АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 124
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
в бутките за козметика

# 646
Помощ, девойки любезни! Споря в една друга тема с потребител/ка и така съм се надула ... Laughing Ама пусто, не помня как е правилно да се напише "псевдоюридически"! Хелп ми! Не искам да се излагам с правописни грешки. Embarassed

# 647
  • София
фъф фурната 

# 648

Това се произнася трудно без да се намокри монитора  Laughing

# 649
Помощ, девойки любезни! Споря в една друга тема с потребител/ка и така съм се надула ... Laughing Ама пусто, не помня как е правилно да се напише "псевдоюридически"! Хелп ми! Не искам да се излагам с правописни грешки. Embarassed

"Псевдо-юридически" е правилно. Дерзай, Wink!

Аз търсих да намеря мутернещото си, но явно не гледам и с четири където трябва.

# 650
Цитат
Псевдо-юридически" е правилно. Дерзай, Wink!

Не си права- баш псевдоюридически си е! Както и псевдонаучен, псевдодемокрация и другите там псевдо-еди-какво-си... Peace

# 651
Цитат
Псевдо-юридически" е правилно. Дерзай, Wink!

Не си права- баш псевдоюридически си е! Както и псевдонаучен, псевдодемокрация и другите там псевдо-еди-какво-си... Peace

Съгласна.
Извинявай, Божура, но писах прибързано, та дори и в тъкковния речник проверих (за по-сигурно, Wink). Дано не съм те подвела и да си се изложила в спора,  Peace

ПП: Отивам да търся мутернещото си,  Joy

# 652
Искам да попитам някой поръчвал ли е такива чаршавчета и дали са с ластък ?И ако са с ластък от хасе ли са или от трико ?
.......... ?

# 653
полувината
врещаха, крещаха, викаха доволно

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 09:54 от Сис

# 654
  • Бургас
как да приготвя козунак за диебетици и дали ще стане така мекичак и на конци?

# 655
  • Mars Hotel
"Имали бъдещи майки без осигуровки? А от моят град имали-Варна?? "

Ох, имали, та имали... А може да са нямали.  Wink

"На мен гинкото ми каза..." Само такова нарицателно за гинеколог още не бях виждала.  Crazy

# 656
  • София
"Момичета, здравейте.Упътиха ме към тази тема,за да видя и вашето мнение.
Накратко,от 10г. съм начален учител в района ,в който живея.Имам 2 момчета,за които се грижа сама с доход от 380лв.,от който ми удържат пари за заем.Случайно пододох СВ на една интересна обява в джобса,просто така,защото заплатата ме привлече.На другия ден обаче ми се обадиха и ме поканиха на разговор,на който пък и ме удобриха.Става въпрос за хубав магазин в новооткриващия се МОЛ и начална чиста заплата-800лв.И сега пред мен е дилемата-да напусна редовната си работа,и да се впусна в повишаване на дохода си и смяна на средата.Ясно ми е,че първия месец ,ще ми е много трудно,защото ще съм без пари, а трябва и да пътувам.Моля Ви за вашия съвет "

Това е цитат на мнението на една симпатична за мен съфорумка. Това, което наистина ме озадачи е професията й - начален учител.
Защо се чудите тогава на все по-голямата неграмотност на хората, когато самите учители са неграмотни и не знаят елементарни правила на правопис?
Запетайките не съм коригирала...

# 657
голямата метла е минала тук и са се загубили бисерите на мутернещото
за съжаление са се 'загубили' и постовете-първоизтоичник  Tired

ПП: Отивам да търся мутернещото си,  Joy

за да не съм съвсем офф: четка витрило

# 658
  • Бургас
Нещо да не е се е сгъбясал сайта? Mr. Green

# 659
  • Видин
 #Cussing out Кой и защо е трил  Tired