АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 132
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
А де, и аз не разбирам. Цитирах без да споменавам името на потребителката, дори махнах от цитата, в който се представяше, името й и местожителството й. Тя явно следи темата и сама дойде тук, но аз какво съм виновна?  newsm78  
Дори на ЛС ми благодари за това, че съм я направила звезда  Crazy

# 661
Цитат
иначе съм заклет фен на бранда
  Crazy

# 662
Цитат
иначе съм заклет фен на бранда
  Crazy

и аз  Mr. Green
доказателство:

линка не се отваря , аз специално мисля че 15 лв са малко за сварофски .Така мисля

# 663
"Момичета, здравейте.

Запетайките не съм коригирала...

Тази червената запетайка си я сложила ти, така ли?

# 664
  • София
"Момичета, здравейте.

Запетайките не съм коригирала...

Тази червената запетайка си я сложила ти, така ли?

Това, което е маркирано в червено - да.

# 665

Оххх, аз за това ли не успях да намеря продължението от вчера  Whistling
Явно доста съм изпуснала  Laughing

# 666
  • София
Цитат на:  xxxx
Здравейте до.Маринова!Искам да ви помоля ако можете да ме посъветвате какво бих могла да направя за килограмите си,защото откакто бях бременна качих 22ки. и сега съм с наднормено тегло трябва да отстраня около 20 килограма,но винаги когато си наложа диета пълнея повече а ми се иска да се чувствам добре.Аз съм на 25 Годо. с нормално тегло преди бременност 64ки. висока съм164сам.Благодаря ви предварително

Здравейте, мо. (от "момичета"). Тази девойка знае, че запетайка се слага само пред "но". Но това не заслужава специално внимание в темата - често се среща.
НО !!! Забележете съкращенията  hahaha hahaha hahaha За първи път виждам такова нещо  hahaha Иначе и аз съм 64 ки. и 164 сам. (вероятно от "самтиметра")

В отговор на въпроса на до. Маринова дали кърми, потребителката отговаря (при това в нова тема):

Цитат на:  xxxx
Здравейте отново не кърмя детето е на 4 месеца.Очаквам отговора ви .Благодаря предварително

Не че отново не кърми детето си...Просто липсата на препинателен знак и главна буква създават такова впечатление hahaha

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 12:43 от ВаняМ

# 667
Иначе и аз съм 64 ки. и 164 сам. (вероятно от "самтиметра")

А на колко Годо. си?  Flutter

# 668
  • Видин
Е такова нещо няма да мога да измисля  Naughty

# 669

Аз. Нещо проблем ли има?
Спамо-чатенето и размяната на "къси пасове" в рамките на 2 страници по повод очевадно нарочно написано с грешки мнение ми се струва напълно излишно в тази тема.

# 670
  • Бургас
Лелее как може да съм толкова глупава не е истина. Аз нощи калъпих едно смешно извинение и искане да ми анулират спечелените неща. Сега гледам имам сума ти и писма.. Охх като не знаеш и английски е жива мъка. Не не тотакава ростотия веднъж се прави. Ще ми държи влага.
Сега отврям едното писмо и там пише с помщта на преводача : че продвача ми е изшратил искане за анулиране. И имам едно бутонче в писмото пише нан его TAKE ACTION
Трябва ли да го натискам, така ли ще приключа сделката, ще я анулирам де?
Дали да коментирам  Whistling

# 671
Цитат
Случай много различни според обстоятелствата за да имаме някакъв успех трябва когато някои го вълнува даден въпрос (били то личен ) друг да не дава отговор с нервни изявления .Само така може да успеем някъде да се чуят проблемите и страстите на всички . Ясно всички критерий са дискриминационни
и т.н.

Това множествено число с "й", това запетайки... ooooh!

# 672
  • София
Цитат
съдя изпълнител
Цитат
резултатите на  орината

# 673
кога най кьсно мойе да се установи околоплоден сак

# 674
  • Mars Hotel
"култивираните пичурки"  Joy

Общи условия