излюпих се рано и имам 10-15 минутки преди да ида да разбудя каката за училище и тати за работа. С изключение на мен , е и Ками чат пат останалата част на семейството има проблеми с буденето сутрин.
Ирини, бързо оздравяване на Джи.
По анкетата:
1. Пие от чаша с мундщук ( хич не знам как му се казва на туй чудо) сама и от нормална чаша като я придържам. Оставяла съм я сама, но много се олива. С вилица се справя по-добре от лъжица, но още има да се работи по въпроса. Важното е че имат желание за самостоятелност.
2. Имам идеи да я пусна 2 дни седмично за половин ден за да свиква с деца. За целодневно, при положение , че за сега нямам работа е финансово неизгодно.
3. Ако бях с 3-4 години по-млада щях да се присъединя към групата на Суити, Веч, Шейла и други многодетни майчета.
Флу, бързо оздравяване на Ели.При Ками също пробиват горните кучешки и тя е доста кисела на моменти и гризе с голямо настървение къде какво докопа. В интерес на истината кучешките са пробили малко венеца и едвам стърчат, но венеца е зачервен и предполагам, че дразненето продължава. Пробвах с пръст да видя дали не е тръгнал някой от последните кътници, но бях наказана с яко захапване, та как ще ги следим тези зъби на какъв етап от никнене са хич не ми е ясно.
Деси, да ти е живо и здраво порасналото момче.
Отивам да будя домочадието...

Според мен всичко, което е горе- доло умерено като възприемане, мисли, емоции е правилно- няма ли маниакални желания и амбиции, значи е добре. Отнася се и за кърменето и за степента на здравословност на детската храна.......
, по- голяма част от храната пада от лъжичката и се започва едно забърсване
, не търпи боклук малката душица
една лъжичка хапнем, 15 мин чистим, пак опит да хапнем, пак чистим
Хапва си като седи на фотьолчето си, което има нужда да се пере каждий день.
Сега търся възможност да организирам детска група с деца на нашата възраст за двучасови музикални занимания. Ива много обича песни и танци и искам да й осигуря възможност да се забавлява.
Същия ден като се удари беше толкова неадекватен и нелогичен, не съм го виждала такъв. А бе ужас ви казвам. Сега е добре, даже работи. Аз исках да си почине още, ама с радио не мога да споря. След два дни Калоян падна и си удари лошо главата. Цепна му се кожата под лявата вежда. Доста си поплака милото. В крайна сметка имаше повече кръв и затова се уплаших, не се налага да се лепи или шие. В същата седмица на два пъти ни удариха колата /или на паркинга или пред вкъщи един господ знае/, в резултат на което преден и заден ляв калник са изстъргани до тенекия и леко намачкани. Добре, че има каско. Вчера пък правихме последния Пентаксим на Калоян. Е няма такова чудо. Като се събуди следобед и като започна да плаче, ама рев и чудо. Крачето му се беше подуло много и отказваше да го движи, а какво остава да ходи. Само се гушкаше и изобщо не искаше да стъпи на земята. Вдигна температура и почти цяла нощ не спахме. Днес вече е добре. Ох, дано с това свършим тази серия, че ми дойде множко.

Хем половинката, хем и малкото човече. Надявам се и двамата бързо да се оправят.
"Звучиш" чудесно!