Коремчето ти вече проличава, през АВГУСТ ти ще станеш мама! Тема № 3

• 25 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
момичета след час тръгвам на преглед,толкова съм развълнувана newsm03 стискайте ми палци всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Успех, всичко ще е наред! Hug

# 61
IR,стискам палци,мила,всичко ще бъде наред,да се похвалиш после!

# 62
Ох, че сте бързи, изпуснала съм ви дори

И не мога да пропусна да кажа Аси, страхотно си оформила темата      bouquet

Ох, момичета днес съм много зле, само парацетамолът не ми помага, една притялка каза да си взема инфлуцид хомеопатични били какво ще кажете

# 63
Сиситу, нещо не мога да ги видя снимките newsm78
Съдържанието в момента не е достъпно, ей това ми пише Confused

http://siska8607.snimka.bg/other/p-rvi-rojden-den-na-bogi.465402.17033418  така???  newsm78

# 64
СиСиТу, страхотни са снимките и много ви е сладък рожденника:). Все такива весели поводи и щастливи детски усмивки!

# 65
Запис и от нен в новата ни официална тема!
A_S_Y   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на всички нови майчета! Успешна и безпроблемна до края!

момичета след час тръгвам на преглед,толкова съм развълнувана newsm03 стискайте ми палци всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Стискаме, стискаме, а ти се похвали после.

При мен нищо ново - гаденето почна осезаемо да намалява, но още го има. Заради снега не мога да отида да се запиша на ЖК, но не съм се и разбързала казано честно. БХС няма да правя, но мисля другата седмица да си запиша час за ранна ФМ.

Това е засега. Почивайте си повече и се пазете.

# 66
А да попитам - като какви въпроси си записвате, за да питате лекарите.? аз нещо не мога се сетя, а пък сигурно има.

# 67
А да попитам - като какви въпроси си записвате, за да питате лекарите.? аз нещо не мога се сетя, а пък сигурно има.

1.Може ли да ми направи снимка на бебока и да ми я даде?
2.Може ли да пусне звука, ако ехографа разполага с такъв?
3.Ще ми пуска ли изследвания и какви точно?
4.Понеже в четвърта г.с ми взе цитонамазка преди да се знае за бременността, ще ми прави ли пак?
5.Понеже съм отрицателна кръвна група, на колко време ще ми прави изследвания и какво точно се прави?
6.Кога ще ме прати на преглед при очен лекар, заради астигматизма?
7.Мога ли да мина на преглед за хемороиди или сега не бива?
8.На коя точно г.с отговарям, че вървя малко назад май?
9.Ще ме посъветва ли за фетална морфология ?
10.Да си направя ли електрокардиограма, както искаше личната или да изчакам 4тия месец?
11.Докога ще пия фолиевата киселина и трябват ли ми в момента други витамини?
12.Как стои въпросът със секса?
Засега това измислих, ама май ще има и други, че моя лекар трябва с ченгел да му вадиш думите от устата.Да видим сега като се запиша окончателно на жк при него дали ще стане по-разговорлив.

# 68
  • София
Колкото и да е смешно, аз на първия си преглед си извадих тефтера с въпросите и си ги зададох всичките:) Гинеколожката никак не се впечатли:) Аз питах и за храните, кафето, спортуване, какви лекарства мога да пия без да й звъня Peace

# 69
  • София

http://siska8607.snimka.bg/other/p-rvi-rojden-den-na-bogi.465402.17033418  така???  newsm78

АААААААААА с тия софри...така ми се дояде  Confused Crazy

# 70
  • София
и на мен ,и на мен Много е сладък бебока ,на майка си се е метнал Wink

# 71
и на мен ,и на мен Много е сладък бебока ,на майка си се е метнал Wink

АААААААААА с тия софри...така ми се дояде  Confused Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Еееее, пуста несъобразителност  Banghead Banghead Banghead Благодаря на всички за хубавите думи  Heart Eyes

# 72
аз добавям към въпросите и:
мога ли да ползвам басейн,евентуално вана,аромотерапия...,
пътуване със самолет и какво да правя със запушения нос,който ме мъчи вече почти месец и не мога да спя качествено заради него   bouquet

# 73
  • София
аз добавям към въпросите и:
мога ли да ползвам басейн,евентуално вана,аромотерапия...,
пътуване със самолет и какво да правя със запушения нос,който ме мъчи вече почти месец и не мога да спя качествено заради него   bouquet
За моя запушен нос д-рката ми каза течен витамин С,след като цяла седмица се мъчих ,това ми го отпуши,от 2 дни съм добре. Каза ,че няма проблем да си ползвам и морската вода,която си бях купила вече.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 17:34 от misleto

# 74
рожденния ден с бебоците е страшен Simple Smile я ми дайте линк направо за тея линиики с бременността че не мога да си намеря и аз такава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт