Не искам да ме свалят такива...

• 15 410
  • 199
  •   1
Отговори
# 45
Това обикновено ги амбицира.

# 46
И аз не си падам по агнешкото, ама какво да се прави.Шанел явно младееш.При мен, когато стане напечено, между другото споменавам за 12г. си дъщеря.
Да младея?Ами аз съм на 35,млада съм.Също излизам с номера с дъщерята,моята е в девети клас.

# 47
... А баба ми казваше, че мъжете остаряват по-бързо и умират по-рано така че да гледам за  хубав и по-млад мъж.  Mr. Green

...

И в това има нещо вярно: едната ми баба беше с 14 г. по-млада от дядо ми - той вече 10 г. е покойник, а тя е все още млада, но остана сама (беше на 60 г., когато остана вдовица); другата беше с 8 г. по-възрастна от дядо ми - той почина миналата година, ама баба ми е на 90 и отгоре години и скоро и тя ще си отиде, без да се налага да живее дълги години сама.

# 48
.Въпросът е,защо точно тези ми се лепят.
Може би защото ти самата изглеждаш по-млада за годините си и момчетата  просто си мислят че сте на едни години  newsm78
Точно това щях и аз да напиша.Явно Шанел изглежда по-млада и затова по-малки на години от нея мъже й се лепят.По темата, иначе аз също не харесвам по-млади мъже от мен.Е,случва се понякога да се загледам в някой хубавец на по-младичък,но пак има значение колко по-малък е.Но по принцип не ми допадат.Или да е мой набор или малко по-голям.Както не си падам и по-много по-възрастни от мен мъже.И досега не ми се е случвало да ме свалят по-малки мъже.Явно не ги привличам. Mr. Green Joy Wink

# 49
При мен, когато стане напечено, между другото споменавам за 12г. си дъщеря.
Аз вадя календарчета със снимки на хлапетата, да се изфукам Mr. Green Ефектът обаче обикновено е обратен - кой не иска жена, която ражда такива красиви деца Mr. Green
Мисля да си направя календарче със снимка на мъжа ми Thinking
Шанел, може да пробваш. Ако и това не подейства...не знам!
А,да,ще показвам децата!Първо-голямата ми дъщеря ще ме убие и после,аз като съм без тях,все едно нямам деца,изобщо не ги споменавам.Но това:о,че ти може да си гадже на дъщеря ми,съм го използвала.Ефектът е обратен.

# 50
... А баба ми казваше, че мъжете остаряват по-бързо и умират по-рано така че да гледам за  хубав и по-млад мъж.  Mr. Green

...

И в това има нещо вярно: едната ми баба беше с 14 г. по-млада от дядо ми - той вече 10 г. е покойник, а тя е все още млада, но остана сама (беше на 60 г., когато остана вдовица); другата беше с 8 г. по-възрастна от дядо ми - той почина миналата година, ама баба ми е на 90 и отгоре години и скоро и тя ще си отиде, без да се налага да живее дълги години сама.

Грешка съм допуснала.
Исках да кажа,че това казвам и аз,но тя не говори за напред,а за момента.

# 51
  • София
А,да,ще показвам децата!
[/quote]
Е, аз ти предложих да показваш мъжа си, като не щеш децата Mr. Green

# 52
Да ви кажа,аз наистина изглеждам по-млада.Но за сметка на това,никога не си крия годините.Ако не ме питат,сама си казвам.Разбирате ли,при мен няма лъжа и измама.

# 53
И кое му е трудното на това да отрежеш някой, който не ти харесва и не и допада да те сваля - млад, стар или какъвто е там.
Аз харесвам и по млади и около моята възраст, драстично по възрастни с 10 + години не са ме привличали, обаче в момента съм в период, в който не искам никакви да ми се лепят. А от това да отрежеш мъж, по лесно няма. Според мен по трудното е, ако искаш да те забележат, а никой не те отразява. Ама не искам да мисля за това все още.Може да умра преди да стигна този момент, що да се разстройвам излишно.   Mr. Green

# 54
...И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?
аз. мъжът трябва да е по-възрастен, по-висок, и по-богат от мен.
И аз така Laughing И също като Шанел,вместо да се кефя,че ме свалят по-млади се дразня,трябва да е 10-ина год по-голям от мен Whistling,ама сега мисля така,скоро може да ме кефят връстници Thinking

# 55
И кое му е трудното на това да отрежеш някой, който не ти харесва и не и допада да те сваля - млад, стар или какъвто е там.
...

Бе какви лепки има... Ти му обясняваш, че си омъжена, той си знае неговото и те уверява, че женените пускали по-лесно...  Laughing някой ден ще напиша мемоари, посветени на тъпи свалки.

# 56
Аз харесвам и по млади и около моята възраст, драстично по възрастни с 10 + години не са ме привличали, обаче в момента съм в период, в който не искам никакви да ми се лепят. А от това да отрежеш мъж, по лесно няма. Според мен по трудното е, ако искаш да те забележат, а никой не те отразява. Ама не искам да мисля за това все още.Може да умра преди да стигна този момент, що да се разстройвам излишно.   Mr. Green

Не разбираш ти красавиците като Шанел, които не могат да се оттърват от ухажори.

За другото не се притеснявай, баба ми, Бог да я прости, почина на 86 и до последно я отразяваха младежите по градинките - имам предвид 70 годишни.

# 57
Абе, не обичам да ми се лепят младежи, но нахалните си ги режа без проблем!
Шанел значи съм на твоите години- ще стана на 35г. април.
Аз самата се заглеждам по по-големите от мен.Виж, не бих имала нищо против флирта с един 45г. готин господин.Но дотам!

# 58
franceska ,само да не обременява с жената,с детето,с тъщата и с кучето.И да не пита за нашите такива.

# 59
Не ви разбирам аз, за мен е важен човека, ако има тръпка, какво значение имат годините, децата, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт