АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 091
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Да, но на мечето от кутията има 2 сърца, а това от валентинките има натпис аз сърце теб.Но мерси на всички който ми отговориха.
И аз сърце теб  Hug

# 676
Цитат
Съвета ми е да спреш да и уйдисваш

# 677
Извинете ме, ако е спам, не е от форума, но много се смях:
кепчут, джужбе
Моя позната така назовава кетчупа и джезвето.

# 678
Цитат

Няма грешка, просто е диалектна дума, но в твоя край не се използва често. Wink

# 679
Цитат
само искам да вмъкна, че майката на приятелката ми пазарува само от този сайт за детето на приятелката ми (т.е за внучето си) и са страшно готини дрешките както и качествени, приятелката ми е страшно капризна относно облеклото  не мисля че нещо некачествено ще сложи на детето си аз също съм такава, от ларедут например дрехите са боклуци такива материи няма, гладя гладя тениските и не личи че е гладено, не обиждам всички стоки защото сега си поръчах на мен дрехи, но не са хубави( тениските )материите, а на мен в този сайт  ми се виждат доста евтини някои от нещата но със сигурност не са по скъпи от тия които има по нашите магазини

Това е 1 (едно!) изречение, без точка.  Tired

# 680
  • забравих си мисълта...
Цитат

Няма грешка, просто е диалектна дума, но в твоя край не се използва често. Wink

Уйдисвам от турски uydun = допадам, прилягам, съгласявам се. Често се използва като угаждам. Нямам претенции да знам турски, взех го от речника за чужди думи.

# 681
Цитат
женами си пусна изследване гинекологични и и казаха че има трихомони, и тя  казва че аз съм и изневерил и иска развод, а  аз несъм бил със дуга жена от както сме женени това са близо 14г.аз много я обичам и бих направил всичко за нея!винаги съм казвали че няма човек който да обичам повече от нея и децата.моля някои ако знае нещо за тази бактерия или е имал същия проблем да ми каже от какво може да се появи тази бактерия,или само по полов път се предава..

Цитат
тя неиска да ме изслуша обедена е че е само по полов път се предава,ако утре е почивка и отиде при доктора аз ще искам да отида със нея!  а за басеините тя е луда на тема басейни може всеки ден да ходи да се пече, но немога да проумея че ме обвинява мен newsm78 а тя е единствената жена която истински съм обичали и благодарение на любовта ми към нея никога несъм се подал на изкушението. и сега направо съм се побъркал не искам да си тръгва, обичам ги нея и децата

# 682
здрашейте. аз за пърши път ще пиша във форума.  Simple Smile

# 683
Цитат
начупена с пияна коса

Laughing

# 684
здрашейте. аз за пърши път ще пиша във форума.  Simple Smile
hahaha hahaha hahaha
Това ми звучи като пиянското- "Ти мен ся увъжаъш ли ма или не?!"  Joy Joy Joy

# 685
  • Тука, под липите стари...
Момичета, как е правилно да се каже (напише) - дезинфекТирам или дезинфекЦирам? Досега съм ползвала дезинфекЦирам, защото мисля, че идва от дезинфекЦия, но май съм в голяма грешка. ooooh!

# 686
  • забравих си мисълта...
Момичета, как е правилно да се каже (напише) - дезинфекТирам или дезинфекЦирам? Досега съм ползвала дезинфекЦирам, защото мисля, че идва от дезинфекЦия, но май съм в голяма грешка. ooooh!

Според мен идва от дезинфекция (латински-desinfectio - dе = без, а infectio = заразяване) Така че би трябвало дезинфекцирам да е правилно. Някои казват дезинфектирам, като го вземат от латинския (desinfectio).

# 687
направете си саита малко по опростен.Мн малки не го разбират както и аз как да напиша ноеа тема!!!!!

# 688
Тази темичка ми харесва много,защото наз яко ни е ударила кризата.\

# 689
супи замръзявам

Общи условия

Активация на акаунт