Не искам да ме свалят такива...

• 15 394
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
Явно конкретните наши съфорумци единствено по знак набират смелост да свалят.

Тъпо е да сваляш жена, която не ти показва че имаш шанс .... знам че си мечтаете само да ви свалят ..... ама глупаците са на привършване  Simple Smile

Не мисля, че е тъпо да сваляш жена, която не ти показва, че имаш шанс..,.освен  разбира се, ако не я сваляш за една нощ. Тогава  те разбирам, че искаш да играеш на сигурно. Ти не обичаш ли да рискуваш? Толкова ли е страшно...?

# 121
То смешното в случая не е, че някой я сваля, а че тя се оплаква защото е харесвана  Laughing

Е няма угодия.

ами, аз разбрах темата като въпрос защо винаги я свалят по-млади от нея, а не като оплакване задето я свалят.
Имам позната, която пък  я свалят все по-възрастни мъже. Никога не е била с някой по-млад от нея или пък връстник, все с десетина години по-големи. Правя си извода, че има нещо у нея, което не се харесва на по-младите, но пък привлича по-възрастните, дали е поведение, начин на обличане -не знам. Обаче е факт.

# 122
Цитат
Не можеш ли да му намекнеш, че си семейна,
Цяла вечер се почесвах по главата с дясната ръка.

Е , само с почесване не става." Право куме в очи" , работо по-сигурно! Толкова е лесно...

# 123
ами, аз разбрах темата като въпрос защо винаги я свалят по-млади от нея, а не като оплакване задето я свалят.

Щото всеки търси кака, да го отрака  Joy
Тъй де трябва да се радва, защото младите лъвчета сигурно си казват "Аве дръта, дръта ма ше смажи пръта"  Joy , което пък от своя страна значи

Абе ставаш  hahaha

# 124
Абе то големи чупки в ханша, голямо чудо. Ама видите ли тя на 35 била ама младеела и те бедните младежи направо изгарят по нея. Истината е че пича си мисли " Я каква секси кака, кой знае нейния охлюв как не я стопанисва качествено. Я да взема да се пробвам, пък може и да ми излзе късмета за една вечер." И вие от единия мерак да изчука нещо еднократно сътворихте цяла научна дисертация на тема "Ах колко съм хубава, умна, неотразима и скромна"

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 19:50 от glumper

# 125
О неее, просто отразяваме вътрешната си борба, когато някое загубено младо лъвче иска да го приютим за една вечер. Laughing

# 126
О неее, просто отразяваме вътрешната си борба, когато някое загубено младо лъвче иска да го приютим за една вечер. Laughing

Така е, човек най-трудно се преборва със себе си  Joy Що мислиш, че ми е такъв ника  Wink

# 127
Кампи, това беше сарказъм, ма нищо...
А що ти е такъв ника, и с кои демони в себе си ,се бориш? Flutter

# 128
Кампи, това беше сарказъм, ма нищо...
А що ти е такъв ника, и с кои демони в себе си ,се бориш? Flutter

Най-вече с разсъдъка  Laughing наш къ'си мечтая да съм прост като пън и нищо да ме интересува ама нейси, някой ме е проклел.
Вече взех да си мечтая за ония инжекции от Екуйлибриум.  Laughing

# 129
Оооо, недей. По-добре да знаеш, че нищо не знаеш, отколкото да живееш в перфектно неведение Wink

# 130
и кво сега, на 35 сме дърти ли вече Laughing
ше ви гледам аз сеира жените ви като навъртят 35 годинки и станат стари чанти Grinning

# 131
Дори незнам как да се държа, когато ме свалят по-малки от мен. А често ми се случва. Не ги побутвам с досада, заигравам се временно, съвсем невинно, за да се почувствам отново тийнеджър. Не, не си падам по агнешко, в другата крайност съм.

# 132

Не, не си падам по агнешко, в другата крайност съм.

В смисъл " другата крайност"...пенсионери ?!  Laughing

# 133
Предпенсионна възраст Simple Smile
Зрели мъже. Връстничките ми ги наричат стари.

# 134
Едно време между млад или връстник и стар, и аз избирах стария
Сега бих избрала обратното, ама вече нЕма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт