Объркана

• 8 879
  • 171
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
 Имаш две възможности - да го родиш или не. Каквото и да решиш все някога ще се попиташ дали другият вариянт не е бил по- добър.

# 16
  • София
Ми....аз лично сигурно бих махнала бебето....
И бих си потърсила свободен мъж....с който да създам нормално, здраво семейство, без да  наранявам нечии деца....но като цало въобще никога не бих се захванала с семеен мъж, че и с деца....

Другият вариант би ми бил  загърбване на връзката и отглеждане сама на детето, в търсене на собственото си щастие...но честно казано не бих искала детето ми да расте без баща....

# 17
....но като цало въобще никога не бих се захванала с семеен мъж, че и с деца....

Никога не можеш да си сигурен какво ще ти сервира живота,така,че недей да си толкова категорична.Едва ли авторката е умирала от желание да се захваща с женен мъж,ама то не пита....

# 18
  • София
за подобно нещо може да съм сигурна...въпрос на принцип... в подобен случай просто бих си загърбила чувствата....мъже досаттъчно... като си  24 - още повече, лесно можеш да си намериш свободен партньор....

# 19
Мила BeniIis.Ако си близка с майка си най добре се посъветвай с нея.Аз не бях точно в твоята ситуация,но също имах колебания за първата си бременност,говорих с майка си,тя ми каза,че аз решавам,но по начина по който реагира ми стана ясно че вече иска да става баба

# 20
Ми....аз лично сигурно бих махнала бебето....
И бих си потърсила свободен мъж....с който да създам нормално, здраво семейство, без да  наранявам нечии деца....но като цало въобще никога не бих се захванала с семеен мъж, че и с деца....

Другият вариант би ми бил  загърбване на връзката и отглеждане сама на детето, в търсене на собственото си щастие...но честно казано не бих искала детето ми да расте без баща....
Peace
На твое място бих махнала бебето ! Има толкова мъже по света, които биха били щастливи да бъдат истински бащи и съм сигурна, че един ден ще намерих мъжа, който ще те помоли да станеш майка на децата му. Не пропускай този шанс.
И за какво изобщо младо и хубаво момиче ще се хваща с женен мъж за сериозна връзка  newsm78 Толкова необвързани, млади, хубави мъже щъкат по света... Wink

# 21
Имаш подкрепата на бащата, ако имаш и на родителите си ще е идеалният вариант. В такива ситуации никога не знаеш кое е най-правилното решение. Факт е, че каквото може да направи едно дете с живота ти никой мъж няма да успее. Ако просто не искаш да го гледаш сама, помисли че и да го родиш в брак пак не е гаранция, че той ще е "докато смъртта ни раздели." Каквото и да решиш все ще имаш усещането, че изпускаш нещо.

# 22
  • Сандански
Здравей, в много сложна ситуация си изпаднала и само ти можеш да си дадеш правилния отговор май. Всички други можем само да казваме какво бихме направили на твое място... Само ще ти кажа както и другите, че аборта оставя следи завинаги. Познавам такава жена и знам как я мъчи мисълта... Cry И като майка мога да ти кажа, че след като родих съм най-щастливият човек! И ако се притесняваш, че никой мъж няма да те погледне с дете, не е вярно. Надявам се да избереш вярното решение в твоя случай!!!

# 23
 newsm78мила,приятелката ми роди от женен мъж....той щеше да и помага....обаче, се покри яко дим!!!!!
в много сложна ситуация си,ако решиш да го оставиш ,не разчитай на помощ Naughty

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:21 от jovcheva

# 24
Мисля, че темата е за друг подфорум - "Родители, отглеждащи сами децата си". Момичетата там имат по-трезв поглед на ситуацията ти. Иначе аз дилема не виждам. Избрала си да забременееш от все още женен мъж с две деца, наясно си с това, как ще те подкрепи, на 24 години си и искаш да си майка вече. Остава да го осъществиш и да зарадваш и близките си, и приятелите.

# 25
съгласна съм с горните мнения  и няма да ги повтарям  но и друго си мислех
детето представяш ли си как ще се чувства цял живот , когато татко му се прибира при другото си семейство , този мъж който ще те подкрепи ще прекара ли след време  примерно една коледа с вас ?как точно ще ви подкрепи е въпроса
а семейството му знае ли за вас? при такава ситуация рано или късно ще научат , ами тогава?
родителите ти на какво мнение са?
а не пропускаш ли шанса си заради него да създадеш нормално семейство с някой който ще си е постоянно твой и няма да се криете?защото в тази ситуация колкото е щастието , два пъти по - голяма е болката
след като родиш дете  ще имаш вече съвсем друго мислене, и ако сега не ти тежи ситуацията после определено няма да ти стига това което таткото ти дава

# 26
той казва, че ще ме подкрепи каквото и да реша

Горното, на мен лично не ми звучи много в полза на това бебето да се роди.

# 27
Смятам и твърдо заставам зад позицията си, че ако този мъж вече е с уреден живот, ти да родиш и отгледаш сама детето си е чист егоизъм!!! Ако аз истински обичам един мъж, не бих го поставила в такава трудна ситуация!!!

А от това, че е казал, че ще те подкрепи каквото и да решиш....бягане от отговорност! Нямам нищо против да се влюби в друга жена, на всеки мъж и жена може да се случи, но да мисли с гащите си - Не Naughty

# 28
пиле,грешката си я направила като си се хванала с женен! ooooh!

# 29
ами да то на него му е добре , кой като него ехее
ама нейните сълзи в трудни моменти незнам кой ще бърше

Общи условия

Активация на акаунт