фалшив профил facebook

• 27 785
  • 73
  •   1
Отговори
Моля за съвет! Една овца ми открадна снимките и си направи профил със моите снимки и моето име искам да попитам каква е процедурата ако искам да я съдя...какво да направя ...писах до администратори блокирах я ... но без резултат но и да го изтрият за какво ли тя ще си направи нов .. и така въпроса ми е как да процедирам?

# 1
  • Варна
Оплачи се в МВР. Grinning
Никой няма право да ползва твои снимки без разрешение.

# 2
МВР ще си го премести от единия в другия. Поради невъзможност да направи друго.
Защо ме изтрихте между другото? Направих услуга на авторката пишейки в темата и.

# 3
просто наглостта минава всякакви граници  ... направо съм в стрес и не знам какво да правя тя предлага приятелства на всеки и кои знае какви писма им пише от мое име

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 21:20 от arina1967

# 4
дай я тука. Mr. Green

# 5
  • somewhere over the rainbow
Ето още една причина да не се регистрирам в тази недомислица Фейсбук.

# 6

Аз също  ooooh!

# 7

Аз също  ooooh!

и аз,и аз.... smile3521

# 8
Моля за съвет! Една овца ми открадна снимките и си направи профил със моите снимки и моето име искам да попитам каква е процедурата ако искам да я съдя...какво да направя ...писах до администратори блокирах я ... но без резултат но и да го изтрият за какво ли тя ще си направи нов .. и така въпроса ми е как да процедирам?

другия път ползвай прайвъси сетингите и внимавай на кого даваш да ти гледа снимките

# 9
моля ви не може да няма решение на проблема  Sick

# 10
За съжаление ,не винаги админите във ФБ са толкова отзивчиви както на други места.Помоли твоите приятели да я докладват и те , и най-важното е - Не си слагайте много снимки .Аз лично имам двама приятели които си видяха снимките в Impuls.bg

# 11
Това уж се случи и с мои приятел от листата - сега съм в недоумение кой е истинският профил?  Shocked

# 12
А поне досещаш ли се коя е?

# 13
Откъде се докладва за откраднат профил?

# 14
Откъде се докладва за откраднат профил?

съпорта на фейсбук е трагичен
аз няколко пъти докладвах, че ми се влиза в профила и ми се сменя паролата, обаче те ми писаха, че нищо не могат да направят  Tired

Общи условия

Активация на акаунт