Трябва ли ми кош за новородено (зимен кош)?

• 24 295
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Зависи от количката,но ние имаме Куини Спийди и ползвах както споменах по-надолу ,кошницата за кола, закрепена за количката  през първите 6 месеца,а после самата количка която има 2 позиции-полу-легнала и по-изправена!добра инвестиция се оказа травел-системата на тази марка!Много е маневрена,не тежи чак толкова(15 кг количка и 13 кг дете сега) не ги усещам,само баирите ми пречат !А в Бг никаква количка почти никъде не влиза!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 20:22 от tanyatais

# 61
Определено ДА!
и с двете си деца първите месеци ползвах Бъзз на Куини с кош за новородено. Не си е работа да измъчваш детето в кошницата прикрепена за шасито на куинито (било то спиди или бъз). За кратка разходка или в случай че бебето е заспало в кошницата става, но нито ще спи дълго в кошницата, нито ще му е удобно за по-дълго време (а и не е препоръчително продължително седене в кошницата ).  Втората ми количка е Техно на МакЛарън, тя има напълно легнало положение, но нея я ползвах след като станаха по-големи. Докато са по 3-4 кг не мога да си представя да го сложа в необезопасена количка (мое мнение).

# 62
Ние очакваме нашата бебка през юни и вече сме се спрели на модел на Hauck Malibu All in One! Влюбихме се в нея от пръв поглед, лека е и тежи 8кг! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт