Отговори
# 285
Дуци, с каквото и да миеш пода, кученцето си подушва "маркираното" място и пишка отново там. По-добре използвай метода с вестник. Действа безотказно, пък и е по-лесно за почистване.
Ако кученцето е обезпаразитено вътрешно-за мъниците има специална паста, няма да има опастност за децата.
Каква порода избрахте? Grinning

# 286
Благодаря за отговорите.
Голдън ретривър Simple Smile
Мислехме памперси да купуваме, но в крайна сметка се отказахме и взехме някакви капки, които да я привличат да пишка на определени места.
Голямо вълнение ме е обзело, чета една книжка, гледам един сайт, изобщоооо Crazy

# 287
Моля да ми препоръчате някакви витамини за куче /чау-чау/. Дали от сезона, дали защото фин. криза и на него му се отрази /по-евтини гранули/, но от три седмици много му капе козината. 

# 288
Сигурна ли си, че е от гранулите? При неговата порода особено е много важен лекарския мониторинг.
Ние витамини не пием, но така или иначе сме гиганти Mr. Green

Дуци, голдъните са абсолютни сладкиши, много добър избор. Heart Eyes

# 289
Дуци, айде честита ти радост, с парцала ще станете много близки за известен период, но няма да се отчайваш  Laughing
Аз моята хубостница я научих да пишка на еднократни пелени, доста по-евтино е от кучешките памперси , и можеш да ги режеш на няколко парчета. Най-добре ако можеш в банята да я научиш, на пелената. Така ще си свикне, и дори да няма пелена, пак там ще ходи - все пак е най-лесно да се измият плочките, не паркета Joy
Покажи снимчици на мишката де

# 290
  • на брега на морето
Дуци, да пуснеш снимки! Нямам търпение. Обожавам ретривъри.

# 291
Горката Дуци, дано кучу ги е оставило да поспят.  Laughing

# 292
  • на брега на морето
Щом е бебе може да е плакал през нощта. Душичка мънинка.

# 293
А, не, тя днес ще дойде, към 12 ще е тук. Аз близките 6 години не съм спала като хората, не ме мислете Joy
Цяла нощ сънувах кучета, постелки, къщички hahaha Сутринта скокнах да си дочета кучешката книжка, определено много неща не съм знаела.
Благодарение и на темата се образовах  bouquet

# 294
  • на брега на морето
Да пишеш, когато се приберете, че нямам търпение. Какво име му избрахте? Днес  ще има целувкиииииииии

# 295
Аууу, лудница Crazy След малко като сложа Анна да спи ще ви пусна снимки и ще разкажа по-подробно. Кръстихме я Кара или Кари, още не можем да се разберем с мъжа ми Mr. Green
Ужасно е сладка Heart Eyes Децата са във възторг, а кучето само мен преследва Crazy

# 296
 Joy Joy Представям си колко е хубаво сега при вас. Нормално е да тича след теб, винаги майките в семейството преследва. Laughing

# 297
# 298
  • на брега на морето
Честито! Разтопих се от умиление! Красива е. Да ви е жива и здрава.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт