Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 165
Като гледам сериите по НТ с дублаж трябва да кажа ,че много се губи от това озвучаване. Значително по добре е със субтитри , иначе се губи от превъзходната актьорска игра! А пък тези нашите са все едни и същи и озвучават всички сериали почти едни и същи хора , които за жалост и не блестят с особен талант. Така че , който има възможност да го гледа задължително със субтитри.
Имам един въпрос , някой знае ли каква е била тази рана на крака на Хенри.

# 166
 smile3521 Дааа, и аз го бях писала това с дублажа....
От подагра страда краля.

# 167
  • София
И аз така-винаги предпочитам с дублаж.Като вземат да дублират Робърт де Ниро или Ал Пачино ми идва да изкрещя! Close
На мен ми остават още 4 серии от 3-ти сезон,ама все не намирам време..в трети сезон има много повече Съфолк Heart Eyes.

# 168
Хайде докато чакаме до довечара серийката да се порадваме на малко снимки

# 169
A това е неговата приятелка

# 170
И аз така-винаги предпочитам с дублаж.

Аз обратното имах предвид- не обичам с дублаж, а със субтитри.......

# 171
  • Варна
Мале какви снимки.  smile3525 smile3525 smile3525 Идват ми едни мисли.  smile3508 newsm48

# 172
smile3521 Дааа, и аз го бях писала това с дублажа....
От подагра страда краля.
Прочетох за тази болест ,за болките да ,  но не се споменава за тези грозни проявления ,които при него се виждаха , тази гнойна язва и какви пък бяха тези костици , които изваждаха от раната за бога! Може освен подаграта да е имал и рана от някакво сражение или падане, нали е участвал много пъти в турнири .

# 173
  • София
И аз така-винаги предпочитам с дублаж.

Аз обратното имах предвид- не обичам с дублаж, а със субтитри.......
Объркала съм се-имах предвид,че гледам само със субтитри-на едно мнение сме Peace.
Някой знае ли повече за приятелката му?Сгодени ли са или все още имаме шансове Mr. Green?
Винаги съм се чудила-тез ми ти плочки на корема му дали са истински или е играл грима newsm78?А тези устниии Heart Eyesммммм

# 174
  • София
Сега прочетох малко инфо за него,по-интересното:

http://tvtv.bg/actors/view/id/5166
http://curious.actualno.com/news_136103.html
http://www.slava.bg/news/10741.html

# 175
  • София
тц, тц, тц славата и парите често развалят човека.

# 176
  • София
O, и аз предпочитам филмите със субтитри. Като се заслушах в последните серии на сериала по ТВ щях да падна, те едни гласчета им сложили, ужас... Crazy

Снимките са супер! А приятелката му нещо не  ми харесва Crossing Arms

А тези пороци, които има, засягат почти всички сдобили се със слава в ранните си години, дано му мине на човека като поостарее малко... Confused

# 177
Аз заради дублажа спирам да го гледам по Нова, ще си тегля по интернет. Особено втората серия в 1 часа ми е много по-удобно да гледам с почти спрян звук в спалнята. Сега се мъча с едни безжични слушалки, ужасна работа. А и аз като вас предпочитам оригиналните гласове на актьорите.
Покрай тия исторически сериали изчетох сума ти исторически енциклопедии, много полезно. Нали доста променят фактите във филмите. newsm78

# 178
Определено дублажа много осакатява филма.
То се губи от емоцията , интонацията и например особения диалект на Катерина Арагонска Simple Smile, който на мен лично ми е много симпатичен.

# 179
Здравейте,
Искам да покоментираме събитията. Те са исторически факт и мисля, че няма да попреча на тези, които не са гледали целият сериал. Аз самата, въпреки, че знам какво се случва все се надявам да се промени. Основно ме гризе въпроса, къде бърка Ан та се стига до там. Дали прекали с това притискане за развода или "разпуснатото" и поведение на фона на набожната Катерина?

Общи условия

Активация на акаунт