Не, на найлоновите торбички!

• 17 731
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазете Гор
Хубаво нещо са платнените торби...а аз в багажника си слагам един кашон от портокали - от количката - директно в него. Ама има и едно друго нещо, дето напоследък го видях по хипермаркетите - пет резена салам - в пет найлона,  десет репички - в кошничка, после и в плик.
Да не говоря за разни гризини, бисквити - там е страшно: пластмасови тарелки, пък целофан, пък кутия като въздушен филтър за ЗИЛ...

Аз например и затова купувам картофите - в чувал, салама - цяла щафета, без вакуум.
И винаги си купувам якета с големи джобове.

А за мокрите и кални марули може да си донесеш полиетиленова торба от къщи, и не една - винаги има разни. Напълни си джоба с пликчета и хайде на пазар.

# 121
А за мокрите и кални марули може да си донесеш полиетиленова торба от къщи, и не една - винаги има разни. Напълни си джоба с пликчета и хайде на пазар.
Абсолютно!
Едно време си спомням как найлоновите торбички бяха кът и често се случваше една да я ползваш, докато се съдере  Mr. Green
Переш я, залепяш я на плочките в банята, докато изсъхне - това беше истински феномен за мен като малка  Joy
Сега всичко е от мързел - що ще пазиш торбички като само заемат място или що да ги миеш като има нови  Mr. Green

# 122
съвсем замириса на мизерия.

# 123
Мизерия е да минеш покрай някое сметище след ветровито време - надали ще си купиш торбичка!

# 124
  • Стара Загора
остави сметището на мен ми беше безмислено  да ги изхвърля тия торби без да са употребени или скъсани. ПОследно бях напълнила две големи торби от Метро с тях, само се чудех къде да ги държа и спрях да вземам до колкото е възможно. Сега имам само от плодовете и зеленчуците такива и са много малко.

# 125
  • Пазете Гор

Нали!? Всеки уважаващ себе си потребител е широко скроен. Той не използва повторно нищо. Той изхвърля. Планини от боклук.

# 126
...Които всички са длъжни да гледат,само заради това,да не сме "мизерници"...
И какво значи?Мизерно е да си носиш чанта от вкъщи или да си переш торбичките,а е много хубаво да вървиш по найлонови чантички,да се спъваш в тях и да си викаш:"Нека,много ми е гот-поне не мизерствам откъм чанти.Има в изобилие!"... ooooh!...
 Sick

# 127
А мизерия ли беше, от някое изложение да си вземеш торбичка с мацка или хубава кола и да си я пазиш за официални излизания?!  Joy
Въобще не става дума за мизерия...
Или пък си малък и не знаеш  Mr. Green

# 128
Най-вероятно тълкуваме грешно думите на Тити. Не е малка.
Американските найлонки

# 129
Най-вероятно тълкуваме грешно думите на Тити. Не е малка.
Американските найлонки
Догнуся ме, като го прочетох.

# 130
# 131
                                    Това вече е разкош  Peace. Аз като не взимам торбички сигурно никога няма да имам собствен остров, пфу  Crazy.

# 132
 newsm09 Confusedвсичко това е толкова жалко ooooh!

# 133
Аз също пазарувам с платнени торбички.Имам няколко и различни по размер.За ежедневно пазаруване имам една малка , зелена от Пикадили.Когато ходя на голям пазар си взимам едни големи чанти или кашон.АКо непредвидено отида да пазарувам и не съм взела нищо с мен питам на касата в магазина къде има кашони.В Кауфланд има един стилаж след касите и там ги оставят.От магазините си взимам и кашони за изхвърляне на хартиените отпадъци.

# 134
Е това за острова....направо ми разби фантазията.Пък аз си мислех,че в морето  и океаните плуват само волни делфинчета и акулки...а то какво било...найлонкииии... Sick...Излиза,че трябва да се страхуваме единствено и само от себе си...от поведението си,в резултат на което можем да донесем необратими последствия за планетата ни...ама мисли ли някой в дълбочина?.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт