Нормално раждане в друг град-кога да тръгнем?

• 6 146
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
О да,аз съм си от там и майка ми,свекърва ми-всички живеят там,но пусто като си ми е по хубаво вкъщи при мъжа Simple Smile

# 46
О да,аз съм си от там и майка ми,свекърва ми-всички живеят там,но пусто като си ми е по хубаво вкъщи при мъжа Simple Smile
Е за това вече Mr. Green

# 47
и аз ще ви следя първия път 50 км. в тази нощ преди четири години ги взехме за 1ч. ,но за второто не зная дали ще имам толкова

# 48
и аз ще ви следя първия път 50 км. в тази нощ преди четири години ги взехме за 1ч. ,но за второто не зная дали ще имам толкова
JMM,по това време на денонощието ли беше  Mr. Green
Аз не знам защо ,но все си мисля ,че през деня ще тръгна да раждам  Flutter
Поне болницата се намира на изхода на Пловдив ,та опасност от задръствания ,че товага вече не знам  Crossing Arms

# 49
  • Някъде по Дунава
Аз също раждах в друг град (Плевен), отдалечен на 70км от мястото където живея.Не че държах да е там,но ние нямаме родилно. Тръгнах доста рано,още при първите контракции,които бяха на голям интервал.Имах уговорка с лекар,който веднага дойде и ме прие в предродилна зала.Доста часове прекарах там,а е може би това време в началото на раждането да съм си у нас,но такива бяха обстоятелствата.

# 50
Кога да тръгна?!?! това е и моят въпрос, който си задавам в последните дни. Както първото ми дете, така и сега искам да раждам в Пловдив , а живеем в Хасково.  Тогава нямаше проблем, тръгнахме щом ми изтекоха водите и 5 часа по-късно се роди синчето ни. Сега обаче всички казват, че ще стане по-бързо. Във вторник съм на консултация в Пловдив и това ще е основният ми въпрос към лекаря ми. Ще пиша после пак какъв е неговият съвет. А и това снежно време допълнително ме стресира... Уф, стискайте палци момичета, да не взема да родя на пътя  Cry Laughing  newsm78

# 51
  • София
Бих тръгнала веднага, след като започнат болките. Все пак път срок няма и всичко се случва. Peace

# 52
danizahar стискам ти палци мила  fingerscrossed...дано да бъде леко и безпроблемнно раждане  Hug
Същото пожелание отправям и за всички вас на  които им предстои най хубавото нещо ...срещата със своята рожба  Hug

# 53
а дали има вероятност галина да я оставят в болницата например 1 седмица преди раждане
някои имал ли такъв случай , ако няма още признаци за раждане / май не ми се вярва ама да си питам /

# 54
Аз защото знам,че не може за това се чудя кога да тръгна.Знам,че оставят бременни само в патология,но такива които нямат проблеми не ги оставят да стоят в болницата.Поне така знам.

# 55
сестра ми роди второто си дете в хасково като пътува от симеоновград до хасково,приеха я и веднага роди

# 56
Боже,като знам какво представлява пътя от Хасково до Симеоновград,как в колата не е родила милата.То пътя е дупка до дупка.Радвам се,че всичко е минало ОК.

# 57
Ако тръгнете още като усетиш първите контракции,не мисля, че ще има проблем.

Успех  Peace и леко раждане   bouquet

# 58
Живот и здраве и аз ще раждам в Пловдив при положение, че живея в Димитровград, но аз съм спокойна за сега, защото май ще се наложи секцио.Но ако бебето се обърне и започна да раждам нормално, смятам че не е проблем да стигна от Димитровград до Пловдив.

# 59
и аз мисля в пловдив в окръжна болница да ходя , второ раждане ще ми е / първото нормално родено / и съм по далече от вас от пловдив  Confused и мен ме е страх да не родя по пъкя както се казва , но мсля дали да не мина през хасково където е водещият ми консултацията и ако каже че няма да стигна до пловдив да остана в хасково, но пък това ще ме забави ....... ох вече се  побърках с това раждане

Общи условия

Активация на акаунт