90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №77

• 30 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
За квадратите отдавна го практикувам да добавам 1/2 натурален шоколад /предварително разтопен в МФ/ в глазурата, досега само така съм ги яла стават много хубави. Нали е позволено шоколад аз си го добавам така.Днеска съм на въглехидрати в неделя ми е първия воден досега
 Laughing -5кг.

# 91
Добър ден момичета,стигна хнай-сетне до компютъра Mr. Green
До момента съм на един банан и една мандарина,този път съм решила да няма прегрешения с плодовия,че чакам с нетърпение утрешната среща с кантара Praynig
Преди малко опустоших плодовете в Кауфланд ,взех си и сурови бадеми.Днес ще си изпитам волята,защото ще правя на децата торта ,която не става за нито един ден от диетата,зарекла съм се,че няма да хапна изобщо от нея.Но пък на децата им се яде и това,че аз съм на диета не означава ,че трябва да лишавам и тях.

# 92
  • София
Браво на всички минуски, а на тези, които задържат сега да не се отчайват. С време и желание добрият резултат няма да закъснее.
Бих искала да посъветвам тези, които не спортуват - да започват. Ако нямате време да ходите в зала, нета е пълен с филмчета. Ще се удивите на какво са способни малко упражненийца 2 пъти седмичко newsm44

Дано да не съм досадила със съветите  Embarassed

Днес ми е втори плодов ден и колегите вече ми казват, че съм отслбнала  newsm35 

На кантар още не съм се качвала (в четвъртък смятам, че у нас нямам ), но на обиколки съм на минус.

Успех на плодовките днес !

# 93
  Момичета, отчитам се и аз.Кантара нищо не показа.Нямам смаление, но то е и рано де.Едва втори ден ми е.

Днес кафе и фреш на закуска.
  ОБяд - 8 картофени кюфтенца, плоски и тънички са Embarassed среден размер.Една краставица.
  Май, много кюфтенца съм хапнала нали?Коригирайте ме, ако са много.
  Вечеря пак кюфтенца от картофи 3-4бр и зелева салатка планирам.

Сега за тоя бульон да питам..на кубчетата не е ли много солен?Него ли пиете?

# 94
  • на малък остров в океана
  Момичета, отчитам се и аз.Кантара нищо не показа.Нямам смаление, но то е и рано де.Едва втори ден ми е.

Днес кафе и фреш на закуска.
  ОБяд - 8 картофени кюфтенца, плоски и тънички са Embarassed среден размер.Една краставица.
  Май, много кюфтенца съм хапнала нали?Коригирайте ме, ако са много.
  Вечеря пак кюфтенца от картофи 3-4бр и зелева салатка планирам.

Сега за тоя бульон да питам..на кубчетата не е ли много солен?Него ли пиете?

Аз пия бульон от кубче, да. Разреден. И не е солен.
А кюфтенцата, наистина са ти много, но с времето ще намалиш порциите и ще дойдат добрите резултати.

# 95
  bouquet И аз с Вас. много минуси на всички.При мен - няма. Sick

# 96
Ей на това му викам криза. Да умреш от студ и от глад.
Ще с иумра на ината , но няма да наруша плодовия ден. За вечеря мисля да си нареже зелена салатка с оцет и малко сол. То иначе на какво ще прилича. Ако не докопам някакви съблазнителни плодове преди това.До сега съм на
1 портокал, 1 банан и 1 ябълка.Заредила съм се 1 киви , а към 5 ще ям ядки-сурови , ще си купя само 50гр и ще гладам да не ги изям всичките.
Всичкото това ядене много ли ви се струва за плодовия ден. Втори ми е за сега.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:35 от bva

# 97
  Ужасия, моля те кажи другия път по колко да хапвам.Те са наистина много тънки.По-малки са от дланта ми и тънки най-много см да са.Дори и по-тънки имаше.Нямах нерви да режа зелето , иначе с повече салатка щяха да ме наядат и 4.

За вечеря ще опитам да хапна само две тогава и повечко салата от зеле.

# 98
Ах колко сте заразителни Laughing ще я по4на и аз от други ден Hug надявам се да ми помагате Praynig че ще ми е трудно.но първо ще ви прочета хубаво после ще си напазарувам и ще ги мъча килата с вас Hug

# 99
  • на малък остров в океана
Chokita, аз като гледам ти и сега си си слабичка, така че няма страшно и по-големи порции да ядеш. Например - днес хапнах ориз, като за мярка ползвам една купа за супа от 300 мл. На обяд беше почти пълна, а довечера ще е на половина. Ако 8те кюфтенца са били около 300 грама страшно няма. По-важно е да се спазва правилото вечерята да е наполовина, така си мисля аз.

# 100
Голям ми е ентусиазма, спор няма. Секва на моменти, но му хванах цаката, като ми пригладнее, тичам в банята, мия си зъбите и следващия половин-един час, не ми се яде  много Laughing Преразхода за паста за зъби си заслужава.

Днес ми е първи ден, белтъчен.
До тук:
Закуска:2 ябълки

Обяд: 4 кюфтеНЦА на скара, само с подправки, почти безсолни, дори лук не сложих(каймата ми е 50%св. и 50% тел., смелиха ми месото в месарския магазин)
1 домат и половин краставица

До тук това.
А и цели 2 кафета без захар.
Много ми е проблемно да пия вода  Crazy Едва 2 водни чаши от сутринта изпих с 300-та зора.

Нещо за онези разтворими напитки тип "Степче" да кажете. Не искам да ми заменят водата, но поне от време на време да пийвам такова с по една цигарка?

# 101
да се отчета за плодовия
закуска-2 мандарини 9.00
обяд - 5,6 сушени кайсии и 50 гр бадеми
за вечеря незнам още смятам да си взема пак 1 2 кг мандарини че ги ям като слънчоглед
успех и минусчета за всичкииии

# 102
Дикси, тези "Степ"-чета са страхотна химия /мисля имат и аспартам/ бих ти казала, ако е толкова наложително да си 'разредиш' водата да си вземеш от тези разреждащите се 'Арония', а още по-добре ще е мисля и ако си вземеш компот и го разредиш максимално /но има захар и в него/. Защо не си правиш чайчета - има много хубави и дори да не обичаш топъл чай, може да го правиш и да сложиш ледче вътре.
Chokita, ти 8 бр, а аз 6 бр картофени кюфтета  Joy ама моите си бяха колкото шепичка, не миниатюрни.
Така ако продължавам оставащите 7 кг трудно ще ги смъкна  Sunglasses
Режима обаче е много приятен - хапвам и знам, че има плодов да компенсирам нещата  Mr. Green
Аз не съм от спортуващите - ходя по-малко на фитнес или тъпкам степер у дома, но не повече от 2-3 седмично. На тези, които нямат възможност да спортуват предлагам да опитват да ходят повече пеша - много помага  Peace
Успех днес на 'плодовите' - да устискате  Hug

# 103
Chokita, аз като гледам ти и сега си си слабичка, така че няма страшно и по-големи порции да ядеш. Например - днес хапнах ориз, като за мярка ползвам една купа за супа от 300 мл. На обяд беше почти пълна, а довечера ще е на половина. Ако 8те кюфтенца са били около 300 грама страшно няма. По-важно е да се спазва правилото вечерята да е наполовина, така си мисля аз.

Благодаря ти, но не съм никак слаба.Тия 8кг са ми на корема и ханша останали от бременноста.Не мисля че съм минала 300гр, значи се успокоих.Много ти благодаря   bouquet

# 104
Сега премерих едно от моите кУфтенца - 62 гр  Един вид леко съм прекалила, но вечерта ще хапна малко Wink
Chokita, моя проблем е точно като при теб - всичко ми е на корема и ханша  Confused  А отдааааавна родих и вече не ми е оправдание...

Общи условия

Активация на акаунт