Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря момичета за отговорите! pussycat  аз получавах газове от определена марка пилешко филе. Нали знаете, че в пилешкото слагат доста адитиви, като не всички фирми са коректни и завишават дозите на някои от продуктите. Опитай с охладено пилешко в което слагат по-малко или не слагат адитив, защото няма как да го задържат в месото Simple Smile

# 706
Само да уточня нещо.Това ,че аз съм свалила в трета не е общо правило за всички.Аз казвам при мен как се случи ,но не е задължително и при теб да е така. Peace Знам,че трета е за задържане ,но аз свалих след като не включих всички разрешени храни.После видях ,че тя трета си имала етапи и аз без да искам съм се придържала към тях,но това беше много по-късно. Peace

# 707
http://vbox7.com/play:96216f42 Поздравче , момичета !  Hug Heart Eyes

# 708
ПОДСЪЗНАНИЕТО МОЖЕ ВСИЧКО...... Peace Peace Peace
Шушка Hug Hug Hug Hug

# 709
Здрaвейте моми4етa и извинете,4е тaкa грубо нaхълтвaм в теми4кaтa ви,но имaм един въпрос EmbarassedНе съм Дюкaнкa по принцип,но ме интересувa/не можaх дa рaзберa/зaщо се ядът сaмо по 3л трици дневно Rolling Eyes EmbarassedЗaрaди високaтa им кaлори4ност ли??ПОнеже в 100гр се съдържaт пове4е кaлории отколкото в 100гр всякaкви мюсли,ядки,Фитнеси и тн.Блaгодaря предвaрително  bouquet
Успех с диеткaтa и сaмо минуси дa имaте Hug

# 710
Привет момичета Simple SmileИмам едно въпросче,което ме вълнува от от два дена ooooh!Колко кисело мляко и извара мога да си позволя на ден.

# 711
# 712
До 1кг са всички млечни на ден -извара,кисело мляко,прясно мляко . Hug
А триците когато са повече от 3 лъжици ,увличат и полезните вещества ,затова количеството им за деня не трябва да превишава 3 суп.л. Peace

Шуши,благодаря за линка.Много навреме ми дойде. Hug

# 713
Благодаря ви момичета за отговора HugЗначи неможе да съм качила от млечните Rolling EyesА как по дяволите тази сутрин съм +400 повече от вчера smile3506А съм толкова стриктна и примерна Embarassed

# 714
Миле-на - млечните са с ограничение до 1 кг дневно, като това включва всички млечни - мляко кисело и прясно - максимум 25 мл дневно, извара... четете поне първа страничка, моля  Peace и още - това, че си стриктна и режимна ,не означава че всеки ден ще имаш минус - периодите на покачване и застой са чести и трябва да си психически подготвена за тях - търпението, упоритостта и волята са цаката -режимът работи  Hug
Мира - триците са ограничени, тъй като са въглехидрата и освен ,че увличат със себе си мазнини, изсмукват и други ценни вещества - от тук иде ограниченото им консумиране  Wink
Та.... Хелоооуууу на всички - от сума и и време не съм имала възможност да вляза във форума, та дори и на въпрос да отговоря  Crazy
Марпълче - толкова ти се радвам , всяко твое постижение все едно е мое - пак се връщам и пак усещам същото  Hug
Мименсита - асансьорния техник мноу дълго се засИдя при тебе   Wink ай молим ти сЪ - дай го насам, че нуждата ме е подгонила hahaha  Heart Eyes
Нелсънка - тююю доре ,че те видях днеска  Mr. Green  Blush
ПП: Тони бг  Hug - аз докЪт са изецам и ти си го казала  Hug
Мимии - умори ме - от сърце се смях .... туй да знайш е от дюканската амнезия - Фанала те е и тебе  hahaha .... за другата седмица - идвай направо у София - срещата е тука  Hug
Аз май пак няма да присъствам, че щерка ми е рожденничка и у нас ще се вихри купон - то не е ясон аз за ко съм - та може и да ме изгонят ....
За отчета - нЕам ко да кажа - стабилни 74 ... туй то ... зимата не е моето време ... днес ,обаче отбелязах напредък със зимните кънки - малиии аз взема фигуристка да стана - и по-важното е ,че като залитна , не събарям хората около себе си  Crazy
Ай лека и спокойна, пък от утре - с усмивка  Hug  Heart Eyes
ПП:Тони бг - аз докЪт са изецам и ти си  го казала  Hug
Мастерчеее - кога ще те видя - голям стимул си ми ти  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:40 от mirka75

# 715
Миле-на - млечните са с ограничение до 1 кг дневно, като това включва всички млечни - мляко кисело и прясно - максимум 25 мл дневно, извара... четете поне първа страничка, моля  Peace и още - това, че си стриктна и режимна ,не означава че всеки ден ще имаш минус - периодите на покачване и застой са чести и трябва да си психически подготвена за тях - търпението, упоритостта и волята са цаката -режимът работи  Hug
Мира - триците са ограничени, тъй като са въглехидрата и освен ,че увличат със себе си мазнини, изсмукват и други ценни вещества - от тук иде ограниченото им консумиране  Wink
Та.... Хелоооуууу на всички - от сума и и време не съм имала възможност да вляза във форума, та дори и на въпрос да отговоря  Crazy
Марпълче - толкова ти се радвам , всяко твое постижение все едно е мое - пак се връщам и пак усещам същото  Hug
Мименсита - асансьорния техник мноу дълго се засИдя при тебе   Wink ай молим ти сЪ - дай го насам, че нуждата ме е подгонила hahaha  Heart Eyes
Нелсънка - тююю доре ,че те видях днеска  Mr. Green  Blush
ПП: Тони бг  Hug - аз докЪт са изецам и ти си го казала  Hug
Мимии - умори ме - от сърце се смях .... туй да знайш е от дюканската амнезия - Фанала те е и тебе  hahaha .... за другата седмица - идвай направо у София - срещата е тука  Hug
Аз май пак няма да присъствам, че щерка ми е рожденничка и у нас ще се вихри купон - то не е ясон аз за ко съм - та може и да ме изгонят ....
За отчета - нЕам ко да кажа - стабилни 74 ... туй то ... зимата не е моето време ... днес ,обаче отбелязах напредък със зимните кънки - малиии аз взема фигуристка да стана - и по-важното е ,че като залитна , не събарям хората около себе си  Crazy
Ай лека и спокойна, пък от утре - с усмивка  Hug  Heart Eyes
да знам четох книгата,но викам пак да попитам,аз ям по три лъжици кис.мляко на ден ,но извара си хапвам е разбира се не повече от 100гр.Съжалявам че попитах Embarassed Blush

# 716
Миле-на - не е въпроса да съжаляваш , че си питала - изварата е разрешена в много по-големи количества от 100 гр- още повече ,че има хора ,при които тя действа отслабващо - аз съм живия пирмер - ако изям кофичка кисело мляко задържам, но ако изям 250 гр извара - винаги на сутринат съм с минус ... та ,който може и обича извара - нека си я яде ... полезна е и действа добре  Hug Peace а казах да се чете - не за друго, ами щото има един лаф и аз много си го обичам - "Когато нищо друго не помага, прочети упътването"  Wink

# 717
Мастерчеее - кога ще те видя - голям стимул си ми ти  Heart Eyes
мИ аде де....Кога.....Кат се падне да не съм на работа... Laughing Laughing Laughing Laughing
Убичам тЪ и туй то....
Показвам ви днешната вечеря...

# 718
Миле-на - не е въпроса да съжаляваш , че си питала - изварата е разрешена в много по-големи количества от 100 гр- още повече ,че има хора ,при които тя действа отслабващо - аз съм живия пирмер - ако изям кофичка кисело мляко задържам, но ако изям 250 гр извара - винаги на сутринат съм с минус ... та ,който може и обича извара - нека си я яде ... полезна е и действа добре  Hug Peace а казах да се чете - не за друго, ами щото има един лаф и аз много си го обичам - "Когато нищо друго не помага, прочети упътването"  Wink

Ок Благодаря ти Hug
Лека вечер на всички Hug Hug

# 719
Миленче,на мерки сваляш сигурно бе душко. Party Hug Не се коси .Спокойно си карай и всичко ще е ок.Не ги мисли много тия килца.Пък може и да е предстоящ цикъл. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт