АктОален списАк на ОниЖтожителни те прЪвописТни простотиЙ - 39 броИ

• 32 125
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
Патури... от приятелка са почти нови,стоят много готино интересен преливащ цвят талия-43,ширина на патура в широката част на дьното под джобовете70 ,дьлжина 84с
л-хл-№30
Град:    плевен
Mr. Green

# 691
интересува ме също ако няли знае..каъде да намре т.н декоративен бетон

# 692
# 693
Единственото нещо което исках в живота си беше малко любов и човек който да баде до мен и да ме подкрепя! Мисля че го имах и съжалява че го изпуснах но все пак това не зависеше от мен той така избра! дано да си е щастлив сега след като ме остави без сарце #2gunfire ту го мразя ту пак си го искам явно ми хлопа дъската но както и да е искам от цялото си сърце да срещна човек който ме заслужава и ме иска толкова силно колкото и аз него!
не забравяи ,че по добре ужасен краи,отколкото ужасен безкраи

# 694
...
не забравяи ,че по добре ужасен краи,отколкото ужасен безкраи[/i]

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Ужасният безкраи наистина ще да е ужасен

# 695
  • София
Цитат
с пияна коса
Дали пък не става дума за нов стил прическа  Wink
Или само за начупена с пяна коса  Grinning

# 696
  • София
за по-специални случей

# 697
  • Варна
Цитат
не дей

Не е техническа грешка, няколко пъти е написано така. Shocked

# 698
  • Видин
Цитат
не дей

Не е техническа грешка, няколко пъти е написано така. Shocked
аз дея, ти дейш, не дей, какъв е проблемът  hahaha

# 699
Здравейте! четох доста изказвания! но мисля че това са служителки на аптеките които се оправдават и защитават,аз съм от гр.Ямбол и съм влизал три пъти в аптека Марешки! наложе ми са да чакам 2ч и 25м два цаса и двадесет и пет менути прес това време докато чаках за лекарствата и за обработването на книшката Аптекарките си правеха конушмак и се хилеха зад дървения равт с лекарства отзад! не се вижда какво правят! но със сигорност не работиха съвестно като имам предвит че съм стоял 2ч и 25м със майка ми която започна накрая да се предава и да и става лошо! но проблемат е там че това е всекидневно и сложителките които са олегнали жени вместо да са любезни те си истърват нервите и видемо са лицемерки.Моят савет е смяна на персонала 50% а зашто не и 100% има и по !мотивирани хора! иначе тази аптека залязва в гр.Ямбол Stop

# 700
А тези удивителни за какво са?

# 701

Липса на препинателни знаци.

# 702

аз пък ги разбирам като пунктоация на самата авторка, която явно е много Очудена ! ! !
 Shocked

# 703
Цитат
ами не знам какво разбирате под много тънко Smile ръкавите са от 2 пласта май полиестер ли се казва как се казва едно като шушлек и вътре има от тия мрежестите подплати . за пролетта като се постопли ще е супер . на мен лично много ми харесва , обличал съм го 4/5 пъти вече понеже аз съм от тия дето все им е топли . би трябвало да му хареса на момчето , а и хваща много окото заради цвета якето .

# 704
Цитат
Няма да има , на кого да се оплачеш !

При мен поне мениждъри ,колкото искаш , а прекият ми мениджър е голям чистник, в добрия смисъл на думата , но не исках да го занимавам с такива работи ! Май ще се наложи обаче !

Общи условия

Активация на акаунт