене и спорт. Друг начин няма.
При мен основния проблем са сладките работи. МОже би трябва да ида на психиатър да ми човъркне малко в мозъка  Mr. Green

Гергана Султанова браво, че си толкова стриктна. ДА имаш много хубави минуси.

За момичетата, който не свалят бих им предложила да се опитат с малко спорт и движение. Свалете някоя програма има за по 10 мин има и по-дълги и подксачайте. Аз имам трамплин в къщи, за който говорехте предната седмица и вечер подскачам през 1-2 дена и добре ми се отразява. Иначе съотношението е 2 към 3 т.е 20 мин скачне се равняват на 30 мин багяне, но не съм сигурна колко това е вярно.
За да се горят мазнините е важно от една страна да се правят примерно програми за вдигане на пулса около 40 мин, но и урпажнения за правене е важно. Защото колкото повече мускулн маса има човек, толкова повече енергия изгаря дневно.
Ох стига толкова теория, аз на теория съм много добре, ама защо ми е слаб ангела да съм последователна неразбирам  #2gunfire #Cussing out #Crazy

# 694
  • Бургас
И аз днес към макаронените  Grinning хапнах ги с дом.сос. За вечеря имам крекери.
Браво на вталилите се и много минуси на новите! Hug
За прилошаването през плодовия хапвайте плод през 2-3 часа като за начало, с времето орг. ще свикне и с по- малко. И както Галинка е казала повече вода! В книгата в този ден са дадени 5 хранения. Peace
Петка пак ще ги свалиш, но вярно че след това идва трудното- задържане на постигнатото.  И аз имам нужда от такъв психиатър Mr. Green

# 695
Аз искам да попитам нещо- в деня за варива може ли ям пуканки?
Като прочетох доста коментари от темата останах с впечатлението,че доста от вас остават доста гладни между храненията и си похапват плодове.При мен пук е напълно обратното-след като обядвам се чувствам доста заситена и на вечеря мога изобщо да не ям.Особенно в белтъчният ден се чувствам много надута,а не прекалявам с количествата./вчера за целия ден сум хапнала 1 ябълка,2 домата ,150гр кашкавал и около 60-70 гр сирене/
А плодовият ден ми е наи-лесен и приятен.Изобщо не ми прилошава или нещо подобно.Това може ли да значи,че организмът ми не се изчиства?

# 696
Здравейте момичета. Чета ви от доста време. Реших и аз да започна тази диета. Преди време бях на Дюкан. Постигнах много добри резултати. Но по здравословни причини си вьрнах доста от сваленото. Реших да започна пак, но диетата не даваше желаните резултати. Поразрових се из нета и ви открих. Но имам няколко вьпроса, надявам се да не досаждам. Не ми е ясно какво мога да си похапна между обяда и вечерята ако изпитвам непреодолим глад/ дано да не се случва/ и как  вьв вьглехидратния ден може да се яде торта например. Нали в нея има яйца или това не е фатално. Моля ветеранките да ми отговорят. А аз днес сам на 1 протеинов ден, но сьм много мотивирана да успея . Стискайте палци.

# 697
  • София
Здравейте момичета. Не съм прочела всичко написано от вас /нямам търпение да се хвърля в предизвикателството отслабване/, но имо нещо което не ми е ясно. Пише в белтъчният ден да не се смесват яйца и млечни продукти, а пък примерна рецепта сирене по шопски с яйце ???? или пиле със сметана???? newsm78 нещо аз ли не съм разбрала. Простете на мен невежата и новобанеца Praynig

# 698
Здравейте, давайте бухалките, защото тотално се омазах.За последните 15 дни имам само 2 дни без прегрешения.Днешният ден направо ми се иска да го изтрия от живота си.Трябваше да е плодов,ама не. Сготвих мусака и после и се нахвърлих отгоре като невиждала.Затова от утре започвам всичко от начало и обещавам да бъда много,ама много стриктна.Сега отивам да си ближа раните.

# 699
  • в реалния свят
ylit   fightИ аз в петък звучах така трагично,след омазан плодов ден с пържоли и други вкусотии Mr. GreenНе казвай после, че режима не действа ooooh!Ние сме си виновни,мацка! Mr. Green

# 700
  • Бургас
bambichas преди време стигнахме до извода че пуканките не са режимни. Добре е да вечеряш, може нещо съвсем малко. В противен случай орг. за дълго остава без храна и може да се стопира отслабването.
Ra4oni между обяда и вечерята може само плодове, но трябва да се спазват часовете между храненията. В белтъчния ден между храненията трябва да има 4 часа, в бобвия и въгл.- 3 часа. Ако хапваш следобед плод до вечерята трябва да изчакаш 2 часа. Например за 1 ден ако обядваш в 12ч., плод може в 16ч. и вечеря най-рано в 18ч.  За въгл. е за предпочитане постни неща, но и парче торта да изядеш не е фатално.
tanya24 принципа е да се яде по един белтък на хранене, максимум до 2-а смесваме. Вярно че някой от рецептите са и с повече и не са съвсем режимни.
Момичета не започвайте режима отново и отново на 15-20 дни. Според мен така резултатите няма да са много добри. Организма свиква с този начин на хранене и свалянето става по- трудно и бавно. Затова е 90 дни режима и после толкова почивка.
 Успех на всички! Hug

# 701
tanya24 желателно е да не се смесват различните водове белтъци или в краен случай-2.Някой от рецептите не са съвсем режимни.
Ra4oni най добре във въглехидратния в сладкишите да няма яйца и мляко,но в готовите сладкиши знае ли някой какво има.Но винаги можеш да си направиш баклава,щтрудел,зелник,постна пица и да не забравяме ШОКОЛАДОВИТЕ КВАДРАТИ.
Добре дошли на новичките и успех в начинанието. Hug
П.П. vesyyHug докато се натутам,ти си ме изпреварила,но от много глава не боли (стига да не е Бейлис  Joy Joy Joy).Харизанче тез камъни са в твойта градина  smile3534

# 702
Права си мама барба.Аз никога досега не съм казвала,че режима не действа.Аз съм тази ,която не спазва правилата и си пати,точно затова ще почна от начало. Снощи свалих тае бо на Били Бланкс и сутринта след 45 минутна тренировка се чувствах идеално.Само да не беше пустата мусака и голямата ми лакомия,но от утре ставам нов човек.дано това да ми е за урок.

# 703
gargamelche,  за бутилки говорим, не за камъни. Joy  Hug

# 704
  • Бургас
gargamelche,  за бутилки говорим, не за камъни. Joy  Hug
hahaha hahaha
Сега се сетих, че мусаката от много време е правя с тиквички вместо с картофи, разделна. Та дали става така за 1-я ден  newsm78
ylit Били Бланкс много помага в борбата  Peace Успех!

Общи условия

Активация на акаунт