*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 190
  • 870
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте!Днес звънях във фонда и ми казаха че са стигнали до 6300!Още малко остана!Успех на всички!

# 796
nel4e ти на кои тел звъня и ти дигнаха

# 797
# 798
милички,каже те ми моля ви,всеки лично ли трябва да си вземе молбата или може и някой роднина да свърши тази работа newsm78

# 799
syni да връчвамето на молбата е лично,но виждам,че ти не си в България ,обади се във фонда за повече информация

# 800
  • София
милички,каже те ми моля ви,всеки лично ли трябва да си вземе молбата или може и някой роднина да свърши тази работа newsm78
Мъжа или жената лично, други хора с пълномощно.

# 801
Благодаря ви,за бързия отговор.

не съм в Бг.да,значи ще правя пълномощно на мама Heart Eyes
а тел.на фонда е този по горе ,на него ще звънна за потвърдение. Hug Hug Hug

# 802
  • София
Момичета, на 29 юни е бил одобрен № 6330, значи са доста по-напред от 6300. Стискам палци да си получим заповедите преди отпуската!  Praynig

# 803
Zdraveite momi4eta az sam nova i ne6to mai ne sam  na ti Embarassed na 30.06.2010, podadoh dokumenti za invitro interesuva me koga 6te polu4a otgovor dali sam odobrena za invitroto?Pro4etoh statii v koito pi6e6e 4e do mesec trqbva da mi se opadqt ,a ginekolojkata mi kaza do 6 meseca  newsm78   bouquet

# 804
Zdraveite momi4eta az sam nova i ne6to mai ne sam  na ti Embarassed na 30.06.2010, podadoh dokumenti za invitro interesuva me koga 6te polu4a otgovor dali sam odobrena za invitroto?Pro4etoh statii v koito pi6e6e 4e do mesec trqbva da mi se opadqt ,a ginekolojkata mi kaza do 6 meseca  newsm78   bouquet

Моля, пиши на кирилица.
Ако беше прочела една цяла страница, щеше да разбереш, че се чака от 4 до 6 месеца.

И за да не съм само проклета, и аз започвам да се тревожа, защото нещо позабавиха темпото.  В оптимистичните ми пргнози вече трябваше да са се обадили. Номер 6485. В песимистичните, имам още време до края на юли.

# 805
  • София
Zdraveite momi4eta az sam nova i ne6to mai ne sam  na ti Embarassed na 30.06.2010, podadoh dokumenti za invitro interesuva me koga 6te polu4a otgovor dali sam odobrena za invitroto?Pro4etoh statii v koito pi6e6e 4e do mesec trqbva da mi se opadqt ,a ginekolojkata mi kaza do 6 meseca  newsm78   bouquet

Подала си ги на 30 юни. Средно се одобряват по 400 молби на месец, сега върви малко по-бързо. Август ще почиват, т.е., няма да одобряват изобщо. Затова започваш да броиш от септември. По груби сметки би трябвало да стигнат до твоя номер някъде през януари. Не забравяй, че ще има и коледно-новогодишна почивка. Но пак всичко зависи с какви темпове ще разглеждат и одобряват. Дано да съм лош пророк и да минеш по-бързо  Hug

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 01:25 от desi_ivanova

# 806
Здравейте,момичета!Чакам за одобрение за 2-ри опит!Номер 6435 съм, и от това което прочитам вече са доста близо до тази цифра,а още не са се обадили!Започвам вече доста да се притеснявам,направо не ми се мисли ако не ми звъннат.Вече имам един опит платен от мен,и знам колко скъпо излиза!Дано и този път имам късмет!Пожелавам на го на всички ви!!! Praynig

# 807
Момичета, знаете ли дали фонда спонсорира ин витро със замразени ембриони??

# 808
  • София
Теа, фонда поема замразяването на ембрионите при стимулиран цикъл, финансиран от самия фонд. Ти трябва да доплатиш само за съхранението им в клиниката. Опита след това обаче със замразените ембриони си го поемаш ти - имам рпедвид размразяване, трансфер, лекарства за стимулация на лигавицата и т.н
успех

# 809
Теа, фонда поема замразяването на ембрионите при стимулиран цикъл, финансиран от самия фонд. Ти трябва да доплатиш само за съхранението им в клиниката. Опита след това обаче със замразените ембриони си го поемаш ти - имам рпедвид размразяване, трансфер, лекарства за стимулация на лигавицата и т.н
успех
Мерси,Криси ! Hug  Значи май няма голям смисъл да го правя от гледна точка на финансите  newsm78 Аз сега съм пред трансфер,имам общо 7 оплодени яйцеклетки, та се чудя какво да правя. Този опит ми е по фонда.

Общи условия

Активация на акаунт