Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 120
Филма е много интересен. Искам да го изтегля от Арена, но не мога да го открия. В Замунда не мога да се регистрирам, няколко дена пробвам вече.

# 121
има го и в Nanoset ,пробвай там Peace

# 122
Така е изглеждал, Хенри  VIII ... Mr. Green

# 123
Леле,няма нищо общо.Аз преди години гледах един игрален филм за него и там беше рижав.

# 124
А, тук малко шеговито разказани факти ...  Wink

Шефчето, в този филм който преди съм гледала и аз, актоьра беше почти копие на портрета ... и да, беше рижав ...  Laughing

Ето го в цял ръст -
Облеклото е досущ, като в нашия сериал ...  Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:31 от Schmetterling

# 125
  • София
Ха Joy Много готино е написана статията... Laughing

# 126
Ох, с този сериал ще бера ядове с мьжа ми. Mr. GreenВчера се залостих и гледах 6 серии.Не мога да се отьрва ,а днес от срам гледах само две.Скоро може да ме изгони от вкьщи ,че нищо не правя и само филми гледам. Joy

# 127
  • sf
За любителите на Хенри да кажа,че скоро по кината ще пуснат "От Париж с любов", където играе и все така чаровен .  Wink

# 128
  • Варна
Не забравяйте тази вечер двете серии  Heart Eyes

# 129
  • Варна
Тука ли сте.  Thinking

# 130
Аз поне за сега съм тук, но почне ли се изтрелвам веднага пред ТВ-то . Чакам го с нетърпение Crazy

# 131
Охх много късно го излъчват,но ще се гледа няма как.

# 132
  • София
Още една луда фенка в мое лице!За няколко дни с мъжа ми изгледахме 2-та сезона,сега тегля 3-ти,че нямаме търпение да видим какво става по-нататък.
Статията е страхотна Grinning.
Джонатан Рис Майерс и на мен ми е любим мноого отдавна от един абсурден филм "Кадифе" май се казваше,там е по-малък и много сладък Heart Eyes.Един от последните му филми е "Мач Пойнт"-прави също много хубава роля,в "Невъзможна Мисия 3" е също много секси.Чакам с нетърпение "От париж с любов".
Засега му се радвам много в "Тюдорите"-страхотен сериал!

# 133
Момичета къде мога да гледам снощните серии, тъй като Нова Тв изчезна по едно време и не можах да се насладя на филмчето си Rolling Eyes

# 134
  • Гърция
Хриска и аз ги търся, но не ги откривам. В Замунда трябва да го има, но аз не мога да влизам - виж. Момичетата  пускаха линкове къде го има Peace

Общи условия

Активация на акаунт