Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 75
Надявам се, да не го спрат сериала. Малко ми е кофти с този час, но пък ще се наваксва явно от Замундата.
Утре ще наваксам като погледна линковете, които сте дали.

# 76
Когато открих сериала, изгледах двата сезона за около седмица  Laughing  теглих-гледах, не спях...  УНИКАЛЕН СЕРИАЛ !

# 77
Renka, а трети сезон не гледа ли?????  newsm78

# 78
Мацки, днес моята  принцеса Деси има рожден ден и става на цели 5 години!    newsm44

Почерпете се с торти- кой която хареса  Mr. Green и след това пиите едно малко за нейно здраве....

# 79
Renka, а трети сезон не гледа ли?????  newsm78

амии тегля го в момента, но няма сийд и става бавно .. Sad

# 80
caramellche, да ти е жива и здрава, порасналата Деси ...   bouquet

# 81
  • Гърция
caramellche да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва  bouquet Hug

# 82
  • Гърция

Тази снимка е от премиерата на 2 сезон на сериала в Шератон в Ню Йорк на 19 март 2008.

# 83
caramellche, да ти е жива и здрава дъщеричката  да расте голяма и послушна и много да те радва !

# 84
Ей, мацки, съвсем окапахте.....  Weary

# 85
Ей, мацки, съвсем окапахте.....  Weary

Не сме, даже сега си тегля 1-те два епизода, които даваха, за да ги гледам без дублаж  Peace

# 86
Някой има ли проблем с разархивирането на субтитрите на пьрви сезон .Аз пробвах сто пьти и не става.

# 87
Шефчето, аз нямам проблем

# 88
Хоп и аз тук !
Сериала е уникален, гледах го преди година някъде 1-ви и 2-ри сезон , толкова ми харесваше че съм стояла до 3 през нощта Simple Smile , Другата Болейн също ми хареса Simple Smile .
Сега ще потърся и 3ти сезон щом го има  Heart Eyes
А за Джонатан Р. Майерс и Хенри Кавил нищо няма да кажа, само малко ще повъздишам  Heart Eyes

# 89
  • край голямата локва
Аз пък се надявам някъде да го качат с дублаж. Ако някой ги мерне някъде да свирка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт