Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 306
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами стана и то даже стане приятна изненада за мен. Бреййй доживях и в пълнозърнестите хлябове да се пробвам за експеримент.

Моля заповядайте ръжено-царевично-пълнозърнест хляб, както ви обещах - собствено производство:

Обачеее следващия път ще е още по хубав, щото си намерих грешка. Тоя е с кисело мляко и мед. Пак ще е с тях но ще го правя по друг начин.

# 136
# 137
Криси, по предпоследното изречение на епископа мъжът ми разказваше как преди години в Сирия имало сблъсъци с полицията защото искали насила да накарат жените да си махнат хижабите, даже ги дъпрали по улиците ако някоя жена се покаже с хижаб. Дори забранили в училище да се влиза с него. После разбрали, че този подход е грешен и се отказали от подобна практика.  newsm78

Близначкова, как сте, как са малучганите? Пързалят ли се?  Hug

Марси, метни едно парче козунак, обожавам. Като те чета в онази тема за страните ми много особен климата при вас.  newsm78 И аз предпочитам брюнетка, но пък нали блондинките били по-харесвани.  newsm78 То ние възрастните трудно улучваме подходящия цвят та какво остава за младите. Peace
Ох, чакайте да си довърша след като дребоса заспа. Laughing

Никито, преставяш ли си как е изпушила египетската телефонна мрежа от поздравления. Joy Joy

Белбей, кога си ляга Тамирчо? Може да ми се смеете, ама отивам да си лягам до бебка. Mr. Green

Поздрави на всички.  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 20:42 от amal

# 138
Марси,брюнетка. Wink
Тя ти е одрала кожата!  Shocked
Голяма чаровница! Grinning Жива и здрава да ти е! Praynig
Вие пак сте се размесили.....!Пак вкусотии показвате....!
Може и аз утре да врътна един. Laughing

# 139
Привет   bouquet
Чух и аз тази  новина днес по ТВ-то, но си мисля че нещо такова се коментираше, много отдавна по френско Peace.
Далче я помагай  Praynig
Незнам до колко и какви сблъсаци ще се стигне, но определено френският президент има резон в едно от изказванията си по тази тема.
Е чак пък насилствено е малко грозно  Thinking, но като ти спрат достъпа до учреждения и институции ти щеш не щеш ще приемеш или бунт  Naughty.
В това число евентуалният фалит на БАН направо ми  Shocked дайде много.То не е затваряне на болници, смяна на пенсионната възраст кво ли още не та и това Sick
 Амалче, боже мила в 20ч да си легнем  hahaha.това ще да е миракъл.
Обикновенно по това време си правим вечерният тоалет, ядем  и гледаме " Листопад' Joy. След първата  серия по средата на втората най- късно се кърмим и си дояждаме с АМ и евентуално , може да заспи.Ако ли не продължава игра до към 11ч.
Марси, голяма чаровница е   bouquet
Дидонка, разписвай се по- честичко.Как е принцеса Софи?
Алекс как е?
Божже мили вие спирка нямате месите месите а Дядо Хаджи експериментирали, експериментира  Hug
Ники честито на голяяма патерица! Една скорошна разходка до египетско ти пожелавам!
Делте и ти си се покрила покрай Батку  Wink
Близначкови, Рали, Тес, Алба, Мина, Паулинка,Лина и всички пропуснати  Hug  bouquet

# 140
  • София
...
 Амалче, боже мила в 20ч да си легнем  hahaha.това ще да е миракъл.
Обикновенно по това време си правим вечерният тоалет, ядем ...

а Дядо Хаджи експериментирали, експериментира  Hug
...

Белби в 20:00 часа започва вечерния спортен час на внучката. Даже аз по него си сверявам часовника. Тая малката си е създала някаква традиция и точно тогава започва да набира едни километри между стаите. После я пращат в банята и след това започва великата битка да легне да спи (сутрешната битка по събуждането е по - голяма обаче).  Laughing

Моля да се отбележи, че за пръв път експериментирам с черно брашно и нямам намерение скоро да спра с експериментите. В края на краищата за пръв път някой да ми признае, че черния хляб става за ядене. Ама теееее моите (дечурлигата де) нищо не знаята беееее. Ако знаят аз пък каква изненада съм им приготвиииил.

# 141
Подскажини де Деденце  Wink, не ни дръж в неведение поне нас. Simple Smile

# 142
Привет
не смогвам....
ей-а едно време се чудех на коя кълка да се преместя.... Sick,та се и оплаквах

Деде-много големи вкусотии правиш-Браво!Аз не мога да оцеля още как да направя хляб с мойта машина #Cussing out

Марсиана-ми,то хубавото си е хубаво-и брюнетка да е,и блондинка да е....все и ходи!  bouquet
Аз мисля,че една Дама трябва да се променя,да експериментира-особенно с косата и грима,виж-с килограмите не ми се искат ескперименти,ама те с времето се налагат.Та-нека си направи промяна...за собствен кеф и настроение Hug

Белбейче- темата е от дълго...Какво да ти кажа-моето мнение е ,че малко се пооукрасяват нещата.
Във Франция нама много дами ,ходещи с бурка.Тука са си с кърпите ,по крайните райони може да видиш и с джалеба
но,вярващите мюсюлманки са с кърпи на главата,в повечето случаи- гримирани.
Та малко пресилано всичко....
но принципно съм ЗА.
Защото ,както аз се съобразявах с нормите на обличане когато бях в Алжир-защото за там така е прието,така е културно ...така и бих искала всички хора,пристигащи от други континети в Европа,да се съобразяват с европейските  норми .
Не ми допадат бурките,нито саритата с голите пъпове,нито татуираните в червено лица на някои черни африканци...Не че съм против-но за тяхните си места...Просто,смятам че всеки е в правото си да налага Правила в дома си-и щом една Дама,носеща бурка е решила да живее в страна,  където остовна религия е католическата-то....никой не може да е принуди да си променя вярата,но да се съобразява с такива наредби и правила...е Право на държавата да си го изисква....и щом тя не е съгласна-то ...летищата има много-...и посоки из Света също!Мисля че дори е по-добре..така открито да се казват и постулират наредбите-всеки да си знае докъде може да си простре килимчето-угодно ли му е или-не...Има право на Избор!тоест-нищо не е ограничено...така че протестите в случая са излишни
Щом правилата на Фпанция не се харесват на едно такова семейсто-то е СВОБОДНО да напусне и нейната територия
но-тук..ще се съобразява-както всички Други...

# 143
  • по пътеката
дядо, обожавам 4ерен хляб и такъв с ядки! в бг години само ръжен и типов се ядеше ! после едни със семки ,ама после заминах и край на 4ерния хляб! тук има, но е много три4ав, като го хрупнеш, пове4е пада на масата  или на земята ,а и не продават 4ерно брашно в магазина!т ърсила съм! само на 4астно мелят! е, не ме виждаш с 4увалите да ходя  до мелницата ,нали?  Laughing я,кажи на ръка може ли го омеся,ако открия подобно тъмни4ко брашно? какво има като ноу-хау!я да ида да 4ета хлебарската, много харесвам питки и тутманиците там и наглеждам!  bouquet  chef bowuu
далке, мерси ,май е време да си махам анкетката! Peace

# 144
  • София
...Аз не мога да оцеля още как да направя хляб с мойта машина ...

А каква марка и модел е твойта машина ?

# 145
Ники-  bouquetмного се извинявам за закъснението по повод рожденният ти ден  bouquet
Желая ти сбъдване на всички мечти,скоро да се съберете с хабибито и да да ти живи и здрави дечицата,за да те радват и подкрепят
нека твоите Желания бъдат мой най-искренни пожелания  bouquet

Деде-ами...Ла Редут
забърсах е като подарък с едни кодове.Аз съм фен на интернет пазара..то и друг избор нямам,след като едва не ме изкараха Крадла веднъж SickБях в един магазин с Раян-той в количката и аз като се заблях по един шампоани...зачетох се ...а Мосюто през това време разпартушинил един рафт с гримове.като разбрах набързо ги подредих.....ама едни сенки,малки като мида-останали под дупето му в количката
Излизаме..и като писна тая ми ти аларма.....
Почна се едно ровене-проверка с касовата бележка...аз дигам рамене че всичко съм си платила....
А върви се обяснявай как в количката до твоето дете има...неплатени сенки
та..оттогава-Фен на пазара в Нета
ето я моята

http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16939437
бива е-стабилна е..ама аз съм с две леви ръце-знам си че проблема е в мен..не мога да улуча

# 146
  • София
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16939437
бива е-стабилна е..ама аз съм с две леви ръце-знам си че проблема е в мен..не мога да улуча

Ти сегааа не си търси оправдания.  Laughing Я такованата намери ми отнякъде да я видя тая какви програми има. С една бъркалка вертикално казанче - бива си я. Ако искаш да я ползваш - свирни и после няма да я прибереш никога.

# 147
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Слушай ХаджитУ и няма да сбъркаш. Виж и той ти хареса машинарийката. Аз не си купувам нарочно, че и без това много обичам тестяно а със нея сигурно главата ми ще виси все отгоре машинката да и заръчвам какво да ни омеси и опече.
Сега се назлъндисвам за оная тенджера която пече и замръзени меса и пече зеленчуци, че чувам много хубави приказки за нея.
Недей да оставяш хлебарницата си във кашончето във каквото са ти я донесли ами я мятай по бързо със помощта на Хаджито.
БЕЙЧЕ Hug
Душе, не съм се скатала заради БаткУту, въобще. Аз и да не съм във Варна, лап топа е със мене и винаги пиша мила. Не ви забравям. Ей, ме пак съм тука. Аз май ти писах, че като беше моето момче колкото твоето, си лягаше към 8.30. Обаче пък ставаше адски рано, а и през ноща много се будеше и неможех да си доспивам. Направо бях като караконджол rotfImao Вчера си мислех за тебе, защото знам, че там във Враца зимата е мамата си джейс. И във Варна не лъже тази година но там при вас си е задължително!

# 148
  • София
дядо, обожавам 4ерен хляб и такъв с ядки! в бг години само ръжен и типов се ядеше ! ...

Хайде тогава извади една рикота и я опитай с този:

Ръжено-пълнозърнесто-царевичен хляб с ябълка, морков, картоф, шарена сол и босилек.

Страхотен вкус е да знаеш, направо се чудя що съм ял тия бели хлябове до днес.

# 149
  • Varna
ХАДЖИ-
Този хляб и на вид много добре изглежда newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт