Отново за АБКМ

• 141 230
  • 2 516
  •   1
Отговори
# 2 115
6. картофени кюфтенца с царевично брашно- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529928.msg17591951#msg17591951

lux, кюфтенцата след като се приготвят пекат ли се, какво става с тях?

# 2 116
6. картофени кюфтенца с царевично брашно- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529928.msg17591951#msg17591951

lux, кюфтенцата след като се приготвят пекат ли се, какво става с тях?

не се пекат- кашата която приготвяш трябва да бъде гъста-в кашата картофите и царевичното брашно се сваряват достатъчно, след като се изстудят стават идеални, по принцип може и по рядка каша да се направи и да се предложи с лъжичка, но моя малък мъж обича да се храни сам и ги правя така Simple Smile правила съм като прибавя в тях моркови и броколи, но става по мекичко и не става да хващане от детето- но може да се предложи с лъжица или да се намаже на филия хляб  Peace

# 2 117
супер, благодаря ти! днес ще пробвам, дано й хареса на моята принцеса, че ни никнат зъбки и всяко хранене е голямо изпитание.
м/у другото lux, споделяй още рецепти, страхотни са и малкия ти момък е прелестен!!!  Heart Eyes

# 2 118
споделете за соевото мляко, и соевата сметана-
мисля да не я пия- но дали мога да я използвам в някакво тестено изделие- попринцип към соята резултатите бяха отрицателни - дайте съвет дали да пробвам да направя нещо със соево мляко и да хапна мъничко

амелие и при нас е така- много малко яде и се отказва бързо- иска да цоцка -благодаря за хубавите думи

аз съм малко разочаровано тези дни защото Ати е малко зачервен и има 2-3 пъчини на една буза -  а 2 седмици бяхме напълно чисти- дано скоро се махнат , не мога да разбера от какво са  newsm78 дали може и от зъби да се появяват, тъй като му е слабото място там- кожата е деформирана- възможно ли е да е заради това, преди седмица изби 3 зъб без температура - само около устичката беше зачервен- все едно имаше херпес- и като изби се появиха пак пъпчиците на лицето- сега го мъчи и другия зъб  newsm78 ???

пс днес ни е избил и 4 - все повече почвам да си мисля че е от тези зъбки

още едно въпросче- давате ли чушки, домати, патладжан- знам ли

тази седмица ни предстои да дам круша и да наблюдавам, после зеленчук, но съм в чуденка за въпроснич зеленчук  newsm78

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 20:18 от lux

# 2 119
lux  и на нас ни растата зъби и ние така имаме единични пъпки по лицето ситни.
Не мога да ги свържа с храна Rolling Eyes
За рецептата на бисквитите нямам точна Embarassed карах на око- в купа смесвах елдено каша от безмлечната на Хип, шпелта каша безмлечна, една настъргана ябълка, малко слънчогледово олио-около 1 с.л, малко бурканче пюре плодово-от 125 гр и за да стане гъстичко тесто малко бяло брашно.
Това е.

# 2 120
Соевото мляко е добро, аз давам и на детето от него. Има и соеви кремчета, имитират плодови млекца. Обаче сметаната съдържа млечни белтъци, поне тази дето масово се продава по магазините и я наричат разтителна.

# 2 121
  • sofia
По-добре давайте овесено мляко  - не се знае соята дали не е ГМО. ГМО соята я водят за голям алерген, може да създаде много повече проблеми отколкото полза

# 2 122
На моята кутия пише, че не е ГМО, ако не го пишеше и аз нямаше да купя. Марката е ALPRO. Овесено мляко не съм срещала, само кокосово, но става за кремчета, не е за директна консумация, по-гъсто е.

# 2 123
и моята е алпро- къде продават овесено мляко?
сега се чудя дали да си направя нещо със соевото мляко или да захраня с круша  Crazy тази вечер ще помисля сериозно

# 2 124
Момичета, споделете повече за това соево мляко. Какво предствлява и от къде го купувате. Колко е пари и за какво количество?  А нали соята и тя е алерген  newsm78 Става ли за готвене? Поне следобедните каши да ги правим с него евентуално за разнообразие.
Ние ядем хляб, но с овеса не можахме да се справим. Много ми се иска да му правя овесени бисквитки, обаче има да почакам. Не бях чувала за овесено мляко. Дайте повече инфо! Благодаря предварително!   bouquet

# 2 125
  • sofia
в био магазините има овесено мляко. Сладко е и децата го приемат много добре, освен това е полезно - съдържа Б витамините, цинк и др. хубаво е при запек.
От една мама която живее в Лондон и посещава заради бебето алерголог знам че соята дори да пише че не е ГМО е такава. 90% от соята в света е ГМО. Този лекар и е забранил да я дава.

В нета има рецепти - овесено мляко се прави много по-лесно от соевото.

Оризовото мляко е много добро за печива - кекс например.

Не ме разбирайте погрешно и аз давам соя на детето. Като няма какво да ядем.....

# 2 126
радост мерси много за съвета, досега как не се сетих за ратителни млека
сега правя оризово мляко че да си опека нещо сладичко а по-късно ще направя за малкия от киноа и овес  Hug

# 2 127
здравейте, моля за бърз отговор, защото съм тотално объркана- днес сме на гастро защото мисля, че бебето ми има разтройство вече 3 седмици, но се оказва май че на кърмените бебета акито им е по-рядко; как да разбера дали е разстройство наистина или не? уф, незнам, снимки или статия някаква ще ми е от помощ; моля ви съдействайте ми и благодаря; наистина си е доста воднисто ако, но е по 1-2 пъти на ден само ( бебе на 5м.)newsm78

# 2 128
Нашето попиваше в памперса, почти изцяло - това си е разтройство. И излизаше под такова налягане, че няколко пъти съм се преобличала след обстрел. Знам, че нормалното е жълтеникаво и има бели семчици в него.

Искам да питам, давате ли пилешко и на коя марка? Купих на Бебивита, но малко се притеснявам да го дам. А агнешко? Не можем да караме само за пуешко и заешко все пак.

А скоро е Велик ден... Аз дали мога да ям агнешко и поне жълтъка на яйце  Thinking

# 2 129
  • Sofia
здравейте, моля за бърз отговор, защото съм тотално объркана- днес сме на гастро защото мисля, че бебето ми има разтройство вече 3 седмици, но се оказва май че на кърмените бебета акито им е по-рядко; как да разбера дали е разстройство наистина или не? уф, незнам, снимки или статия някаква ще ми е от помощ; моля ви съдействайте ми и благодаря; наистина си е доста воднисто ако, но е по 1-2 пъти на ден само ( бебе на 5м.)newsm78
http://www.biberonbg.com/info/razstroistvo.htm

Общи условия

Активация на акаунт