Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 19 807
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
 Hug за  всички

# 556
За колко малко време колко много сте изписали Crazy. Момичета, починете си, защото не мога да смогна Laughing.
Етичка, силно, ужасно силно стискам палци Praynig Praynig Praynig!
Кучо, ето че миризмата е полезна - помисли си хубавко преди да се оплачеш Laughing.
Олианка, много съжалявам за случилото се. Важното е ти да се чувстваш добре, а съм сигурна, че за теб нещата ще се подредят по най-добрият начин! Прегръщам те Hug!
Ивапче, на 21 февруари Grinning. Риба и половина Flutter.
Сю, Heart Eyes Heart Eyes!
Пуфлетка, много се радвам за добрите резултати! Честито сакче  bouquet!
Исинка, съжалявам за ситуацията, в която се намираш! Гушкам те и стискам палци скоро всичко да се подреди!
Барборанка, Плана, имате стиснатите ми палци!
Биби, Флоралче, много се радвам за хубавите резултати Heart Eyes!
Поли, Аничка, Ивапче, Етичка, Сакси, Hug!

# 557

Моята половинка е на същата дата  Laughing

# 558
Заедно ще черпим значи Laughing.
Ех, празничен ден обвързан с толкова много мечти... Blush

# 559
  • София
Пуф, браво за хубавите новини - много ясно е, че е бременостт и то каква, тъкмо от онези дето завършват с малко ревящи вързопчета.   bouquet

Аз влязох само да напиша, че вчера яна си загуби златната гривна, която й беше от кръщенето и на която беше написано името й и да ви споделя колко ми е криво и тъжно, защото тя самата не е кой знае каква скъпоценност като пари, но колко много ми беше скъпа... а явно сме я загубили, докато бяхме на витоша, та изгледи да си я намерим - никакви...
обаче като прочетох написаното от Етигра и всичко това ми се стори неуместно, глупаво, маловажно, излишно суетно... Ети  Hug , моля се това зацапване нищо лошо да не означава, а дори да не е успешна инсеминацията, дано скоро се сбъдне тази толкова красива мечта да се сдобиеш с дете.  Praynig

Иси
, горе главата!

# 560
  • Gone with the wind

Моята половинка е на същата дата  Laughing

А също най-добрата ми приятелка, шефа ми и един добър познат /за който обаче ще е пресилено да кажа приятел/  Laughing

# 561
Много риби, много нещо  Laughing

Пуфлета Браво за хубавите новини! Стискам палци на следващия преглед да видите и сърчице, та да отпуснеш душичката и да се насладиш на бременността  Hug
bibi76, floral dream   Hug радвам се че и при вас новините са добри
неземната* Дано все пак не е само от лекарствата и след ден два да развееш една магистралка  Wink
Issi Радвам се, че сподели това което те тормози и че си се почуствала по-добре  Hug Не се поддавай на отчаянието. Колелото се върти, винаги след лошото се случва нещо хубаво  Hug
Ети Спря ли зацапването? Аз също имах зацапване като забременях, дано и при теб да е от бременност  Praynig
Сакси Съжалявам, че сте загубили гривничката.

За гладните  Hug

# 562

Добро утро, милички!
След малко рев снощи и две чаши вино, днес съм малко по-добре. Още не ми е тръгнало, та ще видим- дано да сте прави за зацапването, макар че малко ме съмнява- днес ми е 28 ден и си е точно за гадно лелище!!!! Но не искам да ви занимавам повече! Благодаря на всички вчера за подкрепата! Ако знаете какъв тежък ден имах обаче! Освен лошата новина със зацапването, се карах с двама от шефовете- директорката, която беше предупредена , че ще искам две седмици отпуск се отметна и не искаше да ме пусне да изляза в отпуск втората половина на февруари...а като знам как пуска другите- един отсъства 7 месеца, една друга - 6, сега трета колежка се обучава два месеца- още две заминават през февруари и тя разчитала на мен да седя да попълвам дупката!!!! ...
а на тези, които нямат работа- кураж, момичета! имам приятелки, които са им се обадили доста след като са подали Cv на някое място- те нали си правят фирмите база данни с кандидати- наистина ще излезе, когато най-малко го очаквате...като за бебето Hug
plana, стискам палци за микробиологията!
сакси, това за гривната съвсем не звучи глупаво! ако знаеш аз как плаках за едно колие на сваровски- просто по-едър камък на шнурче, но ми беше подарък от мъжа ми за един рожден ден. И той ме видя и вика стига с тия глупости ,как можеш така да се впрягаш за вещи...а после даже  намерих колието  и ме беше срам от него , че съм се държала като глупачка. Но някои неща имат емоционална стойност, която не можем да обясним с думи и в пъти надхвърлят цената си... Кажи си все пак, че ще й вземете ново споменче, нещо още по-красиво!
биби, честито за малкото шестсантиметрово съкровище!!!  bouquet
Барборана, десет дни!!!!!! марш да се тества всичко, че съм по-нетърпелива от тебе!!!! Crazy
Иси, миличка, явно хич не ти е лесно! но опитай се да бъдеш позитивна...това е временно положение ,нали си даваш сметка... намирай си приятни неща да правиш, за които със сигурност няма да имаш време като почнеш работа. пробвай нови рецепти (аз наскоро намерих тук във форума чудна рецепта за чийз кейк с мус от виолетки!!!), чети си шарени женски списания, пиши във всички форуми, купувай си дреболийки от нета, прави си домашни маски за лице, свали си някой смешен сериал, виждай се с приятелки...изнедадвай приятно мъжа си...знам, че не е лесно, но представи се колко му е гадно и на него това положение и да се прибира и да те вижда, че страдаш! успех и да пишеш тука!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:05 от Etigra

# 563
Добро утрооо!
за всички
- за бременните..
- и пак за всички гладни.
Днес от сутринта ми е едно хубаво настроението, може би защото още със ставането и видях нещо хубаво /за мене поне/ - рибата ми родила 11 парчета. Party
Така лек и успешен ден на всички!
/цвета на косата ми стана много хубав- довечера ще плаша милото/

# 564
  • София
Etigra- продължавам да стискам палци за теб,има надежда.

Някой трябваше да прави тест след 10 дневно закъснение,да се яви с докладна Whistling

# 565
Добро утро, прекрасни!  Hug
И аз съм рибки  Mr. Green на 26 Февруари.... и междудругото то4но тогава НЕ4акам  Praynig
ка-те, Ети, Джозка, благодаря за закуските, кафенцата и цветленцата  Mr. Green
Странно, днес пак ми е весело, на фона на цялата гадория около мен?!?  newsm78 Мисля, 4е полудявам...ми само един луд може да се хили, когато му  толкова тежко..... Crazy Blush
Барборан4е, не скатавай, а вади + тест4ето... Naughty как можа да не се явиш на от4ет толкова време, а сегада кажеш, 4е закъснява 10 дни  #Crazy и не си правила тест?!? 4акаме ей, мишморок  Mr. Green Hug Hug Praynig
Ети, още стискам палци  Praynig Hug
нас, какъв е тоя телеграф дето си пуснала  hahaha я пиши как си, какво става?!?  Hug
Аз днес имам много срещи и за това ме оставиха във Варна и няма да ходя до Добри4  Party Mr. Green но пък срещите са.. Sick ама няма пълно щастие.... Tired
В 14:15 моята мила каки4ка ме е уредила при нейна колежка в Окръжна болница за преглед и ще отида да видим има ли рани4ка, няма ли и всъщност изобщо има ли ми нещо  newsm78...стискайте палци  Hug
Хубав ден и мнооого  Hug на вси4ки!!!  bouquet

# 566
Добро утро  Hug

ka_tq каква страхотна маса си подредила  Heart Eyes не ми се става от нея  Laughing

Искам да честитя рождения ден на Рада atadar  Heart Eyes не знам дали влиза да ни наглежда, но искам да й пожелая всичко най, най-хубаво и много радости с малкия Оги  Heart Eyes

# 567
  • Варна
Добро утро!  Hug

Катя, Ети, Джози, благодаря за закусчицата, кафенцето и цветенцето!   bouquet

Барборанче, не се скатавай, а вади магистралката!  Naughty

Биби, Флоралче, радвам се за хубавите новини. Дано до края все да е така. А относно БХС-то и аз като Ку4о съм против. За мен това е едно безсмислено изследване (затова и не съм го правила)Embarassed но вие си знаете, ако прецените си го направете.  Hug

Плана, Аника, Етиfingerscrossed

# 568
Здравейте миличкии  Hug Както винаги мислите за всичко,закуска ,кафе Катя,Джози,Ети  Hug Hug
Вие писали писали.....аз с тая работа нямам мърдане.А и още през деня се скарахме с милото,та още не си говориме. Crossing Arms Толкова сме изнервени покрай тая криза,че....незнам.Ох да не ви занимавам и вас ама мн ми е криво така  Blush Мн мразя да сме скарани и то за работаааа  #2gunfire #2gunfire Всичко за това става работа и пари пууу.Леле само като се сетя и пак паля мототерката  smile3515 Ама на всичкото отгоре така бебе няма да стане освен ако е с непорочното зачатие #Cussing out Незнам какво да го правя тоя моя мъж вече,не съм май особено интересна вече(не е като едно време),трябва да му търся някви витамини ли,стимуланти ли ,енергиини напитки  newsm78 не може да заспива в 10ч всеки ден  Crossing Arms И за това се караме и направоо #2gunfire Извинявайте момичета ама нещо ми става,дано не съм ви дотегнала мн  Hug Hug
Барборанка стискм палци и казвай какво става  Hug
Биби,Флорал браво за хубавите новини,все така даобре да гледате бебчетатаа  Heart Eyes
Ема благородно ти завиждам за доброто настроение при този нелек живот  Hug Hug само така
Исенце мн силна бъди мила,нетрябва да се предаваме.Момичетата добре са казали - всяко зло за добро.Знам че ,не е толкова лесно,но няма как.И аз си викам че всичко ще отмине ,но пък не спирам да си мисля 1 и също нещо "КОГА".Голямо гуш и мн  Hug Hug
Ети не съм пуснала палчетата  newsm78  Hug Hug
Nas кажи как си бе милааа,не така краткоо  Hug
Визи,Каси,Бенджи,Галка,Тони,Кюестер,Ивапче,Неземна,Ку4о,Сакси и всички останали  добре че ви има  Heart Eyes Лек и успешен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 10:05 от polito_86

# 569
  • Gone with the wind
...............трябва да му търся някви витамини ли,стимуланти ли ,енергиини напитки  newsm78 не може да заспива в 10ч всеки ден  Crossing Arms И за това се караме и направоо #2gunfire Извинявайте момичета ама нещо ми става,дано не съм ви дотегнала мн  Hug Hug

Поли, и Боян заспива в 10, всъщност аз още съм свежарка от 3те седмици почивка покрай Коледа, но си усещам как полека лека и аз сдавам багажа.
Вярно, че някои хора имат нужда от повече сън, но пък и умората /психическа и физическа/ си казва думата. На нас много добре ни се отразява в това отношение разнообразието - например малка почивка през уикенда. Не му мрънкай, че е изморен човека - ако имате възможност по-добре го заведи някъде за уикенда, смяната на обстановката и чистия въздух ще ви се отразят добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт