Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви svetlat, miss Marple за моркова. Hug
Аз и преди го харесвах много и сега така ми се услажда, но няма да прекалявам  Peace

# 691
  • in a Lovesong
Здравейте на всички  Hug аз току що се завърнах и моментално се претеглих и съм доволна  Laughing утре ще имам минусче  Simple Smile ...а също така искам да се оплача защото постоянно ме плашат с разни хорски приказки  Cry  разправят ми че някаква приятелка на една моя приятелка почти била ослепяла от тази диета...което не виждам как ще стане?! хайде това за бъбреците ми накърти да го слушам колко си били съсипали бъбреците и т.н. ама аз гледам да си взимам дозата вода на ден и дано нямам проблеми...

Хайде лек ден на всички и ако на вас ви ги приказват такива не се отказвайте!   bouquet

# 692
Ей с това ослепяване ме newsm62
Всичко бях чувала за тази диета,че ще ти окапе косата,че ще си навредиш на бъбреците и т.н...........
Ми то има Дюканки на по повече от година,ама няма данни да са слепи!

# 693
  • Испания
Мдаааааааааааам, скоро ще направя две години, ама нищо такова не ми се е случило, слава Богу /или слава Дюкану/!  Joy

# 694
  • in a Lovesong
М да ... митовете за Протал може да минат и вицовете за блондинки по глупост  Laughing А между другото искам да питам тези които са по-напреднали, защото се чудя кога да прекратя втория етап...четох някъде че и в третия също може да се свали значително тегло.. та понеже аз искам да сваля до към 55 да прекъсна да речем на 58.
Не са ми много ясни тея неща  newsm78 Моля някой да обясни  Blush

# 695
От какво пък сега това ослепяване? newsm78
Каква връзка има с режима?
Като почнат да си търсят оправдания да не се подлагат на режим за отслабване,че вече се чудят какво да измислят.То не беше ,че Дюкан умрял заради режима си и куп други глупости,а истината е една :
Хората за да си измислят оправдание да не се лишават от любимите си храни ,упорито твърдят ,че режима вреди! newsm78 #Crazy а истината е :не им стиска. Crossing Arms

baby_jeiny,аз минах в трета когато бях 67кг.По калкулатор ми даваше 69 обаче.Почнах третата ,но не въведох всички разрешени храни от раз,само галите и то по една на седмица и един плод .И от май месец 2009 до октомври станах 60кг.И после почнах вече истинска трета . bowuu Сега идеята е да задържа на 60кг ама малко трудно става. Thinking Но се боря.

# 696
  • Пловдив
Трета фаза е за задържане, а не за сваляне на килограми. Понякога се сваля, но в повечето случаи не и не може да се разчита на това.

# 697
  • София :(
         Лелеее как съм се размазала днес, само се превъртам от кълка на кълка   Blush Я да пийнем по кафенце, белким се събудя  Wink

Dendri, добре завърнала се, но щом още кърмиш дори с олекотената фаза трябва да си много внимателна  Peace
     Icelady, освен търпение и режимност, друго няма какво да направиш...  Hug
     baby_jeiny, караш си втарата докато стигнеш желаното тегло. Няма гаранция, че в трета ще продължиш да сваляш.
     Ей, какви ли не митове и легенди чух и прочетох вече за режима, в началото се впрягах, обеснявах, сега вече само кимам и ги пущам край ушите си.

# 698
Здравейте и от мене Дюканки-Сладуранки,чак сега ми остана свободно време да седна да драсна и аз някой ред!Дядо поп легна да спи  smile3534.Да дам отчет за мен и за деня ми:64,500кг след гала,закуска-трици с прясно мляко;обяд-гъбена супа,салатка-домати краставици+2 кюфтенца печени на скара;вечеря-салата +2фтенца.Това ми е менюто за днес,надявам се да успея до лятото да ги смъкна тези 4кг(гадни)...Тони-добре съм миличка,ще се справя след като съм се хванала на хорото,а Крис70-тя малката е голяма сладурана то аз го знам от мнооооооооого време а кучките ти са ми слабоста нали знаеш smile3533 smile3533Дано на лято да ми остане малко време да скокна на бързо до Варна да се видим и милите животинки!  love001Лек ден момичета (тук в Гърция така се обръщат към всички жени  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 независимо на колко са години)  bouquet

# 699
  • Бургас
Icelady_ ,пробвай да промениш нещо-схемата или да намалиш млечни,газирано др.които са като добавка и не са задължителни.Аз като видях,че не свалям почти спрях млечните,никакво газирано,шунки и др. такива,останах само на чистите мръвки,белтъци,по 1 жълтък на ден,зеленчуците ми бяха сурови във вид на салатки и веднага тръгна на долу пустия кантар.И аз съм висока 164см.сега съм 58кг и искам да сваля до 50.Ако намериш ти някакви начини за размърдване на килата-споделяй.Вещи,ти с тая заплата си направо за гладолечение.Моя мъж така ме бъзика-За кво са ти пари нали искаш да отслабваш,няма да ядеш.И той е дебел ма не му пука,нали е мъж. #2gunfire

# 700
Привет и от мен. Днес ми е ден за размазване. Уж за обяд си спретнах риба в гювече с броколи и карфиол, а забравих да сложа гъбите... Карай, ще ги ям във вторник с останалата риба. Кантарев не мърда, но ще го надвия аз него проклетника!
Аз пък имам едно въпросче - имам ужасни газове. Изглежда няма особено значение какво ям - имам си ги. И пада голямо чудене от какво ще да са. Смених прясното мляко с такова без лактоза и го ползвам само в мъфините. Гледам да не прекалявам с млечните, да не би от тях така да ми се подува корема. Кола пия изключително рядко. И пак се дивя от какво са ми тези газове??? Няма значение дали съм на П или ПЗ. Някой да има обяснение?
Крис 70, да ти е жива и здрава красавицата. На снимките с кучетата са много сладки  Heart Eyes Heart Eyes
Мименсита,  Hug Hug Hug  И мойта котка нещо много се е разприказвала сутрин. Кастрирана е, но явно нещо ми разправя рано рано, а на мен ми се спи и не й обръщам особено внимание. Докато не дойде да ми навира мустаци в лицето... Днес се разправяше с един съседски котарак, който идва да я навестява от време на време. Голяма караница падна на балкона  Joy
Спирам, да няма тигани за оспамване  Blush

# 701
Здравейте днес е 4тия ми ден и съм -2 Simple Smile Искам да попитам понеже сестра ми знае че съм решила да спазвам режима ми е купила от пикадили хляб с трици - пише само хляб-с трици 400гр ... Позволен ли е? Wink

# 702
  • Пловдив
Не. Той е + трици, а не само от трици.

# 703
Не. Той е + трици, а не само от трици.
Добре , благодаря за бързия отговор Embarassed

# 704
Освен това хляба не е позволен до трета фаза Naughty

Благодаря ви момичета за милите думи относно добитъка и принцесата.Тя направо се размаза от кеф Laughing
И днес съм си 62,5  bowuu Днес съм решила да се галя, ама още не съм го измислила.
Гушлячета за всишки, които искат Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт