Откачате ли в къщи?

• 12 427
  • 161
  •   1
Отговори
# 30
..... Много ми е тъпо, по цял ден едно и също, нямам ниакви нормални контакти, станах вечно намръщена и ядосана, отегчена, а по принцип съм много усмихнат и весел човек. Има ли  идруги като мен? Моите приятелки, които си гледат децата в къщи казват, че им е много хубаво и приятно, а на мен не. Даже ми е много гадно. ....

абс едно към едно при мен. с тази разлика, че вече 10 г съм вкъщи...смятай значи.... Crazy Crazy Crazy

# 31
Здравейте. Дъщеря ми е на 2г. и 5 м. и тъй като не сме приети на ясла, а и няма кой да ми я геда все още си стоя у нас и вече не издържам. Много ми е тъпо, по цял ден едно и също, нямам ниакви нормални контакти, станах вечно намръщена и ядосана, отегчена, а по принцип съм много усмихнат и весел човек. Има ли  идруги като мен? Моите приятелки, които си гледат децата в къщи казват, че им е много хубаво и приятно, а на мен не. Даже ми е много гадно. Вече мисля, че нещо на мен не ми е наред.
Все едно аз съм го писала.Откачам не, ами направо ми идва да хукна на някъде.Моето дете е по-малко, но това няма значение -същата работа е и при нас.Нямаме баби,чисто сама, вече година и седем месеца.То и на детето му писва, ама така е зимата,по- малко сме навън.Ще издържиме някак си...

# 32
  • София
..... че вече 10 г съм вкъщи...смятай значи.... Crazy Crazy Crazy
Ау,за толкова години вкъщи и аз ще откача! Wink

# 33
..... че вече 10 г съм вкъщи...смятай значи.... Crazy Crazy Crazy
Ау,за толкова години вкъщи и аз ще откача! Wink
е, чат-пат се закачам  Laughing

# 34
  • София
Уф,аз съм голямо шило и на едно място не ме свърта много и 3-те години у нас ми идват много.Добре,че детето ме умилява и няма място в яслата,де! Mr. Green

# 35
  • Бургас
Полудявам като стоя. Вече втора седмица съм в болничен и се чудя де да се дяна. Не мога да се понасям.
Като бях в майчинство пак не беше лесно и постоянно шарихме с детето.

# 36
  • София
Не, изобщо. Непрекъснато съм виртуално или реално с приятелки, занимавам се с хобито си почти всеки ден/ което за щастие на домашните, е да готвя и да правя десерти Wink/, пътувам, когато си искам, без да се занимавам с отпуски и началници, не ми липсват никакви контакти Simple Smile
По едно време яко се бях сдухала, но то беше по други причини и нямаше нищо общо със седенето в къщи Confused Обаче знам какво е да си супер депресиран и смазан, така че ако се чувстваш по този начин, по-добре започвай нещо да работиш, отколкото да полудяаваш бавно Peace

# 37
Мале, мале...
Никога не ми е оставало време за да откачам в къщи с щерката, когато беше на тая възраст!Даже нямах време за книга или филм да гледам.Бяхме много готина компания 11 майки с толкова дечурлига и познайте как сме си прекарвали Laughing

# 38
Belinda e права.Щом се чувстваш така е време да предприемеш нещо.
След като детенце не ходи на ясла,би могла да се включиш в програмата за детегледачки.Ако все пак няма начин да се върнеш на работа,намери си хоби.Нещо с което ще се разсейваш,ще ти бъде приятно и ще се чувстваш ползотворна.

# 39
Аз не съм откачала(може да прозвучи прекалено, но се наслаждавах истински на дните прекарани в майминство до 3г. и 6м. на детето ми).
Ще ти кажа как прекарвах дните си за да не скучаем и да ми е добре.
Водех го в детски клубове, когато е мн. студено. Там се срещах с приятелки с дечица и ние се разнообразявахме и децата също. Събирахме се вкъщи или ходехме на гости. Разбира се имаше и дни в които оставахме в къщи, но намирах занимания - играехме заедно или планирахме какво ще правим на следващия ден или следвах собствените си занимания и интереси когато детето спи и даже време не ми оставаше за да откачам.
От време на време излизахме  с мъжът  ми или с приятелки(майки) вечер и така се откъсвах от ежедневието с детето. Оказва
Като се замисля КОЛКО бъЪЪЪрзо ми минаха 3г. и нещо .........НЕ Е ЗА вярваНЕ!.

# 40
Благодаря на всички, които ми писахте. Отговарям на въпросите Ви тук - да, детето е добре и се чувства чудесно с мен. Разбира се липсват му игри с други деца и се старая да му ги осигуря, но не се получава често. Относно клубовете - аз живея в Красна поляна и тук наблизо нямаме клубове, в които може да се ходи и играе. Запознавам се с различни майки и като се видим после здравей, здрасти как си и това е. Всички бързат, имат работа и са заети. Станах по-близка с две майки и все ги каня на гости, а те идват чат-пат, обаче не много често.
И аз живея в Красна поляна, ако искаш, може да си ходим на гости  Mr. Green
Нямаме деца, така че гарантирано няма да си говорим за пюрета и памперси  Peace
Аз лично съм безкрайно щастлива откакто не ходя на работа  Laughing Но аз съм си такъв човек - мразя да имам чатал на врата си и да знам, че в толкова часа трябва да съм еди къде си, пък в толкова трябва да направя еди какво си. Разполагам с времето, мислите и интересите си и ми е най-добре. Наспивам се, занимавам се с домакинството колкото и когато ми е кеф, имам време за хобито си. Изчетох книгите, за които не ми оставаше време, подхванах нещата, които ми се е искало да свърша, но не ми стигаха силите. Голям кеф е да не робуваш на шеф!!!
С малко дете знам, че не е така, но предполагам винаги може да се направи някаква организация, за да разполагаш с поне час- два за себе си. Но пак казвам, само предполагам   bouquet
И все пак, ако много ти доскучае, може да си организираме едно кафепиене в квартала и да си поговорим за филми и книги  Wink

# 41
Откачам да. Вече  4 месеца. Ходих почти до раждането на работа.Обичам динамиката ,контактите с интересни хора, командировките, справянето с различни предизвикателства всек иден. Ужасно ми липсва всичко. Аз никогане съм обичала да си стоя вкъщи.
Отскоро сме в това жилище и не познавам почти никой тук. Като излизам сама с количката
Решението за мне е да се върна максимално бързо на работа.Просто в момента сякаш не съм 'АЗ" .Не се чувствам пълноценна. Сигурно ще кажете,че не съм "добра майка" ,но така чувствам нещата.
В момента ходя на фитнес през вечер като мъжа ми гледа бебето. Всъщност любовта към спорта ме спасява от тотална депресия. Всяка седмица на маникюр и фризьор, но това не ме радва, струва ми се скучно дори.

# 42
Тъпо и еднообразно ми е, нямам желание за нищо. Нямаме баби наоколо, чакам таткото вечер да се прибере с нетърпение. Лятото е лесно, по цял ден навън, ама сега вън се вихрят снежни бури, наложи се да си продам колата, имам кого да поканя на гости, но и те са без транспорт. Гледам разни мнения - да сме излизали вечер без детето. Е да, ама как да стане без баби, а според мен е твърде малка, за да я оставям на чужд човек. Откакто съм я родила най-много сме навсякъде заедно, само за 2 сватби съм я оставяла по 5 часа, на 3-тата сватба си беше с нас. Иначе по цял ден има какво да правя - то домакинската работа не свършва, а и мога постоянно да намирам с какво да се занимавам по себе си, ама лошото е, че съм загубила желание и нищо не ми се прави.

# 43
Тъпо и еднообразно ми е, нямам желание за нищо. Нямаме баби наоколо, чакам таткото вечер да се прибере с нетърпение. Лятото е лесно, по цял ден навън, ама сега вън се вихрят снежни бури, наложи се да си продам колата, имам кого да поканя на гости, но и те са без транспорт. Гледам разни мнения - да сме излизали вечер без детето. Е да, ама как да стане без баби, а според мен е твърде малка, за да я оставям на чужд човек. Откакто съм я родила най-много сме навсякъде заедно, само за 2 сватби съм я оставяла по 5 часа, на 3-тата сватба си беше с нас. Иначе по цял ден има какво да правя - то домакинската работа не свършва, а и мога постоянно да намирам с какво да се занимавам по себе си, ама лошото е, че съм загубила желание и нищо не ми се прави.
Да точно така се чувствам и аз за съжаление. Единственото спасение е да започна работа, но на този етап няма как. И аз това се чудя как да излизаме вечер без детето - да, може да търсим детегледачка, но за съжаление това си е скъпо удоволствие за нас. Вече нищо не ми се први и всичко ми е тъпо и безмислено.

# 44
  • на майната си
Щом всички имат толкова работа, няма ли как да си направите ритуал в събота вечер, примерно да се събирате у Вас. Децата играят, като им се приспи - лягат, а Вие продължавате Simple Smile. Разбирам те и не мисля че нещо не ти е наред.
Аз се чувствах по същия начин и на 6-7-ия месец се върнах на работа. Но дотогава, тъй като не се събирах с майки от квартала, а през седмицата беше сложно за работещите мъже се събирахме в някой от почиваните дни. Това че детето ми ще легне някоя вечер не изкъпано на чужда спалня и баща му ще го пренесе до колата и леглото му - не мисля че е проблем.
От малка е свикнала да спи спокойно на музика и досега сме така Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт