Колко време съвместно съжителство ?

• 5 696
  • 58
  •   1
Отговори
Колко време съвместно съжителство Ви беше нужно, за да решите, че това трябва да е бъдещият/бъдещата Ви съпруг/а ?  
Според Вас колко трае периодът "в началото всичко е добре, но после се появяват битовизмите и проблемите" ? Или може би :
 двама души или могат да живеят заедно и това се вижда от самото начало, или не могат .

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 00:10 от аХ`Не!

# 1
3 месеца и 9 дни  Laughing Битовизми ще има, но перфектни хора няма. Вие от колко време живеете заедно?

# 2
Хм...реших го след 2 седмици съвместен живот....първите две седмици.
И не съжалявам нито за секунда! Hug

# 3
  • София
Няколко години живяхме заедно преди да се оженим, но честно казано още преди това имах съмнения, че "той ще е" Laughing
Всъщност моят отговор не може да е меродавен, понеже за се ожених, защото забременях Laughing Ако не бях забременяла, кой знае още колко годинки щяхме да си живеем ергенската в безметежно щастие Hug

# 4
Колко време съвместно съжителство Ви беше нужно, за да решите, че това трябва да е бъдещият/бъдещата Ви съпруг/а ? 
Според Вас колко трае периодът "в началото всичко е добре, но после се появяват битовизмите и проблемите" ? Или може би :
 двама души или могат да живеят заедно и това се вижда от самото начало, или не могат .

Според мен когато се стигне до съвместно съжителство, нещата вече тръгват в посока сериозно обвързване. Т.е. едва ли са много двойките, които заживяват заедно и после се разделят. Поне аз такива примери нямам. По-скоро за мен е важно преди самото зажвяване да минат година и половина, две. Дето се казва - 2-3 пътувания (човек на път е различен Wink), както и други неща разбира се, просто да видиш този човек твоят ли е и т.н. Чела съм от теми тука, че в началото примерно някои не пият, крият се, но все ми се струва, че тови би си проличало по някакъв начин... Thinking
С две думи - мисля, че от самото начало си проличават тези неща. Rolling Eyes

# 5
Трябваше да загубя 10 години от живота си за да разбера че не е за мен. Не се оженихме, а си взех детето и се прибрах при мама. Омъжих се за съпругът си след около година познанство. Доста преди да заживеем заедно знаех че ще сме законно семейство той  също.

# 6
Трябваше да загубя 10 години от живота си за да разбера че не е за мен.

Ако не ти е неприятно, би ли споделила защо това се случи? Embarassed Rolling Eyes

# 7
Пет години връзка. Девет месеца съвместно съжителство. Не помня кога реших, че това е човекът за мен, но беше отдавна. Не сме бракувани, но най-вероятно ще го направим лятото, по негово настояване. За мен не е от значение, мисля, че и в момента имам пълноценно семейство. Peace

P.S. Нямаме деца все още, ако е важно за темата.

Според мен когато се стигне до съвместно съжителство, нещата вече тръгват в посока сериозно обвързване. Т.е. едва ли са много двойките, които заживяват заедно и после се разделят. Поне аз такива примери нямам. По-скоро за мен е важно преди самото заживяване да минат година и половина, две. Дето се казва - 2-3 пътувания (човек на път е различен Wink), както и други неща разбира се, просто да видиш този човек твоят ли е и т.н. Чела съм от теми тука, че в началото примерно някои не пият, крият се, но все ми се струва, че тови би си проличало по някакъв начин... Thinking
С две думи - мисля, че от самото начало си проличават тези неща. Rolling Eyes

Аз явно съм от изключенията. Преди настоящата ми половинка си имах приятел, с когото ходихме около три и половина години (че и пътувания имахме), после заживяхме заедно. Слава богу, за кратко. Не познавам други хора, които да са толкова непригодни да живеят един с друг.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 01:12 от Кафе с Канела

# 8
Една година бяхме гаджета като през тази една година не сме се разделяли и за еди ден...и се оженихме и така вече 4-ри години Heart Eyes

# 9
С мъжа ми не сме живели заедно, преди да се оженим. Че и 2 години след това.
С бившия ми приятел...на 24 април се свалихме, на 3 май поиска да се преместя при него, на 10 си пренесох багажа.
Той е от типа съвместно съжителство, не брак, така че едва ли щеше да се ожени за мен Simple Smile За да може да се прецени колко време сме живели заедно преди.
И с двамата не съм се разделила заради битовизми.

# 10
Оженихме се след три годишна връзка.
Преди брака живяхме година заедно.

# 11
  • София
Преди да се оженим не сме живяли заедно.Проблеми с това къде да живеем имахме още от началото,но това не развали отношенията между нас.Напротив трудностите ни сплотиха още повече.В нашия брак нямаше хубав период,след който да ни засипят битовизмите.Има моменти,в които заедно се борим с някакъв проблем,след което следва по-безгрижен и щастлив период.

# 12
След 6 месечна връзка се събрахме да живеем заедно. Трябваха ни 2-3 месеца, за да се напаснем. След 6 години се оженихме, просто тогава дойде моментът да си направим нашата мечтана сватба и 1 година след сватбата се роди дъщеря ни.

# 13
  • гр.София
На втория месец заживяхме заедно, на петата година се роди детето ни, а девет месеца по-късно сключихме брак. За мен най-трудна беше първата година от съвместния ни живот- бях свикнала да живея сама и не можех да свикна да деля пространството си с друг. Сериозни проблеми и разногласия не сме имали нито в началото, нитоэслед това, трябваше ми време да се "науча" да живея с мъжа си. Подобни бяха преживяванията на Кари от "Сексът и градът", когато заживя с Ейдън и сякаш не й стигаше въздухът.

# 14
Не сме живели заедно и естествено търкания имаше,но съм сигурна че и да сте съжителствали преди това пак ще има конфликти.Това напасване на характерите е неизбежно Peace

Общи условия

Активация на акаунт