Трябва ли ми кош за новородено (зимен кош)?

• 24 299
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
И аз доста се чудя за количка, мисля че май ще избера комбинирана. Очакваме бебо Юни месец, и мисля че ще ни свърши работа и през по студеното време. Сега трябва май да избера само модел и .......  Joy

# 31
  • София
разбира се, че ще ви свърши, нали е комбинирана...

# 32
Моята количка е комбинирана на Cangaroo, модел Виктория. Много съм доволна. Има напълно легнало положение, при което бебето е все едно в кош за новородено. Дъщеря ми е родена май месец и реших, че зимен кош не ми трябва. Когато захладня, тя вече искаше да се вози седнала и тогава и слагах покривалото на крачетата. Малко е тежка, но пък е страшно маневрена и удобна за каране.

# 33
И аз доста се чудя за количка, мисля че май ще избера комбинирана. Очакваме бебо Юни месец, и мисля че ще ни свърши работа и през по студеното време. Сега трябва май да избера само модел и .......  Joy

Аз взех с кош за новородено и той си остана почти неизползван.
Детето ми също е родено през юни. Моделът, който си избрах беше с доста малък сеник и горкото се печеше почти цялото.
Просто ползвах комбинирана количка с пълно легнало положение и въртящ се кош, но с огромния плюс невероятно голям сеник.

# 34
Разбира се, че съм използвала кош за новородено.
Много от показаните колички, са тип бъги. Не бих сложила малко бебе в подобна.
Не знам дали имат напълно легнало положение, но количката изглежда нестабилна и голяма за новородено.
Освен това, никога не съм чувала, че коша за новородено запарва или е направен само за зимни условия.
Аз моя го използвах първите 5 месеца, даже 6.

# 35
Нашата количка си върви с два коша - за новородено и друг, който се води летен, но има напълно легнало положение+чувалче за краката. Отначало возех малкия в коша за новородено, но още в 3-я месец смених кошовете.  Peace

# 36
  • София
Да. Аз мога категорично да заявя, че е необходим. Той за това се казва "кош за новородено".Понеже е направен специално за нуждите на тази възраст, а именно с твърда и равна повърхност. Ако обърнеш внимание ще забележиш, че на повечето от количките (може и в самите инструкции) си пише, в "летния" си вариант да не се използват за деца под 6 месечна възраст. Разбира се окончателния избор в крайна сметка е твой. На мен ми беше много полезен, независимо че детето ми се роди юли.

# 37
  • София
това го пише само на количките без пълно легнало положение... на другите си пише 0+ Wink и то не на малко колички.

# 38
Според мен,не ти е нужен.Избери си комбинирана количка с пълно легнала положение.

# 39
На нас,не !Ползвахме Маки-Кози кош за колата на рампата на количката и след 6тият месец направо самата количка с другата основна приставка!Излишни пари !

# 40
Не ти трябва кош за новородено.Същата работа ще ти свърши и комбинирана количка Rolling Eyes

# 41
Ако си вземеш количка с напълно легнало положение на гръбчето не ти е нужен кош за новородено,дъщеря ми е родена март месец и коша го ползвах много малко но тогава беше още студено и нямах избор 1stroller

# 42
Няма да го свариш, спокойно. Mr. Green По-лесно ще е за теб, кошът е стабилно нещо, не е някакво порт-бебе. Аз бях доволна от коша, мойто дете е априлско и си го ползвах цяло лято, чак до септември месец. Но не е казано, че без коша  не може. Naughty Само че тогава да избереш количка с почти напълно легнало положение, макар че не знам има ли такива? Thinking
Успех Hug

# 43
Само че тогава да избереш количка с почти напълно легнало положение, макар че не знам има ли такива? Thinking
Успех Hug
Разбира се, че има колички, които са не с почти, а с напълно легнало положение Wink
Между другото в На пазар има доста теми за колички, които може да са ти от полза Peace

# 44
tanyatais, столче за кола, каквото е Макси- Коузи, не се препоръчва да се използва за повече от 2 часа на ден.
Ако една майка прави дълги разходки с бебе на 1 месец напр. при които то спи, не виждам разумна причина да го държи
във въпросното столче.

Моето дете беше изкарвано за дълго навън, там и спеше при хубаво време.
Количката в такъв случай трябва да наподоби леглото.

Общи условия

Активация на акаунт