Откачате ли в къщи?

• 12 427
  • 161
  •   1
Отговори
# 60
Безумно е. Естествено, че не откачам. Да откачам от собственото си дете?  Shocked Това означава, че по начало съм си откачена.
Страхотно си прекарвам в къщи. Като е студено пак излизаме, макар за малко. Когато не играя с малката се занимавам със себе си - вчера педикюр, днес маникюр /страшен червен лак си сложих/, правя си маски на косата, прически, по-добре не съм изглеждала.
Как така не си намирате занимания у вас, не разбирам. Днес плетох шал също така, учих френски. Взела съм и една книга за Корел Дроу 10.

# 61
Вергилия,извинявам се за въпроса.Ако искаш прескочи го,не отговаряй.Аз също уча френски.Мъжът ми лятото му предстои 7м.командировка.След това ще чакаме покана за интервю за Монреал.И Вие ли сте така?

# 62
Здравей, не.  Laughing  Аз съм завършила езикова гимназия с френски /средно/, и реших да си припомня. Извадих си всички учебници, и сега чета за 9 клас.  Crazy
Успех на вас. Имам всякакви учебници, да знаеш, ако нещо трябва.

# 63
Ами да, понякога откачам, но не заради детето  Peace

# 64
  • Linz
Най-хубавото време беше когато си гледах децата преди да тръгнат на ДГ. Забавления винаги могат да се измислят при добро желание. Децата са любопитни и любознателни и винаги можеш да предизвикаш интереса им. Сега толкова неща искам да правим заедно, а не остава време.

# 65
Безумно е. Естествено, че не откачам. Да откачам от собственото си дете?  Shocked Това означава, че по начало съм си откачена.
Страхотно си прекарвам в къщи. Като е студено пак излизаме, макар за малко. Когато не играя с малката се занимавам със себе си - вчера педикюр, днес маникюр /страшен червен лак си сложих/, правя си маски на косата, прически, по-добре не съм изглеждала.
Как така не си намирате занимания у вас, не разбирам. Днес плетох шал също така, учих френски. Взела съм и една книга за Корел Дроу 10.

Баси...искам и аз вкъщи беееееее......завидях, та се замислих за трето..... Grinning PeaceНо като знам как с пътвото не можах до край, с второто-съвсем се наложи бързо да се връщам на бач...та с третото може от родилното да ме емнат... Confused
По темата-не, не откачам, много ми е малко времето вкъщи.Когато ми беше много-пак не откачах.

# 66
Jizzlobber   Crazy Crazy теб съм те запомнила, в една тема, дето казваш как ви минават вечерите, как едва успяваш да заспиш в 3:30 и в 6:30 часовника ти напомнял, че от сън спомен няма.  Hug Hug Хаха, аз пък завиждам на теб. И аз бих ходила на работа, ако си заслужаваше.

П.П. Пенелопо, ти ли си бре, така си се маскирала?  Crazy #2gunfire

# 67
 Wink
айде да се менкаме малко Laughing
ПП.Тази нощ беше в 4.00.Обаче най-нахално проспах часовника в 6.30 и станах с втората аларма в 7.00Поради лек зняг и доста натоварено движение се класирах първа в офиса Отново и почти навреме. Laughing

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 20:43 от Jizzlobber

# 68
Мани, ко ще правиш с 240лв на месец?  Tired  ба как оспамихме

# 69
Аре ма...240, ма маникюр правиш-не на мене тия.... Naughty LaughingТи ко си мислиш, че след двете хали на мен ми повече остават ли?хахаха, в заблуда си-растат и  девийките и разходите... Crossing ArmsМенкаме се за месец като начало, па после ще теглим чертата. Crossing Arms
пак ПП, ей сега трябва да чистя,,,ма за кво да чистя, като имам няколко часа, и без това утре ще е същото, аре, у лево чистенето... Blush

# 70
  • Има много детски смях.
По време на майчинството ми с първото дете наистина откачах. Но тогава си имах помощничка в нас за бебето от ден първи и все бързах, бързах, така и не разбрах закъде...
Сега с второто нещата са коренно различни. През деня сме си само двамата, напълно достатъчни един на друг. Разходки, подмотване, пазарувания... Кеф.
Съботно- неделно разпускам с приятели, или викаме гледачка.
И хич не бързам да се връщам на работа. Голям кеф е.

# 71
Здравей, и на мен често ми се е случвало да се чувствам така  Sad Не постоянно,но отвреме навреме влизах в такива депресивни фази и направо не можех да се позная...като се има впредвид че съм много динамичен,усмихнат и весел човек,абе непоправим оптимист и изведнъж се случва нещо необяснимо за мен и започнах много да се притеснявам,после попрочетох тук там и се оказа че въобще не е необичайно особенно при майчетата на които им е първо детенце  Peace
И аз като Umma все бързах и аз не знам за какво  Laughing
Но това не ме успокояваше особенно...то занимания се намират,но проблема е че започнах да изпитвам апатия(не към детето де) и не ми се и занимаваше особенно  Confused  А и при мен оказа влияние и финансовата страна, е не сме мизествали,но това допълнително ме сдухваше  Cry
Малкия е на 2,4м и нанагорно ми дойде най-вече защото нямаше кой да ме отмени ей така отвреме навреме да го гледа за 1-2 часа,да си свърша нещо  Tired е случвало се но много много рядко.
Ти си ми съседка аз съм в Западен парк и също съм търсила детски клубчета в района,но няма нито един и като цяло района ми действа доста сдухващо пълно е с мангасаряни  Embarassed
Между другото имаше тема от тези регионалните за раион З.парк,Кр. пол.Разсадника,аз съм писала там с надеждата да завържа контакт с някое майче от района....но се оказа една от най-неактивните и я пратиха в архива  Rolling Eyes а в другите регионални си пишат виждат се обменят информация каде какво...аз дори не знаех къде в квартала какво има и нямаше и кого да питам,накрая се ориентирах с много обикаляне...то не че е много приятен за разходка квартала де,на 2 пъти циганета с колела са се блъскали в мен както съм с бебешката количка(не по моя вина,добре че имам бързи рефлекси)
Аз имам кола на разположение,но пък никой не познавам в района и повечето ми приятелки са несемейни и съответно работят и им остава свободно време най-вече в часове които са неприемливи да помъкна бебо....или се обадят и айде излезна ми малко свободно време да пием кафе след половин час...е да ама в повечето случаи не става да се оправим толкова бързо и да се придвижим до центара...то е я кърмене,обличане и т.н.
Естественно излизам с малкия когато времето е по-хубаво(и не чак толкова),но за мен поне не си е работа всеки ден сама да си обикалям  Confused
Детето ми винаги се е чувствало добре,старала съм се да не рефлектира върху него моето настроение.
Но на него определено си му липсваше контакта с връстници(той е много игрив и контактен),а около нашия блок няма или са много малко или големи и не искат да си играят с него.
Със смесени чувства го записах на ясла(смятах да го гледам до 3 и направо на градина) ,направих го най-вече заради контакта с деца,който видимо търсеше...направо се родих  Grinning ходи от 4 месеца и още от пъвия ден не иска да си тръгва и за моя радост е боледувал само 2 пъти  Hug
За сега все още не работя,но определено и на двамата разнообразието ни действа много добре  Heart Eyes
Ако те стегне шапката пиши ми ЛС да си разменим тел. и ще пием по едно кафенце  Hug

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 22:31 от michelle367

# 72
  • София
Уф...няма угодия.
И аз така и с първото и с второто - зор да имам социален живот, зор, зор, зор!!!  Confused Не разбрах нито от спокойни бременности, нито от спокойно гледане на деца. и с двете - студентка, и двтаа пъти дипломни работи с новородено. Зор да не пропусна дата за изпит, или защитита на дипломна работа. Патка заспала.  bowuu bowuu bowuu Се моа. Вместо да си гледам корема и бебетата, аз се вра да съм все "на линия" и да съм "сумер майка", "супер студент", "супер жена". Вятър...Все бях недоволна, все времето за нищо не ми стигаше. Отделно - нямахем баба да помага, всичко сами. Особено с второто - две малки деца, бебета...мъжа на работа, аз с тях и уча за изпити. Ужас!!! Какво излизане вечер...какви 5 лв... ooooh! ooooh! ooooh!
Да ви кажа честно, ако мога да върна времето назад ще си гледам и кефа и децата и ще оставя всички несъществени неща където им е мястото - далече след бебето, книгите, филмите и моето спокойствие.
Планирам да родя трето, като поотраснат тези двете и да се размаха 9 месеца и после още ПОНЕ 3 години. Няма нищо да правя друго, освен да се глезя - себе си, бебето и семейството си.

# 73
  • Русе, у дома
Към авторката - вместо да сравняваш чувствата си с тези на другите, по-добре се в слушай в себе си и в собствените си потрбности. Всеки човек е различен и има различни нужди и интереси. Щом книгите и филмите ти доставят удоволствие - отдай им се. Има доста филмови форуми, където можеш да ги обсъждаш. А когато ти се чувстваш добре, всичко около теб ще се промени. Намери себе си. На ден си доставяй поне едно удоволствие с умисъл. Така детето и мъжа ти ще усетят, че майката и жената до тях е щастлива, а това е най-важното за тях.
За протокола - аз вече 5 години съм в къщи, двете майчинстава ми се сляха. Но за мен това е най-прекрасния етап от живота ми. По цял ден съм с децата, но телефона и компютъра са ми спасението, когато времето е лошо или са болни. Аз обаче имам помощ, майка ми е изцяло на наше разположение. А това е много ценно.

# 74
След като се роди дедето откачих с пълна сила,но не защото го има,а защото просто не съм свикнала да стоя вкъщи-издържах 4 месеца,тръгнах наработа по половин ден и сега ми е страхотно

Общи условия

Активация на акаунт