Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Моля за помощ, от вчера се опитвам да смъкна последните серии от 2 сезон от замундата и все ми дава грешка........сега с епробвах с трети сезон, пак не трагва. Подозирам, че са го спрели в замундата.......не ми тръгва торента newsm78 newsm78 newsm78

# 301
Няма го в арената

# 302
# 303
Благодаря

# 304
  • Враца
аз третия сезон без проблем го изтеглих от замундата вчера.

# 305
Незнам къде е проблема, но ужасно бавно се тегли. Опитвам се да изтегля само сериите, които ми трябват(за 2 сезон), но ми тегли целият сезон едновременно и става някакъв ужас Shocked, компа забива......отказах се вече, за съжеление ще чакам да ги пуснат по нова. Правих няколко неуспешни опита за теглене, не само от замундата. Ако сериите са отделно, а не стиковани в сезон няма проблем, така тегля''Отчаяните съпруги''.

# 306
  • край голямата локва
Видяхте ли първите две серии от четвърти сезон са в Замунда. Сега си ги дърпам, сийда е чудесен.  smile3508 Обаче, още е без превод- за тези на които им трябват буквички.

ani27, Единия вариант /и по- лесен/- изтрий всичко което си теглила от сезона, заедно с пътищата. След това опитай отново. Вероятно има проблем с указването на пътя и за това така се получава. Всеки делник от 12 до 17ч. в Замунда имат free time, така, че рейтингът ти не се пипа. Ако това не те устройва, пиши какъв торент-клиент използваш.

# 307
Видяхте ли първите две серии от четвърти сезон са в Замунда. Сега си ги дърпам, сийда е чудесен.  smile3508 Обаче, още е без превод- за тези на които им трябват буквички.

Не бързай да се радваш, долу в коментарите им пише, че са с отвратително качество и не са официалните епизоди!
И аз така се подлъгах, май миналата седмица беше...

# 308
Незнам къде е проблема, но ужасно бавно се тегли. Опитвам се да изтегля само сериите, които ми трябват(за 2 сезон), но ми тегли целият сезон едновременно и става някакъв ужас Shocked, компа забива......отказах се вече, за съжеление ще чакам да ги пуснат по нова. Правих няколко неуспешни опита за теглене, не само от замундата. Ако сериите са отделно, а не стиковани в сезон няма проблем, така тегля''Отчаяните съпруги''.

Махни отметките на всички серии, освен на тези, които искаш да изтеглиш  Peace

# 309
  • край голямата локва
Елси , качеството е добро. Прегледах и двата епизода.Peace  Колкото до официалните епизоди, там вероятно ще има изрязани сцени. Виж липсата на субтитри  може наистина да е проблем.

# 310
Благодаря. Ще пробвам пак. Винаги трия всичко, което се е изтеглило и после почвам отначало, но не се получава. Какво значи торент-клиент? Другите филми си ги тегля без проблем, сега гледам 6 сезон на ''Отчаяните съпруги''

# 311
  • край голямата локва
торент-клиент, е програмата която ползваш. Те също имат особености. С bitkomet процедираш както •ºtreisyº•  е писала- просто махаш отметките и даваш ръчна хаш проверка. След това теглиш. Ако ползваш обаче utorent може и да не стане- зависи коя версия е и как е настроен. Има и доста други. Не само трябва да триеш  сваленото, а и задачите. Ако имаш други въпроси на ЛС, че много оспамихме темата. Hug

# 312
  • Варна
Тази събота пак ще има две серии по нова.  newsm44 Пона така пише в програмата.  Peace

# 313
Тази събота пак ще има две серии по нова.  newsm44 Пона така пише в програмата.  Peace

А майната им аз вече почнах да гледам теглени... и вече съм ги гледала....сори!

# 314
днес ще има нали?

Общи условия

Активация на акаунт