Объркана

• 8 855
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
Знам какво значи, не защото имам опит, а защото не съм спряла и за миг да мисля за това Cry Всеки сам си заслужава съдбата ще кажеш ти, но нека ти кажа, че безгрешни хора няма.

# 76
добре кажи за родителите ти те какво мислят по въпроса
и за мъжа той как точно смята да я изрази тази подкрепа
жена му нищо ли не знае

# 77
Мнението ми за аборта е крайно и не искам да го налагам на никой,а само да споделя.Избор не се прави след забременяването.Изборът е направен преди това и резултатът е невинното бебче.

# 78
Не съм споделяла с родителите си, ако някой би ме подкрепил това е майка ми, с баща ми не сме близки. Сигурна съм, че няма да се зарадва, но вероятно би ме подкрепила. За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях. Макар, че сигурно зависи как ще реагира тя, моето усещане е, че ще го накара да избира.

# 79
  • София
А ако се наложи да избира....какво ще избере?

# 80
И да добавя само ...щом пускаш такава тема,вярвам,че вътрешното ти чувство няма да ти позволи да погубиш мъничката точица вътре в теб.

# 81
Предполаг мен и бебето, но не съм сигурна дали трябва да съм причина да избира това и да се разделя с децата си, аз ще се чуствам виновна, а някой ден може и той да мисли така

# 82
малко да разведря обстановката
За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях. Макар, че сигурно зависи как ще реагира тя, моето усещане е, че ще го накара да избира.
горката жена какво я чака , сигурно нищо не подозира за този ураган , може и да е една от нас и след някой друг ден и тя да пусне тема  ''какво ми се стовари на главата''

# 83
Не съм споделяла с родителите си, ако някой би ме подкрепил това е майка ми, с баща ми не сме близки. Сигурна съм, че няма да се зарадва, но вероятно би ме подкрепила. За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях. Макар, че сигурно зависи как ще реагира тя, моето усещане е, че ще го накара да избира.

Сапунката вече стана съвсем по правилата. Това той ли ти го каза...... явно се изживява като арабски шейх.
На колко години е този хубавец и има ли финансова и физическа възможност да се грижи за две жени и три деца.  

Предполаг мен и бебето, но не съм сигурна дали трябва да съм причина да избира това и да се разделя с децата си, аз ще се чуствам виновна, а някой ден може и той да мисли така

Предполагаш, защото ти се иска.
Виновна си да, но главната вина е негова. Каквото и решение да вземеш ще чувстваш вина. Въпросът е кое си струва и от кое ще се чувстваш по малко виновна.

Не знам какви точно са родителите ти, но ако са средностатистически обичащи родители те са най-вярната ти упора.

# 84
И всичко това заради един МЪЖ който незнае кога да си го извади ooooh!. Стигнах и до следня извод - щом устояваш вече няколко часа да отговаряш на въпросите на мамите от форума / като гледам някой са доста откровенни и нападателни/ значи си готова за разговор с майка си, която ще ти зададе същите въпроси, които бяха написани до тук, но мисля че тя ще ти даде най- ценен съвет. Също си мисля, че искаш да задържиш това дете но ужсно много се страхуваш, можи би като всички които са забременявали и в началото са били несигурни и уплашени. Пак пиша това за пореден път: тук няма да получиш отговор на въпросите който си задаваш. До теб трябва да е някой близък с който да споделиш притесненията си, а не ние мамите, които имаме различно мнение по въпроса и повече те объркваме.

# 85
  За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях. Макар, че сигурно зависи как ще реагира тя, моето усещане е, че ще го накара да избира.

А ти доволна ли ще си от такъв начин на живот? Как мислиш ще реагира жената? Едва ли ще е очарована от случващото се.Ами ако го накара да избира което е почти сигурно и не избере теб...това също е почти сигурно...малко са мъжете който зарязват жените си заради любовниците.Въпреки че съм против аборта по принцип в твоя случай ми се вижда най разумното което може да направиш,и да си вземеш поука за напред не бива да градиш щастието си върху нещастието на други/най вече две невинни дечица/.

# 86
  • София
а за да не се налага да си разделя времето може всичко да заживеете щастливо под един покрив....

горките му деца на този смотаняк...

# 87
  • Sofiq

горката жена какво я чака , сигурно нищо не подозира за този ураган , може и да е една от нас и след някой друг ден и тя да пусне тема  ''какво ми се стовари на главата''
    Явно не само аз си мисля, че авторката май знае, че "горката" му жена чета тук. 
     Не знам как си представяш, че ще успее да си разделя времето между двете ви newsm78  Имаш ли си поне някаква идея как се гледа едно дете и какви са отговорностите? Какво остава за три? Е ако "любовника" е някой богат чичко може и да успее да гледа три деца и да понася капризите на две жени....... Доколкото Аз успях да разбера от постовете ти единствената подкрепа, която досега ти е показал е да те придружи да вземете заедно                      направление за аборт. Което ме навежда на мисълта, че той не е очарован от идеята за още едно дете. А ако вникна още по навътре думичката направление на мен лично ми подсказва и финансовото му положение Joy Joy  Joy Ако Той го искаше това дете дори нямаше и да те остави да споменеш думата аборт. Май всичко останало, което написа по-късно е просто в мечтите ти. Съжалявам за тона си, но мисля, че съм права. Достатъчно си голяма, надявам се да имаш глава на раменете си. Обикновено мъжете имат навика да послъгват малките, наивни момиченца.

# 88
  • гр. Варна
Абе мила, защо ти трябваше да се забъркваш с женен мъж, свършиха ли се свободните мъже на тоя свят? Защо не се отдръпна още в началото, нямаше ли воля? Или тогава въобще не си помисли какви последствия може да има? Сложна дилема, трябва сама да почувстваш какво да направиш, но каквото и да е решението ти ще ти остави траен белег за цял живот.../малко грубо казано, ама да си мислила, извинявай, нищо лошо, съчувствам ти искрено.../.

# 89
сигурно от скука се е забъркала, пък и те всички едно си пеят ''аз жена ми само на документ, не я понасям те такава , онакава'' пък иначе са като агънца у дома си . и като прибавим лъскавината щото е сигурно че е  постигнал повече от връстниците и , колко му е  на   24г - ето затова се е забъркала
а тя милата си губи златните  години и ето докъде се стига , ама то болката по някакъв начин ще дойде неизбежно е при такава връзка , но в този случай цената която ще плати е висока
че и в повечето случай дори аборт да направят пак си продължават (по лични наблюдения говоря)накрая се събуждат след 10г останали без пукната приятелка съвсем сами без среда.

Общи условия

Активация на акаунт