Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
Втори завършва с обезглавяването на Ан, имаш още серии до края

# 286
Ок, благодаря.

# 287
  • Велико Търново
И какво сега другата събота ще го дадат ли? Доколкото видях ще дадат Неудобната истина на Ал Гор, но не разбрах от 8 или от 11 newsm78 Щото ако няма да дават следващите епизоди да си ги тегля от замундата ?

# 288
Май няма да го дават  #2gunfire.

# 289
  • Велико Търново
Както и да е аз вече го изгледах на торрент. Само че май има някъв проблем със замунда и не мога да изтегля 3 сизон! А даже си поплаках за Ан преди малко Cry

# 290
Ще ме светнете ли (като крушка  Mr. Green) до кой епизод с на Нова, за да мога да изтегля само оставащите от Замунда + 3-ти сезон?  Praynig

# 291
Това е първия сезон. На замунда ги има и трите сезона. Сега ще се снима четвърти сезон.  bouquet

# 292
Това по Нова вече е 2 сезон, Сигурна съм защото бях теглила изпуснати епизоди и се оказаха 2-ри, ама къде са вече...

# 293
По Нова дават втори сезон.Последните, които излъчиха са 5 и 6, а общо са 10.

# 294
  • Велико Търново
Кажете моля, освен Хенри VІІІ и неговите 6 жени и Другата болейн, има ли друге филми за Хенри, че искам да ги глидам, тъй като ми е мн интересно?

# 295
  • София
Кажете моля, освен Хенри VІІІ и неговите 6 жени и Другата болейн, има ли друге филми за Хенри, че искам да ги глидам, тъй като ми е мн интересно?
Върни се няколко странички назад в темата. Една съфорумка беше изброила доста  Peace.

ПП: който обича историята и му се гледа и документален поглед върху нещата, мога да препоръчам ето тази поредица от kolibka.com - http://kolibka.com/2.html.
Извинете, но не мога да дам директен линк! Просто напишете в полето за търсене Henry VIII и ще видите съдържанието.

# 296
То май ще стане време за четвърти сезон / от 11 април започва/ , а пък НТ не знам какво чакат, май че не завършиха и втория още.

# 297
По Нова дават втори сезон.Последните, които излъчиха са 5 и 6, а общо са 10.

Много ти благодаря, снощи ги изтеглих от 7 до 10-ти   bouquet

# 298
  • София
Аз съм много разочарована от факта, че НТ си променят програмната схема както си искат...
поне Тюдорите да не бяха спирали  #2gunfire
да са наред торент сайтовете та да има какво да се гледа Simple Smile

# 299
Как може така гадно да прекъснат сериала??????
Ох, незнам защо ли съм очаквала друго от Нова ТВ???? Close

Общи условия

Активация на акаунт