Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 202
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Сиско, аз с моя мъж съм от 16 годинки заедно и от 10 сме женени какво да ти разправям.Обичам си го и това е  Laughing
Ти как си,какви са тез болести дето те застигат. Я да се оправяш бързо  Hug

# 406
  • Бургас
Сиско, аз с моя мъж съм от 16 годинки заедно и от 10 сме женени какво да ти разправям.Обичам си го и това е  Laughing

Ей, браво,  нараства групичката ни  Hug Hug Hug
Направо се разбих - цяла бременност, само един път така по-сериозно се разхремих и това беше, а сега  ooooh! Имунитетът ми никакъв го няма  Tired Което не ми попречи и аз днес жадно да се загледам навън за разходка, ама мъжо ми секна мераците  Crossing Arms

# 407
Да се отчета от консултацията ooooh! мойта бебка -дребка 3,850 (с изпишканото на кантара) Embarassed кога ще порасне това дете  не знам newsm78 наддали сме 530гр. за 20 дена Blush
И ние сме от 16 год. заедно, само, че женени от 6 Joy
За замразяването на кърма ползвам стерилни контейнерчета за урина Peace
Айде отивам да се помъча да спинкам, докато не е станало време пак за цоцане Heart Eyes

# 408
Добро утро, мамчета! Хайде днес само кафе с хороскоп, не сварих за закуска тази сутрин  Laughing

http://www.btv.bg/horoscope/

ХУбав и слънчев ден от мен,за да има разходки за дребчовците!!!

# 409
  • Бургас
 Ей, любов, любов и пак любов  Heart Eyes Мерси за хороскопа  Laughing

Хубав ден и от мен, днес вече ще поизляза малко, да разходя Зарката и да неутрализирам гадния вирус  #2gunfire

Бобибоон   newsm10

# 410
  • Бургас
Добро утро, дами!
Днес се очертава хубаво време- идеално за разходки!  Party

Какви са тези дълги гаджосани години бе?! Вие ме изумихте с тези цифри!  Shocked Ние с моя Петър решихме да се женим 2 месеца след като се запознахме (не съм била бременна). Туй ми беше шанса де, че иначе ако ме беше опознал по-добре едва ли щеше да предприеме такава стъпка.  Joy

# 411
nedalinchi  Hug благодаря ти , че всяка сутрин измисляш по нещо такова да ни разведряваш !

# 412
  • Бургас
ДобУтро!
Аз съм потресена! Какви с атия супорнайсет години семеен живот?! #Crazy
И аз съм от партията на ЛаДиДа;-) Бързи и яростни хахах
Неди, мерси за кафето - имам нужда. Ники не спира да хленчи newsm78 Давам му да суче - не иска, а пък не спира да си ръфа юмручетата...дали са зъбите? И тази вечер ми стана в 2ч. да яде..... newsm78, после в 6.30ч.  мнооого ми е странно..А, и носа му беше доста запушен - вече не снам какво да му слагам Tired

# 413
  • у дома
Добрютро,
На ся сметнах, че ние с моя мъж сме вече от 9 години заедно, 6 от които женени  ooooh! Много ми се виждат, като ги казвам, пък иначе са ми като един миг  Heart Eyes Ама, ние си поживяхме доста преди това, де  Embarassed
Мели, щом му е запушено нослето на мъника, може би затова да не може да сучи. Опитай, преди да го нахраниш да му пръснеш с нещо, да го облегчиш. Аз вече нямам търпение да го поръчвам този овлажнител и на Гого сутрин му е запушено много нослето от сухия въздух.

# 414
Добро утро, мамчета! Хайде днес само кафе с хороскоп, не сварих за закуска тази сутрин  Laughing

http://www.btv.bg/horoscope/

ХУбав и слънчев ден от мен,за да има разходки за дребчовците!!!
Добро утро и от мен Simple Smile nedalchini Какво е това кафе,направо ми текнаха лигите Simple Smile
Мацки,тук говорите за много сериозни цифри съвместен живот  #Crazy Ние с мойто мъж,сме само от 5 години,но както казва той му се струват цял живот  Joy
Да питам,има ли мами,които си правят разходките в Борисовата,като се пооправи времето да се присъединявам и аз към вас?

# 415
  • Бургас
Вили, аз и sensation сме от най-редовните в Борисовата Peace

Вале, ами пръскам му от диснемаре-то и с клечките после....даже му слагам виброцил от време на време, като много се запуши. Мина ми през ума, че може да е това, но пък пие вода в несвяст! Не вода, ами чай де. newsm78 Утре сме на контролен във Ветрен и ще питам док Згурова и Моркса–Звезда за компетентно мнение Heart Eyes

# 416
Педиатрите работят ли вече със здравната каса?Гледам не им са променени цените  в сайта newsm78

# 417
Мислех си за това,което обсъждате-за сухия въздух и нослетата.Аз понеже съм от Шумен и там въздуха не е така влажен,се чудя-сигурни ли сте,че въздуха в помещенията ви е сух? newsm78Дали не е добре наистина да се измери,преди да се дават такива пари за овлажнител?
Оф,аз вече взех да изкукуригвам в къщи и чакам с нетърпение да се стопли,че да сме по цял ден навън.Па дано поне тогава сваля качените не през,а след бременността килограми.

Блудния ми син се завърна снощи с подвита опашка и без нито една стотинка и ме викна да му платя на автобуса билета от Велико Търново.Гаджето го зарязало и той хукнал да си оправя отношенията. Thinking

# 418
Педиатрите работят ли вече със здравната каса?Гледам не им са променени цените  в сайта newsm78

Поне засега прегледите няма да са по здравна каса.

# 419
  • Бургас
Момичета, какво пиехте при признаци на настинка?

Общи условия

Активация на акаунт