Объркана

• 8 848
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
Предполаг мен и бебето, но не съм сигурна дали трябва да съм причина да избира това и да се разделя с децата си, аз ще се чуствам виновна, а някой ден може и той да мисли така
замисляла ли си се дали ти ще си щастлива  Thinking и дали ще можеш да го разделиш с неговите деца от 1 брак  Naughtyаз не не мисля и тогава ще разбереш къде ти е била грешката ....не те упреквам просто ти казвам защото съм свидетелка на една съседска двойка в същата ситуациа ...и момата сега се сети че и пречи неговото дете самоче кръвта на вода не става ....затова хубаво обмисли нещата за да не съжаляваш по късно  Peace

# 91
  • тук-там
Предполаг мен и бебето, но не съм сигурна дали трябва да съм причина да избира това и да се разделя с децата си, аз ще се чуствам виновна, а някой ден може и той да мисли така

Искрено се надявам причината да задържиш детето да не е за да го "вържеш", защото ще е най-голямата ти грешка. И предположенията са грешни - повярвай ми. Зарязвай го докато все още имаш някаква гордост и самочувствие - със или без бебе.

# 92
Я си направи аборт. Какви са тези глупости за физическо и психическо разстройство?. Аман от моралисти. Да са на твойто място сега?
И се махай оттам и си намери друг мъж, този път свободен. Няма да съжаляваш. Млада си, възползвай се да си създадеш нормално семейство.
 Twisted Evil

# 93

Искрено се надявам причината да задържиш детето да не е за да го "вържеш", защото ще е най-голямата ти грешка. И предположенията са грешни - повярвай ми. Зарязвай го докато все още имаш някаква гордост и самочувствие - със или без бебе.
Ахахаха! Една съседка така се опита да "върже" на два пъти двама мъже, ама гледам тя пак си е сама, а родителите й гледат двете дечица, та не знам. Ама явно след като е пробвала на два пъти май трудничко става "връзването".  hahaha Сега може да прави опити трети да върже, няма представа... Joy
Жалко само за децата в цялата тая ситуация, които стават тотална жертва на егоистичните си родители, ако изобщо могат да се нарекат родители.
Накрая, ако все пак родиш и той признае бащинството ( Mr. Green ) може да се окажеш с около 170лв на месец издръжка. Само лекарствата за грипчето от ония дни ми излязоха в аптеката толкова. Да си направиш сметката го казвам  Rolling Eyes Grinning

# 94
Всъщност той ако е искал да остави жена си е щял да го направи и преди да се стигне до тук. А не сега да й казва, пък да види тя какво ще каже, че той да си избере къде да иде. Crazy Съвета ми е да решиш дали би искала  и дали виждаш начин да се справиш като родител, отглеждащ сам детето си. А иначе изказах мнението си преди няколко поста. А относно нападките хич не се връзвай, засягай, обиждай. Нека безгрешните от темат първи хвърлят камъка. ooooh! Стааналото, станало. Не е време за нападки и упреци. Трябва да решиш сама какво да правиш. Тук само ще се раздвоиш още повече.

# 95
Цитат
Абе мацки, всеки би могъл да кривне от пътя, но не всеки си го позволява 
Едно е мерака, друго е съзнанието, трето е действието...

Това имах предвид, когато писах , че влюбването не признава женени и неженени. Въпросът е да спреш! Peace

Аз също не бих родила детето.

# 96
Преди да включа на скорост, ще кажа безпристрастно аз какво бих направила в тази ситуация. Аборт и шут на мъжа. Следващият - необвързан. И ще си бръкна дълбоко в джоба за доказано добър АГ хирург.

За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях.
Ако е останал поне малко разум в егоистичните ви глави, ще предотвратите този разговор.
Ако го проведе и дойде при теб, се приготви след няколко години да си поговорите и вие и да отиде при трета. Но май ти го пожелавам, ако не се вразумите. Да изпиташ всичката болка на жената, която се готвите да съсипете с безразсъдното си поведение. И не само личната й, за нея, а и тази за децата. Ти си на 24... На колко ли е тя? А той? На колко ще бъдеш, когато се хване с поредната?

А децата? Ти също искаш дете... Мислиш ли за другите две? А за празното пространство в живота на твоето поне известно време, докато не срещнеш друг?

Сори, но паля от четвърт в такива ситуации. И да ме нахапят толератните потребители, че не съм деликатна, личното ми мнение, че ти умишлено не си се пазила. Сега се чудиш дали не си сгрешила и дали да не направиш аборт. Да, редно е да се чудиш, защото, ако направиш аборт, трябва да се молиш този, който ще те чегърта, да е кадърен и да можеш после пак да забременяваш. Да не говорим, че имам позната, която роди след "успешно" абразио. Роди абортираното, уж, бебе, не направено след време. А ако не направиш аборт...

Лошо няма, че сте се влюбили, ако това ви свързва. Но е редно, ако бракът му има проблем и не може да го разреши, да приключи с брака и тогава да се пусне на пазара. Стига да не е от типа, дето просто обича да се реди на повече гишета и ти сега да образуваш дискомфорт с това бебе.

Боже,как и се нахвърлихте половината!!!Като,че ли е единствената която се е захванала с женен мъж.Колко случаи като нейния има-много принципни се изкарахте повечето.
Объркала е форума и подфорума за ненахвърляне. Тук повечето са принципни. Освен, ако целта не е да получи подкрепа за запазване на бебето, което подозирам. Имам си една като нея в родата, но поне беше достатъчно меркантилна да хване богат и възрастен, както и достатъчно разумна да не го кара да избира. Гледа си детето, той си цака яко, а тя вече има брак и второ дете с друг. Съпругата и децата на първия нищо не разбраха. Но за мен подобно поведение е недостойно и съм я задраскала с дебела черта.

# 97
Преди да включа на скорост, ще кажа безпристрастно аз какво бих направила в тази ситуация. Аборт и шут на мъжа. Следващият - необвързан. И ще си бръкна дълбоко в джоба за доказано добър АГ хирург.

За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях.
Ако е останал поне малко разум в егоистичните ви глави, ще предотвратите този разговор.
Ако го проведе и дойде при теб, се приготви след няколко години да си поговорите и вие и да отиде при трета. Но май ти го пожелавам, ако не се вразумите. Да изпиташ всичката болка на жената, която се готвите да съсипете с безразсъдното си поведение. И не само личната й, за нея, а и тази за децата. Ти си на 24... На колко ли е тя? А той? На колко ще бъдеш, когато се хване с поредната?

А децата? Ти също искаш дете... Мислиш ли за другите две? А за празното пространство в живота на твоето поне известно време, докато не срещнеш друг?

Сори, но паля от четвърт в такива ситуации. И да ме нахапят толератните потребители, че не съм деликатна, личното ми мнение, че ти умишлено не си се пазила. Сега се чудиш дали не си сгрешила и дали да не направиш аборт. Да, редно е да се чудиш, защото, ако направиш аборт, трябва да се молиш този, който ще те чегърта, да е кадърен и да можеш после пак да забременяваш. Да не говорим, че имам позната, която роди след "успешно" абразио. Роди абортираното, уж, бебе, не направено след време. А ако не направиш аборт...

Лошо няма, че сте се влюбили, ако това ви свързва. Но е редно, ако бракът му има проблем и не може да го разреши, да приключи с брака и тогава да се пусне на пазара. Стига да не е от типа, дето просто обича да се реди на повече гишета и ти сега да образуваш дискомфорт с това бебе.

Боже,как и се нахвърлихте половината!!!Като,че ли е единствената която се е захванала с женен мъж.Колко случаи като нейния има-много принципни се изкарахте повечето.
Объркала е форума и подфорума за ненахвърляне. Тук повечето са принципни. Освен, ако целта не е да получи подкрепа за запазване на бебето, което подозирам. Имам си една като нея в родата, но поне беше достатъчно меркантилна да хване богат и възрастен, както и достатъчно разумна да не го кара да избира. Гледа си детето, той си цака яко, а тя вече има брак и второ дете с друг. Съпругата и децата на първия нищо не разбраха. Но за мен подобно поведение е недостойно и съм я задраскала с дебела черта.
Подкрепям напълно! Най-малкото е цинично във форума на БГ МАМА (нали така се казваше, не съм объркала нещо?!), където се предполага, че повечето потребители са майки, съпруги и т.н. и още повече в раздел ДОМ И СЕМЕЙСТВО да пуска подобна тема. Цинично ми се струва и факта, че видимо никога не се е замислила какво причинява на едно семейство, независимо там какви са им отношенията там. Цинично ми се струва и отношението към евентуалното бъдеще на едно бебе - никога не бих се замислила да питам по форуми дали да запазя бебето си, ако го искам. Цинично е и отношението на самата аторка на темата към собствения си живот. Изобщо всичко тук смърди от първия пост... Angry Да й имам на авторката житейския мироглед... #Crazy

# 98
Не,че я защитавам в момента но темата и е преместена тук от ":Майки (бъдещи и настоящи)"

# 99
  • София
където пък още по-малко й беше мястото...всъщонст подобни "драми" точно в ДИС си се обсъждат...

# 100
Не,че я защитавам в момента но темата и е преместена тук от ":Майки (бъдещи и настоящи)"
Извинявам се тогава за мястото, не бях обърнала внимание, че са й я местили.  Peace

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 18:15 от Abrakadabra

# 101
Защо да не и е било мястото там,нали все пак и тя ще е бъдеща майка(ако не сега,все някога ще е).Защо да не си обсъди проблема,няма правила за семейното положение на жените които трябва да пишат във форумите.А пък как ще реагират другите си е въпрос на личен избор вече

# 102
  • София
ами  предполагам всъщност именно заради реакцията на другите темата беше преместена тук, ако беше станала за и против аборта и мнения - махни го и задръж го щеше да си остане на там....но така както си се разви си е баш за ДИС темата вече...

# 103
Според мен темата си е за ДиС. Единствения съвет, който мога да дам на авторката е, когато обмисля решението си да помисли дали ако го остави ще има възможност да му осигури нормален живот, ако бащата не спази ангажимента да се грижи за тях. И под "нормален живот" разбирам не частни училища и маркови дрехи, а покрив над главата, подходяща храна, здравни грижи и подобните.  Peace

За неговата подкрепа, като начало ще говори с жена си, след това ще си разделя времето между мен и бебето, и тях. Макар, че сигурно зависи как ще реагира тя, моето усещане е, че ще го накара да избира.
горката жена какво я чака , сигурно нищо не подозира за този ураган , може и да е една от нас и след някой друг ден и тя да пусне тема  ''какво ми се стовари на главата''
    Явно не само аз си мисля, че авторката май знае, че "горката" му жена чета тук. 

И може би се надява "горката жена" всъщност да е от онези чворести жени, дето ако научат подобно нещо ще напъдят съпружието като мръсно коте, без да им мигне окото. Какво по-удобно от това - и вълкът сит и агнето цяло.

Това в сферата на шегата, разбира се.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 18:37 от Кафе с Канела

# 104
Нормален живот също включва и баща който да се грижи за детето,защото децата нямат нужда само от пари,а и от вниманието,обичта,подкрепата и на двамата си родители.

Общи условия

Активация на акаунт