Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети за увеличаване на производството на кърма?
Какви са някои методи за детоксикация на тялото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на здравословния начин на живот, включително разделно хранене, диети, отслабване, хранене с плодове, консумация на мед и различни режими на хранене. Той също така обхваща лични преживявания и успехи в тези области. Форумът обсъжда различни теми като здравословно хранене, рецепти, проблеми с храненето, здраве и благополучие както и лични преживявания и събития в живота на участниците.
-
Какви са някои съвети за увеличаване на производството на кърма?
Някои съвети за увеличаване на производството на кърма включват консумация на храни като орехи, стафиди, овесени ядки и сок от черен касис. Може също да се приготви варена каша от овесени ядки с орeхи и стафиди. Друг съвет е използването на смес от равни части смлени семена от копър и анасон, смесени с мед. Бирата с ниско съдържание на алкохол и бирената мая също могат да бъдат полезни за увеличаване на производството на кърма.
-
Какви са някои методи за детоксикация на тялото?
Някои методи за детоксикация на тялото включват различни диети като житния режим, плодово разтоварване, лунни диети, разделно хранене, консумация на зелева супа и използване на златно чудо - концентрирана билкова дрога с мед. Важно е да се отбележи, че детоксикацията трябва да се извършва внимателно и без гладуване, за да се избегне ребоун ефект.
-
Какви са някои съвети за отслабване и поддържане на здравословно тегло?
-
Какви методи за отслабване са използвани от участниците в дискусията?
, но ще го преживея
. Не спазвам точно плодовия режим - не ям плодовете по часове, чайчета пия по едно две на ден, но пак нередовно - ето днес не съм се сетила. Пия и много вода, но и кафе. Не съм решила колко да изкарам така, но най-малко още 2 дни. Много ми се ще да направя и аз житния режим, правила съм го веднъж за 7 дни. Спомням си, че беше хубаво да се започне след пълнолуние, а тази седмица на 30-ти тъкмо е пълнолуние. За съжаление няма да мога - от 30.01 до 01.02 ще съм в Германия и по-скоро няма да ям нищо отколкото да житувам
.
. Алекс, искам да те поздравя за новата работа. Не знам дали съм го пропуснала някъде между редовете или не си споменала умишлено какво ще работиш, ама на мен ми е интересно с какво би се занимавала такава интересна и енергична дама като теб. Ако не е тайна, сподели
. Аз ви бях обещала да се похваля с един проект, в който участвах, само че това, което искам да ви покажа е файл в PDF. Не се сещам как да го видите. Ще помогне ли някой с идея

Алекс4е ,Хаписмайл, благодаря ви 4е сте се сетили за моите болежки мили4ки,ами пооправих се, наболява ме още малко, ама ядва се
, и както те е попитала Реге, ако не е тайна ,каква е то4но тя ???И както винаги, гледам,не си ми забравила 4ай4ето нито един ден,нищо 4е мен ме нямаше, за което също
Разделното си го спазвам,ама и аз сам зациклила на едни кг. стана около 20 дни,ама не се притеснявам, и да не сваля пове4е,ми е все тая, и така си се харесвам - на 57 кг
Хаписмайл,радвам се , 4е при теб нещата запо4ват да се понареждат
.Сега ще ставам, 4е имам работа,утре ще пиша пове4е, на вси4ки, да не изброявам поименно да не пропусна някой, мнооого гушки и целувки, лека ве4ер
(ще ми се да съм в Чужденеция, ама още не ми се е отворил парашутът
)
)
.
, затова ще ви почерпя виртуално с парченце торта на 29 по-рано просто няма как за мое съжаление.Липсвате ми много и обещавам да наваксвам с посещенията в темата .Хайде
спокойни сънища и много