Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 90
Сериала наистина е страхотен ! Всичко е направено както трябва -костюми , декори , музика и актьорите са невероятни! А пък Джонатан Рис Майерс, като че ли е роден за тази роля и се справя блестящо! Не беше възможно да чакам до събота и затова изгледах и трите сезона на един дъх .Толкова много ми хареса филма , че сега смятам да ги гледам отново , но вече с по бавно темпо, за  да мога да му насладя. Турските сериали направо ми бледнеят пред него.Сигурно тази продукция струва и доста пари , но така се правят нещата професионално.Не го пропускайте , ще ви хареса !

# 91
  • Варна
Тази вечер да не изпуснете сериала .  newsm44

# 92
Момичета, в замунда до коя серия са качени?

# 93
Аз днес се "излюпих" по- късно, но точно щях да пиша да не заспите тази вечер и да пропуснете сериите.
Magosniwa ви е подсетила преди мен  Hug

# 94
В Замунда има и трите сезона, тоест всичко, което е излезнало до сега.

# 95
В Замунда има и трите сезона, тоест всичко, което е излезнало до сега.

Кажи ми, ако обичаш, конкретен епизод? Последното, което имам изтеглено е 7еп. на 3ти сезон..

# 96
Сезоните са 3 досега, на пролет ще има четвърти.
Първи и втори са по 10 епизода, а трети е 8 епизода.
ВСИЧКИ ги има в Замунда със субтитри.

# 97
Аз не знам до къде стигнах на филма. Гледах го по едно време много бях запалена, ама сега нямам и толкова време да тегля и да се занимавам. Гледах като обезглавиха Ан, като се ожени той и до там (а може и малко след това да съм гледала). Вероятно цял сезон съм пропуснала...

# 98
Да не забравите- тази вечер в 23часа!!!  Hug Hug Hug

# 99
Да не забравите- тази вечер в 23часа!!!  Hug Hug Hug

Няма, няма  Peace Днес ми е истинско пиршество за филми - първо "Аватар" сега ще завърша с "Тюдорите" - е какво по-хубаво...

# 100
 Peace И аз го гледам от скоро, страхотно направен филм. И защо не го дават от по-ранен час? Протестирам срещу дискриминацията на БТВ и Нова, от 8 часа ще ми дават турските сериали, дето никой от моето обкръжение не ги гледа, а филми като за по-младите и образовани хора като нас по нощните часове. А смея да твърдя, че сме по-платежоспособната част от населението.

# 101
Peace И аз го гледам от скоро, страхотно направен филм. И защо не го дават от по-ранен час? Протестирам срещу дискриминацията на БТВ и Нова, от 8 часа ще ми дават турските сериали, дето никой от моето обкръжение не ги гледа, а филми като за по-младите и образовани хора като нас по нощните часове. А смея да твърдя, че сме по-платежоспособната част от населението.

Е, нали гледаш? Има сцени, които определено не са за часовия пояс 20:00  Peace

# 102
Вчера го хванах по случайност и така набързо се разсъних !Страшно ми хареса, но определено няма да го дочакам Simple Smile ....и ще тегля от замунда

# 103
  • край голямата локва
Е, американците наистина прекаляват. Да оженят Маргарет  Тюдор за краля на Португалия наистина бе върхът.  ooooh! Толкова ли е трудно да не си измисляш, там където дори не е нужно.  Whistling

# 104
А филма докъде продължава, дават ли за развода на Хенри Осми и по-нататък за властването на децата му? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт