Тупка ЮЛСКО сърчице на момиченце или момче

• 25 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
cvetusha ето какво намерих
майка     баща       дете
RH(+ )     RH(+)       RH(+)  нормално състояние
RH(- )      RH(-)        RH(-) нормално състояние
RH(+)      RH(-)        RH(+)или RH(-)нормално състояние
RH(-)       RH(+)       RH(+)риск за плода
                              RH(-)няма риск за плода

# 616

"аа, аз мойте бременни така ги израждам - 2 седмици преди термин..за какво да седи тва бебе вътре и само да дебелее"
Егати и изказването-то ако беше така природата сама щеше да си го направи,не лекарите да стигат до този извод,ама те само парички гледат Money

# 617
nlight,много ти благодаря!  bouquet
Моето раждане е било ускорено мануално и медикаментозно,накрая страшно много се затрудни и детето получи силна родова травма.
Слава на Бога без трайни последствия  Praynig ,но да не разправям,какво преживях в първите дни след раждането,когато той беше на кислород и системи,а лекарите ми казваха,че нищо не се знае за в бъдещето,защото травмата (на главичката) е доста сериозна (а как изглеждаше само.... ooooh! ).... Confused

# 618
Здравейте момичета,аз съм в сесия и даже нямам време да ви чета.Искам да ви попитам има ли друга като мен сутрин още по тъмно да се буди и да усеща тъпи болки от дясно ниско в корема и като се завъртя на ляво ми минава,по гръб също ме боли,а вечер като си лягам нищо ми няма,мисля си да не би да се притиска пиучния мехур и за това така да ме боли.

# 619
Лястовичке, тъй като и аз съм А- , трябва ли да се успокоявам от факта, че мъжа ми също е -
Твоя мъж с какъв Rh е...
Не знаехме преди да се роди Мики мъжът ми какъв резусфактор е.Мики се роди А + и разбрахме,че и мъжът ми значи е с положителен резусфактор.Добре,че ми сложиха тази инжекция повреме на бременността иначе щеше да има проблеми с мен да я износя до край.
Щом и двамата сте - няма страшно. Wink

# 620
Здравейте, най накрая да се завърна и аз и то с хубави новини!!! Моят бебо е със сини гащи  newsm44 ,  така че и аз ще помоля за синичко щъркелче  stork-boy . Иначе сме ок и аз и бебо и си растем (и двамата).
Аз да се включа и в кръвните групи - моята е А+  smile3533
По въпроса с теченийцето - и аз от време на време го имам, но ми казаха, че е нормално и не се притеснявам особено!!!

# 621
anizi, Hug честито и на теб !

За течението и аз съм с такова.Доста е воднисто и без превръзка ми е доста дискомфортно.Според док всичко ми е съвсем нормално.Всеки път ме преглежда и вагинално и ми взима проба. Peace

# 622
Който иска да отслабва за лятото ето как :  Wink

Как без спартанска диета да влезем в норма

Известно е че сексът е най-доброто средство за отслабване и без съмнение най-приятното. Досега не беше направено научно изследване на изразходването на калории при сексуалната активност. След дълбоко и продължително изследване се публикуват следните резултати:
Събличане на дрехи:
С нейното съгласие: 12 калории
Без нейното съгласие: 2087 калории и пътуване до болницата

Сваляне на сутиен:
С двете ръце: 12 калории
С едната ръка: 24 калории
Със зъби: 512 калории

Слагане на презерватив:
С ерекция: 6 калории
Без ерекция: 4100 калории

Пози:
Мисионер: 75 калории
Поза 69 лежейки: 140 калории
Поза 69 стоейки: 900 калории
Кучешката: 300 калории
Италианско огледало: 2500 калории

Оргазъм:
Истински: 120 калории
Фалшив: 1285 калории

След оргазма:
Просто гушкане в обятията: 18 калории
Внезапно ставане: 46 калории
Обяснение, защо сте станал внезапно: 740 калории

Получаване на втора ерекция:
Ако сте:
20-29 години – 36 калории
30-39 години – 80 калории
40-49 години – 124 калории
50-59 години – 1972 калории
60-69 години – 7916 калории
70 и нагоре – все още се провеждат опити

Обличане:
Спокойно – 30 калории
Бързо – 80 калории
Ако на вратата тропа баща й – 5120 калории
Ако на вратата тропа жена ви – 11258 калории

# 623
Пети месец наближава,а юлката все по-пищна става !
юлската мама и с тумбак е секси мадама !
юлченце сладко, чакат те с нетърпение мама и татко !

Моите предложения за новото заглавие !

# 624
Едно и от мен: Чакаме ритничета от юлските момчета и момичета (или Обаждат се с ритничета...). Аз още съм от отбора на чакащите, де  Laughing

Течение и аз имам. По едно време драстично се увеличи и се оказа, че имам бактериална инфекция. Уж я излекувахме, ама да видим какво ще покаже последната микробиология.

Тази сутрин шокирах майка ми и баща ми с нулевата група (и двамата са А+). Баща ми само подвикваше на майка ми "Кажи сега, с кой кръшна и как докара детето да прилича на мен?" hahaha. Между другото, ако на някой му се играе, тук има калкулатор за кръвните групи.

# 625
Пума, и аз нещо съм ревлива напоследък  Embarassed  Гузно ми е за бебе, само го мъча с мойте страхове и емоции. Как ли се чувства горкото, когато се треса от рев  Confused

Лястовичке, аз гласувам за юлченце сладко, чакат те с нетърпение мама и татко !

# 626
Нали на първата страничка на темата имаме предложения за заглавия от миналия път  newsm78

Иначе от сега предложените ми харесва това "Чакаме ритничета от юлските момчета и момичета" тъй като и аз съм от отбора на чакащите  Heart Eyes

# 627
Много сладки заглавия! Сложете ги ако може отпред като предния път!

И не четете страхотии, само се пренапрягате момичета. Иначе има подписки, теми за ражданията и какво трябва да се промени в здравеопазването, но нека не ги третираме тук тези неща, че тежат много и напрягат. Иначе нали всеки се информира, чете, прави всичко да е при доктори, отговарящи на неговите изисквания. В цял свят се практикува предизвикано раждане, хората се информират и всеки си решава. Някои искат секцио планирано, друг - асистирано у дома, трети не ще да вижда лекари. Всеки си има причини, и за всяко лекарско решение има причини. Туй от мен, просто да не превръщаме темата в за и против еди какво си!

# 628
  • София
Привет от мен, много пишете, трудно ви смогвам! Все интересни теми сте обсъждали, но вече е късно да се включвам по тях.

Подкрепям с две ръце мнението на Боби, нека да има повече положителна информация в темата ни и да не се натоварваме с негативни емоции и страхове излишно!

Аз да се похваля, контракциите ми значително намаляха, кръстът не ме боли вече и все по-често усещам бебо Heart Eyes И съм вече в пети месец newsm44

Заглавията са много сладки и всички са актуални Simple Smile

# 629
Гласувам за "Чакаме ритничета от юлските момчета и момичета"  (и дано да ги усетим по-скоро  Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт