*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 185
  • 870
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ако са ти останали парички от фанда за замразяването, според мен има смисъл да си ги съхраниш. Вярно е, че плащаш за съхранението, но няма как. Иначе (не че ще ти се наложи, разбира се!) после самият ЗЕТ е с пъти по-евтин от какъвто и да било нов опит. Едно е да дадеш 600 лв., друго е 6000, а виж колко "снежинки" напоследък се раждат или са на път Wink

# 811
  • София
Подкрепям Спийд, според мен не бива да жертваш ембрионите , които остават особено ако са добри. Фонда поема 200 лева за замразяване, ти трябва да дадеш още 200 -300 за съхранение и още около 400 за трансфер и други екстри, това със сигурност е много по- малко като пари от един нов опит, а да не говорим,че е много по-щадящо организма.
Дано да не се наложи да ползваш замразените, но нали знаеш страх лозе пази

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 22:14 от krisi1812

# 812
Криси,Спийд, мерси за инфото,така ще постъпя  Hug

# 813
хайде момочетаааааа,някой няма ли обаждане??? Rolling Eyes

# 814
  • София
Май ще се обаждат пак през септември. Август почиват, а за юли са запълнили дните за раздаване на заповеди. Това в Зачатие го беше писал някой, казали са го по телефона от фонда.

# 815
Точно така, аз  се обаждах.

# 816
  • София
Май ще се обаждат пак през септември. Август почиват, а за юли са запълнили дните за раздаване на заповеди. Това в Зачатие го беше писал някой, казали са го по телефона от фонда.

newsm45

# 817
Здравейте!Обадих се във фонда и ми казаха че съм одобрена№6399 но ще ми се обадят да си получа заповедта в края на август или началото на септември!Хубаво лято на всички!Успехи!

# 818
Здравейте!Обадих се във фонда и ми казаха че съм одобрена№6399 но ще ми се обадят да си получа заповедта в края на август или началото на септември!Хубаво лято на всички!Успехи!
newsm45

# 819

Честито!!! GrinningНа кой от телефоните се свърза?

# 820
Благодаря!На тел.8953148

# 821
  • София
Момичета, хората продължават да одобряват молбите, но ще започнат да звънят чак към 20 август. Успех на всички!

# 822
Преди малко се обадих на посочения телефон да попитам все пак дали молбата ми е разгледана, нищо, че ще се обаждат Септември, аз да съм си подготвена с нянкои изследвания.
Жената се развесели, че съм много информирана. Обаче, моята заповед не беше при нея и каза утре да се обадя на Д- р Лалев. Попитах има ли разгледани молби след моята, а тя каза, че да и вероятно нещо ми липсва за да липсва заповедта ми при нея. Този вариант не ми беше идвал на ум.  Sad

# 823
  • София
Преди малко се обадих на посочения телефон да попитам все пак дали молбата ми е разгледана, нищо, че ще се обаждат Септември, аз да съм си подготвена с нянкои изследвания.
Жената се развесели, че съм много информирана. Обаче, моята заповед не беше при нея и каза утре да се обадя на Д- р Лалев. Попитах има ли разгледани молби след моята, а тя каза, че да и вероятно нещо ми липсва за да липсва заповедта ми при нея. Този вариант не ми беше идвал на ум.  Sad

Явно и аз говорих със същата жена, също се развесели като казах: "Слава Богу, вече съм спокойна".

С каква диагноза сте за фонда? Според мен, щом сте стигнали до там и са ви приели документите, не би трябвало да липсва нещо newsm78

# 824
Сигурна съм, че не липсва нищо. С мъжки фактор сме и подготвихме заедно с лекарката пакета, а и ние си го проверихме по списък. Не ми се иска да безпокоя д-р Лалев, но ще взема да му се обадя, за да знам какви планове да си правя. И годините ми още не са навършени, така че само мога да се надявам пак да има разделени папки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт