Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 345
Много силни бяха, тия кадри преди обезглавяването и спомените й като малко момиченце.

Странно нещо е живота, всичко да прави за син
и накрая негова дъщеря , а не син, да стане един от най-успешните монарси, управлявали някога.
 Парадокс! Уви ,той не разбира това никога

# 346
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много силни бяха, тия кадри преди обезглавяването и спомените й като малко момиченце.

Странно нещо е живота, всичко да прави за син
и накрая негова дъщеря , а не син, да стане един от най-успешните монарси, управлявали някога.
 Парадокс! Уви ,той не разбира това никога

A като капак никой от неговите наследници няма дете. Както се казваше в една реклама: Какво нещо е животът!

# 347
Момичета, тази вечер би трябвало да се излъчи първа серия от 4ти сезон!  Дано да е утре и по нашите тракери и скоро да има субтитри. Голямо чакане беше... Много го харесвам този сериал  Wink

http://www.sho.com/site/tudors/home.do
Ето, насладете се преди премиерата....  Hug

# 348
Момичета, тази вечер би трябвало да се излъчи първа серия от 4ти сезон!  Дано да е утре и по нашите тракери и скоро да има субтитри. Голямо чакане беше... Много го харесвам този сериал  Wink

Аз също много го харесах, а разбрах за него, че е хубав от тук, иначе не смятах да го гледам  Hug

# 349
Според мен въпреки трагичния си край Ан е безспорна победителка,защото само 22 години след нейната смърт дъщеря й Елизабет става най-великата кралица управлявала Англия.
Но пък не мога да кажа,че не ми стана тъжно,че се свърши така Cry
А в този лебед накрая имаше някаква символика.Мисля си,че лебедът всъщност беше Ан.Това си е лично мое мнение,поправете ме ако греша!
Колкото до това дали е можел да се разведе с нея, във филма от 2003г. Хенри й предлага вместо да я екзекутират да анулират брака им,но тя отказва, тъй като дъщеря им ще бъде обявена за незаконна.Не знам това колко е вярно исторически!

# 350
Ето и първите две серии от новият четвърти сезон на Тюдорите:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214181&hit=1
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214182&hit=1

Субтитри още няма.

# 351
Тези серии са ги качили още на 18.03, а премиерата е днес (11.04). Аз лично ще изчакам да качат сериите след тази нощ( а и предполагам, че за тях ще има субтитри). Не съм теглила тези от 18.03, ако има някой, който ги е гледал да сподели за качеството.

# 352
Тези серии са ги качили още на 18.03, а премиерата е днес (11.04). Аз лично ще изчакам да качат сериите след тази нощ( а и предполагам, че за тях ще има субтитри). Не съм теглила тези от 18.03, ако има някой, който ги е гледал да сподели за качеството.

Качеството е добро , но без субтитри не си струва да се гледат , затова ще изчакам да излязат и тогава ще ги догледам.
Интересно , как така от 18 март са качени сериите , а пък ние не сме разбрали  за това .
Обаче бързам да споделя , че трябваше да посъстарят Хенри, дори за Чарлз са се постарали повечко в това отношение, а пък Хенри под брадичката и мустаците си е все така 30 годишен, а според историята е на около 50 по това време .

# 353
Официалната първа серия на четвърти епизод - The Tudors / Династията на Тюдорите S04E01

# 354
Тази вечер няма да има серии, рекламираха филм с Джони Деп Sad

# 355
а изобщо не дават ли занапред? Сега кой сезон беше по Нова?

# 356
По Нова извъртяха първи и втори сезон. И май другото не са го купили още.
Има трети сезон с 8 серии.
А сега тръгна за излиза и последния четвърти сезон.

# 357
Да се запища и тук.Изгледах първите 2 серии на етвърти сезон,много ми хареса как започва сериала.Същите мистерии и интриги Wink

# 358
И аз се записвам да ви следя:)

# 359
Относно 4 сезон , наистина започва пак силно и интересно .Новата му жена  Катрин  нещо не е голяма красавица , а пък Хенри все така необичайно млад за годините си. Чарлз/ Хенри Кавил / ми харесва много и тук вече са го докарали да изглежда малко по-зрял.
Също така много ми харесва и лорд Сиймор.

Общи условия

Активация на акаунт