Не искам да ме свалят такива...

• 15 452
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
Аз доста години съм работила като барманка в нощно заведение.Нощния живот ми беше така да се каже -начин на живот.На много неща съм се нагледала. Мъжете са си мъже-ходят по заведения да "забият нещо".Даже съм ги забелязала как действат. С една колежка си поставихме за цел да ги наблюдаваме една вечер-беше много смешно. Отначало се оглеждат и се хвърлят на по-хубавките посетителки,те ги отрежат,после се пробват при по- обикновеничките момичета и накрая с напредването на ноща и броя изпити питиета,ги гледаш да се натискат с някоя очевидно грозничка мацка. Та казвам го това като лично наблюдение и авторката не би трябвало да се учудва или впечатлява толкова от конкретната случка.

# 76
Не харесвам по млади мъже. Набор 83 съм, и си бях сложила граница 80, абсолютен минимум, и си я спазвам.  Crazy

# 77
Ами и аз не мога да приема насериозно свалка от по-млад мъж..не че аз съм много млада, де....Но е факт, че има мъже, които харесват и се чувстват много по-добре с възрастна жена до тях...Да не говорим, че имам колега, който ходи с жена, чийто син е две години по-голям от него...  Sick

# 78
Прескочете 40те години и тогава пак ще си говорим....
Дали си струва да ти се натискат по големи......
Другото, е друга тема,нали тук за свалки си говорим? Joy Joy Joy

# 79
Да ви имам проблемите.
Мъжът ми е с три години по-млад от мен и последното, което ме е интересувало, е възрастта му.

Става въпрос за 10г. по-млад, обаче Peace

# 80
Не харесвам по млади мъже. Набор 83 съм, и си бях сложила граница 80, абсолютен минимум, и си я спазвам.  Crazy

И ако страшно ти допада мъж с 4 г. по млад от тебе, а не три какво правиш заради тази граница, отказваш се така ли? Или искаш личната карта преди разговора?

....
зависи и от годините на жената, почти не съм срещала случай при който жената е на 25 да кажем и си пада по по-млади т.е 17г-18г.. Виж жена на 35 с млад на 25 мъж. или на 40 с 30-годишен по-става-за свалката де!
Мъжът на сестра ми е 5г. по-малък от нея -имат 3 деца и си живеят страхотно и тя уж не си падаше по по- малка ама НА, свекърва ми е 5г. по- голяма от свекър ми. така че на кой както му е кеф и както дойде.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:19 от boboblina

# 81
  • густо майна Филибето
Ще го разбера,ако искаше просто да отидем в хотел.Но не!Човекът ме кани на вечеря.Не вечерям.На клуб тогава.Много е симпатичен,забавен,не искам да го режа така,както си знам.И му обяснявам:човече,по-спокойно,върви си по пътя,добре се позабавлявахме,стига толкова.[/b]

Все си мислех , че такива покани в крайна сметка отвеждат в хотела  Laughing
Мъжете не просто се забавляват, те си имат цел, тя е хотела/апартамента/леглото. Тълкуват флирта ни като покана. Само жените търсят забавление и приятелство. Решението да не те свалят е просто - стой далеч от тях.

# 82

Да ви имам проблемите.
Мъжът ми е с три години по-млад от мен и последното, което ме е интересувало, е възрастта му.

Става въпрос за 10г. по-млад, обаче Peace

Аз друго разбрах:
А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад

# 83
Ще го разбера,ако искаше просто да отидем в хотел.Но не!Човекът ме кани на вечеря.Не вечерям.На клуб тогава.Много е симпатичен,забавен,не искам да го режа така,както си знам.И му обяснявам:човече,по-спокойно,върви си по пътя,добре се позабавлявахме,стига толкова.[/b]

Все си мислех , че такива покани в крайна сметка отвеждат в хотела  Laughing
Мъжете не просто се забавляват, те си имат цел, тя е хотела/апартамента/леглото. Тълкуват флирта ни като покана. Само жените търсят забавление и приятелство. Решението да не те свалят е просто - стой далеч от тях.

Ами да , просто е искал да е по-галантен, да докаже ,че и младоците стават!
И мен не ми се вярва да я покани само за да хапнат и да разнищят глобалното затопляне например или да потанцуват и да се разделят с целуване на ръка и изпускане на кърпичката, като в приказките....

# 84
И аз така. По някое време откривам, че просто нямаме какво да си кажем.
Ако ще си приказвате, разбирам скуката. Но с по-млад мъж обикновено приказките са на заден план. Wink

Дали си струва да ти се натискат по големи......
Другото, е друга тема,нали тук за свалки си говорим? Joy Joy Joy
Twisted Evil thumbsup Wink

# 85
Абе има.Ама на 28 не е зле.
Прати го насам  Mr. Green

# 86
Но за сметка на това,никога не си крия годините.Ако не ме питат,сама си казвам.
Ама ти ги няма в профила. Wink
И какво толкова, няма лошо, че те сваля. Като не искаш да излизаш с него му казваш примерно - "Благодаря за предложението за вечеря, но съм обещала да заведа дъщеря  си на кино". Той, ако  е толкова интелигентен определено ще знае, че е момент да се оттегли. Иначе халката не върши голяма работа, пълно е със семейни жени, желаещи компания.

# 87
Това го писах и в друга подобна тема, но ще се повторя с други думи. Не в нашето "младоликие" е проблемът, а в твърде ненавреме остарелите им външно връстнички за сметка на тотално мозъчно изпиляване на същите. Мечтата на болшинството от младите момичета е да са държанки /манекенки, фолкпевици, някои стигат дори и до политически амбиции/, а на момчетата им е твърде рано да бъдат единствено портфейли. Повечето нямат и възможността всъщност. Не мисля, че съм кой знае какво, предизвиквайки техния интерес. Забавно ми е, отвръщам с откровено веселие, а после много деликатно ги нареждам в редичка по един и Кръгом. Много по-трудно е да се справиш с презадоволени чичковци, които живеят с мисълта, че всяко нещо си има парична равностойност.

# 88
Аз пък съм особен чешит. Хич не обичам да ме свалят разни случайни. Аз си избирам кой да ме сваля. Ако усетя, че някой, който не ми харесва започне да ме сваля, не знам защо, ама ми става противен.

# 89
Прескочила съм ги...и не,не харесвам по-млади мъже!   Peace

И когато бях на 25,и на 35 ,и сега все се чувствам като по-голямата...няма начин да си падна по малкото си съседче или нещо подобно...то си е до усещане ,а не до външен вид или зрялост.

А за флирта съм чувала следното...
"Жената заради флирта е съгласна и на секс.Мъжът заради секса е съгласен и да пофлиртува!"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт