Разделно хранене 41

• 47 429
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Мимче по отношение на бирата тя пие една, но тя е много лека - има само 3% алкохол, в тази връзка може би бирената мая ще ти идва по-добре от самата бира.

# 46
  • ES
Да, вярно бирата също, аз тогава я пропих, преди това не я оби4ах, гор4еше ми. Пиех безалкохолна.
  bouquet Дунди
При мен борбата е само с килата и само с плодуването съм се 4увствала и изглеждала добре. Дано наистина и моето тяло не си отмъсти на тормоза, на който го подлагам. Яко превъзпитаване в храненето трябва и промяна на мисленето.  ooooh!

# 47
Добро утро  Hug
andjela 09  ,честит рожден ден на мъжа ти  newsm59!
Да е жив и здрав и много да се обичате !

Ние продължаваме с житцето, чувствам се прекрасно ,усещам, че наистина се чистя от шлаките, кожата ми се е избистрила.
Стига съм се хвалила, че гърбът ме засърбя  hahaha,да не ми поникнат крилца Joy.
Разисквали сте една доста болна тема - наистина трябва да се внимава с различните диети ,да не се прекалява и най- важното, но и най трудно - след внимателното захранване да се направи един добър хранителен режим, без гладуване, но и без тъпчене .
Не е невъзможно ,моята племенница беше напълняла много, сигурно 15 килограма, влачеше ги известно време ,опитваше разни диети, накрая направи житното пречистване, после много внимаваше и успя да задържи постигнатото. Няколко месеца след това направи плодово разтоварване и успя да влезе във форма .Сега вече една година не е мръднала, но много внимава с храната- избягва сладкото, тестените яде повече плодове ,зеленчуци ,месо , но не гладува .
Хубав ден ви желая момичета   love001.

# 48
Анджела да е жив и здрав рожденника  newsm51
Много общи празници да посрещнете изпълнени с любов и блясък в окото  smile3525  Gift  party023  bigdance2 newsm59 newsm18
Алексче  Hug идея нямаш мило как ми се иска да направя прочистване и не знам дали е добра идеята  newsm78 Не ми се иска да си задълбоча проблема  ooooh!Не знам какво да правя. Можеш ли да ми дадеш идея как да постъпя. Някакъв друг вид прочистване. Истината е че сега женския период ми идва на време, даже сега ме зарадва и така както беше преди години на 21 ден  Party
Госпожо Hug весело изкарване и поздравления на нашето момче - гордеем се с него   bouquetспециални поздрави на момчетата от нас двамата   bouquet

# 49
Dundy,  не зная дали си чела книгата на Ути Бъчваров .   http://www.books.bg/books/54/112308.html
Той беше отслабнал  много килограми със зелева супа и едно специално захранване, последвано пак от специално меню.
Моят мъж и е фен .
Все пак, след захранването трябва много да се внимава ,прегрешенията да са само по празниците и след това задължително да се изчиства по някакъв начин .Изобщо това е най- трудната част  Peace.
Госпожо, моля да ми простиш сутришната разсеяност Praynig, точно на нашето момче успехът да пропусна Embarassed ooooh!...
Висша математика 1 си е голямо постижение, страшно се радвам за вас Hug.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 12:20 от aleks

# 50
  • София
Здравейте милички Hug
Анджела - приеми и мойте поздравления за рожденника  bouquet Да ти е жив и здрав и много споделено щастие Hug
Госпожата - страхотно се е справил синът ти Hug Пък и Висша математика - звучи ужасяващо(аз имах късмет да не са залегнали в учебния ми план Whistling), браво  bouquet
Алекс - взимам си този път чайче, нали ще се пречиствам, благодаря ти за всекидневната грижа  bouquet Heart Eyes
gery_to - ще плодувам поради няколко причини Hug Освен че от онези снимки съм с + 5 килограма, имам нужда от пречистване, мисля че личи най - много на кожата на лицето ми - доста се е влошила, а и се чувствам тромава и не добре Confused Мисля, че ще ми подейства добре newsm78.
Много усмихнат ден ви желая  bouquet

# 51
   Dundy Sladurska  много благодаря мила за изчерпателния отговор. Добре ме ориентира, ве4е няма да се чудя  Hug

van4etto88   благодаря за посрещането  smile3525
  Момичета освен здравословния ефект и начина, по който се чувствам се надявам и да сваля 5-6 кг. Вече усилено се качвам на тренажора и степера в къщи и съм си обещала, че лятото няма да ме е срам да излезна на плажа

Чета ви и много ви се радвам на всички, каква хубава групичка сте заформили. Напред и нагоре   Peace

# 52
здравейте и от мен Simple Smile
аз до тук два дена добре се справям. Даже ми е по-леко, а не съм гладна. старая се всичко да ми е разделно и наблягам на плодове, зеленчуци и млечни. На обяд си направих нещо като сирене по шопски ама без яйцето. Утре мисля риба да си опека.Ако задържа подобен вид хранене, мисля, че отслабването няма начин да не дойде, но не искам то да ми е самоцел. Ще видим Simple Smile до скоро момичета Simple Smile

# 53
Ееейй,вие по активност още малко ще надминете "писателките" от "Машина за хляб" Mr. Green.Уморих се да ви чета #Crazy
Първо бързам да кажа на кърмачките - сигурно сте чели това,но аз като една дългогодишна кърмачка / до 3.5 год кърмих Вики / не мога да не ви припомня :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4485
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=859
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8057
На мен лично ми действаше - орехи,овесени ядки,чай от анасон,кърмене на поискване  и много почивка.
Анджела - поздрави рожденика и от нас с колегата ти Simple Smile.Да ти е жив и здрав  и много да те глези  bouquet Не успя ли да си смениш дежурството newsm78 #Cussing out
Дунди - чела ли си за лунните диети newsm78
http://lunaf.com/bulgarian/lunna-dieta/lunna-dieta-pri-pulnolunie-i-novolunie/
http://lunaf.com/bulgarian/lunna-dieta/raztovarvashta-lunna-dieta/
Аз се замислям за тях,че и с моите женски истории вече незнам какво да ги мисля.Другата седмица почвам  цитросепта и каквото сабя покаже.
От скоро  имаме машина за хляб и започнах пак да си хапвам хляб.Но ми се появиха киселини.Възможно ли е да е от маята newsm78.На Вега теста ми излезе даже,че не трябва да ям мая.
Охх,отивам да спя,че иначе ще ви глътна с някоя прозявка smile3507
Лека нощ и спорен петък.А пък в края на крайщата е последния работен ден / за някои / Stop

# 54
Добро утро  Hug.
nikitto, стигнала си до правилния извод - нищо не трябва да е самоцелно, резултатте ще се появят  скоро ,бъди сигурна. Браво на теб !
Tonichka , струва ми се, че и преди си писала в РХ /или се лъжа/.
Добре си дошла   bouquet .
Вяра, ако знаеш какво прочетох за маята или така наречените термофилни дрожди  ooooh!, направо ужас  Sick...
Напълно възможно е от хляба да ти е станало некомфортно .
Имаше една темичка за домашно приготвена мая, но някъде потъна,,,, хората нямат време да се занимават с таква неща .
Аз не съм хапвала бял хляб от много време ,опитвам се да убедя мъжа си да не яде купен хляб, но все още не съм успяла.
Имам машинка и си правя пълнозърнест хляб ,но му слагам kупена мая .
Моята майка си приготвяше сама мая от нахут ,ставаше невероятно ароматен и вкусен хляб.
Много неща знаеше тя, и билките познаваше .....
happysmile,  добре си решила да се пречистиш, само внмавай да не гладуваш,защото после нали знаеш - йо йо....
Сега да си спазя традицията и да ви пожелая успешен завършек на работната седмица и спокойни почивни дни Hug.

# 55
Добро утро сладуранки-калпазанки  Hug

Алексче усмихнато утро и на теб ти желая с това хубаво кафе и чай, които си сервирала   bouquet Майчето е с теб мило  Hug Ти притежаваш нейния талант, просто още не си почнала да го използваш на сто процента  hug Навих любимия и от понеделник почваме заедно да се прочистим от натрупаните токсини. Мисля че след пълнолунието е доста удачен момента. Хубавото е, че ще сме двамата заедно   bouquet
Вяра да мило, правилата лунната диета и я правих допреди 7 месеца, заедно с плодов ден един път седмично, което правеше два разтоварващи дни в седмицата, но както казах ядях нищо и качвах килограми. Затова и ги спрях тези дни  ooooh!
Тоничка радвам се че се появи отново, много отдавна не пеше писала при нас  Hug
Никито чудесно си го измислила и е страхотно че се чувстваш добре от режима. Hug

Хубав ден момичета- кокичета  Hug

# 56
  • Русе
  Момичета, чета ви отдавна, да взема да се включа и аз към приятната компания.
Бах натрупала петнйсетина килограма, които последната година разкарах с Дюкан и най вече разделно хранене, не без участието на вашите съвети, които нелегално ползвах  Simple Smile
  Потдърржам си сега едни оптимални 55 кила от половин година, ама ми се ще още 2 3 надолу. Мисля, че разделното хранене ми допада най много и ми стана като основен начин на хранене.

# 57
Амбър добре дошла сред нас - поздравления за резултата   bouquet

# 58
  • Варна, България
Добро утро и от мен!
Алекс, благодаря за чайчето и кафенцето. Всяка сутрин ме зареждаш с усмивка  Laughing
Имам книгата на Ути. Чела съм я за информация. Той залага на Златно чудо на един билкар на който не му помня името.
Анжела, честит рожденик! Да ти е жив и здрав! Аз такава торта бях подарила за 33-тия рожден ден на съпруга ми и обра точките, голяма веселба беше. Казах, че сладкаря е взел моята мярка  Wink
госпожата, браво на момчето! Аз, като човек държал 5 висши математики, знам какво е  Simple Smile

Амбърwelcome
Аз продължавам с ограниченията и засега задържам положението и свалените кг без да съм гладна.
Вчера бях на 2 ябълки, чаша кисело мляко за обяд, печена риба с краставици за вечеря., чай и вода. Продължавам да се чувствам лекичка.  Днес обух дънки, които бях отписала и изглеждам добре.  newsm44
Усмихнат ден и топлина в душите!   bouquet

# 59
A m b e r,  добре дошла и от мен  Hug  bouquet.
voltage13 , според мен това златно чудо си беше реклама, като повечето продусти за отслабване.
Поне не ми звучеше вредно .
Моят съпруг отслабна с тaзи супа около 10 килограма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт