Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
  • София
По програма - да! Биг Брадър, после Венетка и след това - нашия човек  Mr. Green!

# 316
По програма - да! Биг Брадър, после Венетка и след това - нашия човек  Mr. Green!

ок, мерси ще се гледаааа  Peace

# 317
 Peace ще се разположа пред ТВ-то и няма да дам дистанционното на никой  Mr. Green.

# 318
И аз се зарадвах  Party

# 319
заспах и не можах да гледам втората част  ooooh! Confused Rolling Eyes

# 320
  • София
Ейййй!!! много хубаво, че върнаха сериала. не разбрах що трябваше да дават бягство от затвора миналата седмица, но... минало Simple Smile ! Важното е че станахме свидетели на поредните 2 серии за Хенри.

таз Ан Болейн взе да откача... твърде много се възгордява от властта, интересно се развива образа и. не виждам обаче развитие в образа на хенри. нямам търпение да разбера как ще се промени когато се ожени за Джейн. Thinking

# 321
  • На земята, която е всъщност звезда.
Днес и утре по Холмарк ще дават двете серии за Хенри 8 с участието на Хелена Бонъм Картър.

# 322
Не го виждам в програмата.По кое време ще го дават,знаеш ли час?

# 323
  • На земята, която е всъщност звезда.
Добре, че попита, че съм дала грешно инфо. По тв7 е, от 21 часа.

http://www.tv7.bg/movies/45082.html

# 324
Благодаря много.

# 325

таз Ан Болейн взе да откача... твърде много се възгордява от властта, интересно се развива образа и. не виждам обаче развитие в образа на хенри. нямам търпение да разбера как ще се промени когато се ожени за Джейн. Thinking
Няма да се промени особено по отношение на любовниците и политиката , но тази Джейн е съвсем друг тип човек и той я обича и уважава .

# 326
  • София

Няма да се промени особено по отношение на любовниците и политиката , но тази Джейн е съвсем друг тип човек и той я обича и уважава .

Джейн го дава доста сериозно момиче. утре ще видим до къде ще го докарат Simple Smile

# 327
Аз не дочаках нова и изгледах и целият трети сезон  Peace Жалко, че няма 4-ти...

# 328
Аз не дочаках нова и изгледах и целият трети сезон  Peace Жалко, че няма 4-ти...
Започва на 11 април четвъртия сезон по НВО.

# 329
Започва на 11 април четвъртия сезон по НВО.

Peace Нямам HBO, но ще чакам по торените...

Общи условия

Активация на акаунт