Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 135
отдавна не съм гледала толкова добър сериал! Hug

# 136
  • София
страхотен филм, гледам го всяка събота, макар и да е късно.
Сега ме гложди любопитство какво ли е решението за развода  newsm78
И не разбрах от какво почина незаконният му син  Cry Дали не му направиха нещо под диктовката на кралицата  newsm78

# 137
missence, папата няма да даде развод на Хенри и Катерина и така всъщност косвено ще стане причина за създаването на английската църква, която не е под "шапката" на Рим и католицизма. Хенри се обявява за глава на новата английска църква и се самоотлъчва от Рим. Така горе- долу сам си дава развод. Но всички католици в Англия не го признават и за тях той винаги си остава женен за Катерина.
А за синът му казаха в серията, че е починал от "потна треска".
Това от сериала го знам, не съм съм чела с подробности, само тук- там, та затова може и да греша за нещо.  Blush

# 138
  • София
оооо, мерси ooooh! Да бе вярно, че по това време се създава май англ. църква  ooooh!

# 139
  • Бургас
Да, синът умира от потна треска,която по това време е истинска напаст в Англия...ББ по-натам и в сериала се засяга тази тема и то доста осезателно

Има ли някой инфо дали ще има 4ти сезон изобщо някога?

# 140
Пишеше някъде, че ще има пролетта на 2010, ама пусто като забравих къде, а сега не ми се рови....  Embarassed
Прочети темата, май някъде напред бях дала линк.... Peace

# 141
  • София
Ан Болейн май наистина се влюбва в краля  newsm78

# 142
Да, синът умира от потна треска,която по това време е истинска напаст в Англия...ББ по-натам и в сериала се засяга тази тема и то доста осезателно

Има ли някой инфо дали ще има 4ти сезон изобщо някога?

От същатапотна треска ще се разболее и Ан Болейн и Уолси. Но няма да ви кажа какво ще стане. Mr. Green Филмът е много хубав Peace

# 143
  • София
Аз изгледах вече 1-ви сезон, довечера се мятам на 2-ри. Ама много дълги серии, което хич не е лошо, де... Peace

# 144
  • София
да, от къде ги теглите, че аз се чудя да гледам ли напред или да се изненадвам всяка събота от събитията  newsm78

# 145
  • Гърция
да, от къде ги теглите, че аз се чудя да гледам ли напред или да се изненадвам всяка събота от събитията  newsm78

Аз от арена ги тегля. Не мога да се стърпя да чакам само един път в седмицата Blush

# 146
  • София

Аз от арена ги тегля. Не мога да се стърпя да чакам само един път в седмицата Blush

Bayraktarova,

ние с теб гледаме май абсолютно едни и същи филми, сериали, предавания  Peace

# 147
  • София

От Замунда ги тегля. И аз не мога да чакам сериите по ТВ-то. Wink

# 148
Определено една 10 секунда сцена във втори сезон, за мен го доказа. Поне във филма ,но де факто е друг въпрос.

# 149
  • София
Определено една 10 секунда сцена във втори сезон, за мен го доказа. Поне във филма ,но де факто е друг въпрос.

мисля да намеря време и да прочета историята на "Тюдорите" т.е. от типично историческа гледна точка какво е останало и как е изтълкувано тяхното управление. Може би тогава ще разбера и Ан Болейн истински ли го е обичала.

Общи условия

Активация на акаунт