Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 372
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тази е Мария Стюард, шотландска кралица и претендентка за трона на Елизабет. Кървавата Мери е полусестрата на Елизабет, от първата жена на Хенри 8. Тя е английската кралица, управлявала точно преди Елизабет.

# 451
Тази е Мария Стюард, шотландска кралица и претендентка за трона на Елизабет. Кървавата Мери е полусестрата на Елизабет, от първата жена на Хенри 8. Тя е английската кралица, управлявала точно преди Елизабет.

Знам - видях го после, ама не ми се редактираше  Peace

# 452
  • край голямата локва

Знам - видях го после, ама не ми се редактираше  Peace

Ако не сте го гледали, може да поправите грешката- http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=123741&hit=1. Вярно е че е стар, но Редгрейв си заслужава. Страхотна актриса.

# 453
  • Враца
Изгледах го!
искам още, от същата поредица обаче.
Да проследят живота им до ден днешен!
Уникален филм!
бих го гледала отново и отново!
Поздравления за актьорите,
режисьорите, сценаристите и всички
допринесли за създаването му !!!
Поклон!

http://el.telemaniac.com/?p=22

# 454
Еееее, много жалко , че свърши!

Все още дни наред живея със сериала!

Толкова много ми хареса филма!
И аз бих го гледала отново и отново!

Сега си тегля и другите филмчета които тук сте пуснали , макар че съм ги гледала не един път!

Моля пускайте и други такива линкчета с такива филми , любими са ми  ! Praynig

# 455
  • In The Middle Of Nowhere
Ще изгледам тези дни пак The Virgin Queen (линк в Арена)... да продължа с династията. Пък по-натам май ще изгледам сериала пак - много ще ми липсва  Peace А ще сваля и това (него не съм гледала) - Elizabeth: The Golden Age  (линк в Замунда)

Гледа ли The Virgin Queen? Аз миналата седмица, страхотен е и играта на главната актриса е великолепна! Част от уникалната музика е изпълнена от български хор/или нещо такова беше/ Simple Smile

И аз доста се рових в нета, за да открия филм за Кървавата Мери, но не открих, но пък ще ви предложа един друг филм

Лейди Джейн - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=119424&hit=1

става въпрос за "кралицата за 9 дни" Джейн, която "упревлява след Едуард (сина на Хенри) и преди Мери.
Джейн е племеница на Хенри.

Джейн Грей. Като бях запалена преди време по Тюдорите се рових в нета да прочета за династията и си спомням за тази личност, детронирана от Мери. Ще го гледам още повече щом е с Хелена Бонъм-Картър, която както предполагам знаете играе и Ан Болейн във филма "Хенри VІІІ".

# 456
black_angel1 още не съм, че имам яко учене за държавен, но след 12 взела не взела имам  филми за гледане ще споделя и аз впечатления  Sunglasses

# 457

Гледа ли The Virgin Queen? Аз миналата седмица, страхотен е и играта на главната актриса е великолепна! Част от уникалната музика е изпълнена от български хор/или нещо такова беше/ Simple Smile
The London Bulgarian Choir Simple Smile

Това е любимата ми Елизабет. Може би защото самия филм не е толкова излъскан, като този с Кейт Бланшет.

# 458

The London Bulgarian Choir Simple Smile

Това е любимата ми Елизабет. Може би защото самия филм не е толкова излъскан, като този с Кейт Бланшет.
И на мен това ми е любимия филм(от тези за Елизабет),защото е по-детайлен,показано е цялото и управление от началото до края(а най-омразен ми е този с Хелън Мирън)

# 459
Кога ще започнат новите сезони по Нова ? Те с техните идиотски преводи ме дразнят ама кво да правя пак ще го гледам!

Все още страдам по филма! Sad Чудя се дали няма да направят още някой и друг сезон?  Thinking То династията не свършва с Хенри, та има още кво да измислят.

Хайде давайте още филми - изгледах вече всички версии на Хенри и Елизабет!  hahaha

# 460
В момента започна 5 сезон по HBO. Уникален е този филм!

# 461
  • София
Лелееее кога снимаха 5 сезон!!!! Аз още 4 не съм изгледала... ама дипломирането и на мен не ми прости тази година!!!!

Ще наваксвам...

# 462
  • In The Middle Of Nowhere
Как 5ти сезон, не завърши ли с 4ти  newsm78 Какво дават сега?

# 463
Не знам къде какво дават в момента, но Тюдорите има общо 4 сезона и последният 4-ти изтече тази пролет по чужбинските телевизии (и торентите). И това си беше официалният край на сериала.

Следващият проект, който рекламираха, че започват да снимат е Борджиите с Джеръми Айрънс в главната роля!

# 464
  • София
Вчера ме домързя, но днес проверих. В програмата на НВО пише, че дават Тюдорите 4 сезон. Трябва да се чете по - внимателно...  ooooh!

Елс, това сигурно ще е интересно!

Общи условия

Активация на акаунт