Великобритания-тема 29

• 58 747
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Манчестър
Здравейте, мили мами, и от мен и извинения, че нахлувам в темата Ви, но имам нужда от мъничко помощ на английска тема.  Embarassed

Баща ми ме помоли да организирам за него посещение на мач на Манчестър Юнайтед на  Олд Трафорд.(това му е много стара мечта) и понеже горкия синове няма иска да заведе като подарък зетьовете си.
Вчера най-накрая закупих директно Hospitality пакети за мача с Челси на 03 Април през http://www.manutd.com. Скъпо, но дано поне да е сигурно  Mr. Green

От тук нататък следват другите въпроси и понеже Манчестър е нова дестинация за мен ще съм благодарна ако някой е по-запознат да сподели.
Проверих полетите на Easy Jet оказва се че могат да летят директно за Манчестър на 31.03 , а обратния полет е на 05.04. Това стават общо пет нощувки. Лично на мен ми се виждат много защото до колкото знам Манчестър е индустриален град и няма чак какво толкова да се види. Има ли друга самолетна компания която да използвам, има ли смисъл да стоят 5 дни там или да мисля друг вариант. Примерно кацане в Лондон с WizzAir, престой там колкото им е кеф и пътуване с влак (примерно) до Манчестър специално за мача. Нямам представа кое е по-добро като вариант.В случай че някой е наясно приемам всякакви идеи

Няма проблем с hospitality, но по приницип са малко скъпички.
Не знам мача от колко часа е, но ако е от 17 пм или 17.30 могат да пътуват в събота на 3-ти Април ,  и има обратен полет в понеделник сутринта. Полета пристига в 14,15, до 3 пм са навън, има влак за около 40 мин са на центъра, сменят до друга гара, но оттам вече трябва да има пре-букнато такси за да стигнат навреме. Защо не пътуват в четвъртък?
освен ако искат и някакъв тур да направят. Влаковете са много скъпи, говорим от порядъка на поне 100 лири на човек.....има автобуси, но е 6 часа път,става с кола под наем, но нямам идея за цените.

# 226
здравейте, знаете ли  как мог да подновя тревата  в двора? на места няма трева  и е като пътечка и се чудех дали има семена да хвърля, и дали ще поникне newsm78 не съм се сблъсквала с този проблем досега.моля ,ако имате опит да споделите

# 227
  • Пловдив
Биляна, благодаря!  newsm03
Ave, благодаря и на теб за бързия отговор!  smile3525
Мача е от 15:00 часа така че определено трябва да пътуват на 31-ви (сряда), а следващия възможен полет за връщането е на 05. Април (понеделник) - освен ако няма друг вариант освен EasyJet. Питането ми в този вариант е: ще имат ли какво да правят толкова време в град като Манчестър?

# 228
Ваня, замисьла е хубав,но трябва да се организира. По принцип 5 дена са ок, могат да кацнат на Лутон с wizz air, a да излетят от Ман4естар.Но трябва да се плати пове4е за билети.Но  3 4овека с влак да пьтуват ще излезе скапи4ко. Ако искат да пьтуват с реис виж  http://www.nationalexpress.com/home.aspx. Peace Мисля 4е кам 25 паунда ще струва от Лондон до Ман4естер за 1 4овек, ретьрн тикет. Могат да разгледат Лондон 1 ден с нощувка, после да трагнат с Нешанал Експрес до друг град и така до Ман4естар.  Кьсмет! Peace Много хубави снимки  Heart Eyes И аз сам от Пловдив и лятото може да отско4им до това ново фото студио Laughing

# 229
Днес бях на индииския зьболекар Laughing Взе ми 25 паунда за това 4е ми разгледа обстоино устата. Направи и  снимка, като настояваше за снимка и от другата страна , кадето имам 2 импланта. Аз категори4но му отказах а и нямям намерение да давам още пари за излишни снимки. Там нищо не ме боли. Отидох с конкретен болен зьб , 4е даже и с готова диагноза, а тои ми гледа венците и дали захапката ми била правилна ooooh! Направо ми идваше  да #2gunfire Каза 4е ако трябва да правя роот канал триитмант 180 паунда иска.  Направо сам обаркана, кофти ден ! Добре 4е поне болката е от време на време, а и не сам се подула все още. Rolling Eyes

# 230
аз съм нова в сайта и моля за помощ. Живея в Англия и съм бременна в 35 седмица споделете как е минало васхето раждане тук,че наближава а съм малко притеснена. Благодаря предварително

# 231
Днес бях на индииския зьболекар Laughing Взе ми 25 паунда за това 4е ми разгледа обстоино устата. Направи и  снимка, като настояваше за снимка и от другата страна , кадето имам 2 импланта. Аз категори4но му отказах а и нямям намерение да давам още пари за излишни снимки. Там нищо не ме боли. Отидох с конкретен болен зьб , 4е даже и с готова диагноза, а тои ми гледа венците и дали захапката ми била правилна ooooh! Направо ми идваше  да #2gunfire Каза 4е ако трябва да правя роот канал триитмант 180 паунда иска.  Направо сам обаркана, кофти ден ! Добре 4е поне болката е от време на време, а и не сам се подула все още. Rolling Eyes
Да ти кажа чесно нормално е да иска да ти направи снимка на зъбите все пак си нов пациент и не ти познава"устата"/извинявай за израза/аз като си сменях моя зъболекър първото нещо което направи е да ми направи снимка за да види в какво състояние е устата ми така че не виждам нещо не редно.За мен това си е един вид застраховка как то за теб така и за него.Дано скоро си решиш проблема със зъба. Peace

# 232
  • Bristol
аз съм нова в сайта и моля за помощ. Живея в Англия и съм бременна в 35 седмица споделете как е минало васхето раждане тук,че наближава а съм малко притеснена. Благодаря предварително
По Channel 4 в момента всеки вторник върви едно предаване One Born Every Minute, пуснах ти линк към вчерашното предаване. Показват и перфектно протичащи нормални раждания, както и проблемни раждания с happy end. Нормално е да си притеснена. Бих ти препоръчала да отидеш на курсовете за бременни, както и на организирано посещение в болницата, където ще раждаш. Отделно родилния план, който трябва да направиш с акушерката, също ще ти помогне да разбереш какво точно те очаква. И при трите случая можеш да ги обсипеш с въпросите и притесненията си, те са за това там, да ти обяснят, успокоят, предразположат  Grinning

oni, в градинските центрове продават семена и препарати за есенно и пролетно подхранване на тревата. На тях обикновено пише кога и как да се сложат. Ето аз какво правя, подстригвам тревата, правя дупки в поляната с помощта на едно като вила, нарича се аериране, разсипвам семената, след това и подхранващите смески, може и пясък да разсипеш накрая, аз не го правя. Планираш така нещата, че по време на работа времето и тревата да са сухи и да няма вятър, както и до няколко дни да завали. Ако не завали, ти трябва да полееш поляната.

# 233
Благодаря на Мери и Биляна за отговорите.
А днес забелязах в устата на малката афта.Отидох в боотс и ми каза да мажа с бонджела гел за зъби,нямало друг мехлем за афти.
Моля споделете ако сте имали такъв проблем с какво мажехте дечицата си.С гел за зъби ми се вижда странно да мажа афти.А и как се казва афта на английски.

# 234
  • UK/София
Отидох в боотс и ми каза да мажа с бонджела гел за зъби,нямало друг мехлем за афти.

LaughingКъдето и да отидеш ще ти дадат все Бонжела за афти LaughingПросто трябва да свикнеш и да приемеш някои разлики от България.Аз така започнах да си правя списък и си взех от България най-необходимите лекарства.Но на сина ми Бонжелата не помогна, за това сега вкъщи имам Дактарин от БГ който върши идеална работа.

# 235
ninka maslinka афта на английски е mouth ulcer както и Биляна ти е казала само това ще ти дадът за дете.При мен Бонджелата помага на Джозеф а Кейт директо отказва,ползвахме я докато никнеха зъбите.
Биляна ползва ли вече препарата?Чакам отзиви  Peace

# 236
Благодаря момичета.Лекарства съм предвидила и съм взела от Бг, ама за афти не съм очаквала и нямам нищо,ще пробвам с бонджела гел пък дано се оправим. Hug
Хубава вечер

# 237
Ваня ,а може да вземете в едната посока с една компания а в другата да се върнат с друга,даже мога да кажа ,че така излиза малко по-евино Peace изпитан метод Mr. Green

# 238
ninka maslinka ние имахме същия проблем, докато бяхме в Лондон с една разлика, че афтата не беше само една. Оправихме се с гаргара с разтвор от вода и сода за хляб и хомеопатия!

# 239
ninka maslinka ние имахме същия проблем, докато бяхме в Лондон с една разлика, че афтата не беше само една. Оправихме се с гаргара с разтвор от вода и сода за хляб и хомеопатия!
Содата наистина помага,но естествено е много неприятно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт