90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №77

• 30 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • на малък остров в океана
Маргаринът ич не е полезен, ни при диети, ни иначе. Хидрогенираните мазнини трябва да се избягват. Олио или масло ползвай.
От квадратите - един или два, зависи колко са ти големи де.

Аз досега съм на фреш портокал и лимон. За обяд и за вечеря още от снощи си направих тиквички с ориз. И зелена салатка ще има към тях.

Някой в миналата тема питаше за бульона. Аз пия в белтъчен и бобов ден. Пие се след като се нахраниш, не паралелно.

# 76
Добро утро момичета. След вчерашното "пиршество" днес съм с 200гр в плюс, но не се шашкам. Нали хапнах солено кашу и сигурно съм задържала вода. Днес съм на въглехидрати. На обяд ще си сваря пълнозърнеста паста, а за вечеря не съм мислила.
Стел, не се отчайвай. Виж ме мен. Аз съм по-зле и от теб, но си правя сметка ако за 1 цикъл свалям по 2кг, за цялата диета ще са 8кг. Което е супер. Аз всъщност имам да свалям само 5кг, така, че съм доволна на всеки грам, а и не спазвам всички правила. Направо си имам няколко хронични прегрешения, като млекцето в кафето през всичките дни, салатките овкусени даже и през плодовия и чаша винце вечер. И пак върви по малко. Стискай зиби - ще стане  Peace

# 77
добър ден и от мен момичета
хайде и аз да се запиша в новата тема  Simple Smile
сега да се отчета за събота и неделя:
СЪБОТА - БОБОВ
закуска -10 часа - 1 ябълка
обяд - 13:00 - 2 постни чушки + 2 постни малки лозови сърмички + 1/2 филийка хляб
вечеря  - 19:30 - 1постна чушка + 2 постни сърмички

НЕДЕЛЯ - ВЪГЛЕХИДРАТИ

закуска - 1 портокал
обяд - плосък хляб с розмарин, лук и маслини + 2 обикновени бисквити + 1 обикновена вафла (тук малко се поолях  Embarassed)
вечеря - пак от плоския хляб, но много малко + 1 обикновена вафла + черното шоколадче
Днес съм плодова Simple Smile
Лек ден от мен и много минусчета  Hug Hug Hug

# 78
Здравейте на всички Simple Smile
Искам да попитам,може ли времето между обяда и вечерята ми да е 6 часа,защото се прибирам в 6 вечерта Cry или ще има някакъв проблем Confused
И успех на всички с диетката! Hug

# 79
Добре дошли на новите фиданки  Hug
аз дръпнах още едно минусче в линийката си много съм доволна   Mr. Green
днес съм на варива,мислех да прав картофките на Принцесса,но ще останат за другия път,ще правя ризото с зеленчуци,я кажете голямо прегрешение ли е да сложа и малко царевичка,от тази сладката в консервите  newsm78
успешен старт на всички  Hug

# 80
Искам да попитам,може ли времето между обяда и вечерята ми да е 6 часа,защото се прибирам в 6 вечерта Cry или ще има някакъв проблем Confused

аз мисля, че няма да е проблем, стига да спазваш определените часовете и да вечеряш не по-късно от 20 часа

# 81
Стел, не се отказвай. както винаги съмказвала-откажеш ли се хич няма да свалиш, а така поне има надежда. вс енещо ще падне. ЕТо-вече луната е намаляваща и ние може би ще почнем да намаляваме.
И аз снощи се поолях  с един чиспс във въглехидратния ден. Тази сутрин съм към +1кг.
Стягай се днес в плодовия! Аз се опитвам да наблягам на чая в тоя студ, но до сега съм на 1 портокал и 1 банан. Много ми са се дояли ядки, но то излиза ли се при -18 градиуса.

# 82

аз мисля, че няма да е проблем, стига да спазваш определените часовете и да вечеряш не по-късно от 20 часа
А закуската има ли значение в колко часа я ям? newsm78
И мерси много за отговора Hug

# 83
tanita-81,  ние сме заедно с теб Hug
Мона, в царевицата в консервите има захар. Аз посегнах към нея, но се отказах. Но нека по-вещите да кажат
Ylit ти тренираш ли го тва Тае-бо. Аз не успях да му схвана крачките.  Laughing

# 84
Добър ви ден момичета
Ама това на нища не прилича не мога да ви насмогна да ви изчета все пак съм на работа ааа.
Днес съм на плодове .До тук една ябълка и кафе.
Исках да ви кажа че аз след режима продължих да спазвам правилото да ям вечер преди осем и през първите два месеца да закусвам с плод ,но време за спорт нямам ако не се брой домашния сперт и две годишния ми палав калпазанчо.В резултат на което си запазих свалените килограми по празниците качих 1-2 но те бяха плаващи и всъщност сега през първата четворка свалих тях от тук на татък ще се бора с другите килограми.
Хайде лека и отслабваща седмица.

# 85

А закуската има ли значение в колко часа я ям? newsm78
И мерси много за отговора Hug
[/quote]

незнам дали има определени часове за закуска, обяд и вечеря, аз лично се питвам да закусвам не по-късно от 10:30 часа, обядвам около 13:30-14:00 и вечерям около 19:30

# 86
Ахам мерси много,късмет в диетата,както и на всички останали! Hug Hug Hug

# 87
Ивка, същото тае бо тренирам.Преди да забременея ходех на аеробика и там от време на време използвахме някои елементи на тае бо.Така, че не ми беше особено трудно.Но преди да почна изгледах хубаво записа,включително и на забавен каданс, за да съм сигурна дали всичко съм схванала.Успех!
Пък и да не е точно същото ,важното е че има движение и здраво потене.

# 88
бибето, замени маргарина с олиоза заливката на квадратите става въпрос нали.Някой стапяли 1 натурален шоколад и заливали с него.
Закуската няма определен час ,но след нея трябва да има поне 2 часа до обяда.

# 89
Хммм, засега ще съм с Синди, но може от време на време да се раздвижвам с Били  Peace

Общи условия

Активация на акаунт