Отговори
# 300
Красавица  Heart Eyes
Голдъните са умнички, бързо ще свикне с реда у дома, и ще ви носи много щастие.  Hug

# 301
Мерси Hug
Притеснява ме, че от както е дошла не е пишкала Rolling Eyes Само веднъж направи белята точно като дойде, не съм й се карала изобщо. Взехме пелена, накапах капки... Rolling Eyes

# 302
Не й се пишка сигурно. Те като са малки пишкат често, но по една мъъничка локвичка. Няма страшно. Peace
А пие ли водичка? Ако не е пила от сутринта е нормално.
Ще й трябва малко време да се адаптира.

# 303
Пие, да. Ще я следя. И ще разгледам по-внимателно пода, да не би да съм я изпуснала.

# 304
  • Пловдив
Честита ви прелест, толкова е хубава и явно се адаптира бързо щом вече и с играчките си играе Laughing
Представи я госпожицата и при кучешката дружина http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=461985.0

# 305
охххх сладкиш малък, и с джуфка, и с черен нос, прелест просто.
Дуци, по някога могат да стискат страшно дълго, ние нашата като я взехме, (два месеца нямаше даже), на следващия ден пътувахме до морето, не направи никаква беля в колата, стиска до край! Въпреки пелените, които бяха подсигурени.
Ох, пу-пу, много красива.

# 306
Бонбон  Hug

# 307
  • на брега на морето
Дуци, как спахте снощи?  1countingsheep

# 308
Благодаря Hug Наистина е много сладка, постоянно стискам зъби, докато я галя, иде ми да я намачкам здраво Mr. Green
Мъжът ми спа на дивана с провесена ръка Mr. Green Кари усещаше топлината и не плака изобщо. Но имаше доста минирани зони Laughing Забелязах, че на пелена като се изпишка веднъж, повече не повтаря там Thinking

# 309
По принцип ползвам Фрош, който е био уж. Но искам нещо сигурно антибактериално.

Дуци, поздрав и от мен!
Ето един съвет: Използвам  SMAC detergente igienizzante.
Антибактериален препарат за под без хлор.
В метро го има - 1 литър зелено шише, около 4 лева.

# 310
  • Ænima/Albuquerque
Цоп и аз в темата да я следя!

Дуци,прекрасна е,пу пу пу!!!
Аз съм с голяма годънка,на 3 години,тези кучета всъщност са камуфлажирани котки!  Joy

# 311
Не превръщайте темата в "Любители на кучета".Има си такава. Simple Smile

# 312
  • Ænima/Albuquerque
Да,видях я,просто нямаше как да не похваля кучето!

Сега по темата,аз мисля,че всяко животно си има свой собствен характер и реакция в дадена ситуация,независимо от това как искаме да го възпитаме.
По повод "спора" в първите страници,мисля си,че четенето за това как се гледа,обучава и социализира кучетата,е абсолютно абстрактно и не може да се приложи на всяка една животинка!
Зависи от порода,от човека-двата края на нашийника,както казахте и напълно подкрепям мнението.
Аз мога да кажа с ръка на сърцето,че сме се справили страхотно във възпитанието на моята,но пак си мисля,че това нямаше да е възможно,ако не беше благ самият и характер!

# 313
Аз мога да кажа с ръка на сърцето,че сме се справили страхотно във възпитанието на моята,но пак си мисля,че това нямаше да е възможно,ако не беше благ самият и характер!

За това е изключително важно човек много добре да се замисли какво куче да си вземе,колко време,упорство и т.н. може да отдели.А не да си вземе хъски заради сините очи,или доберман заради красивата осанка.Всяка порода има типични черти на характера и всеки преди да вземе куче,трябва внимателно да чете,докато открие коя е неговата.В твоя случай явно е успешно Peace

# 314
  • Ænima/Albuquerque

За това е изключително важно човек много добре да се замисли какво куче да си вземе,колко време,упорство и т.н. може да отдели.А не да си вземе хъски заради сините очи,или доберман заради красивата осанка.Всяка порода има типични черти на характера и всеки преди да вземе куче,трябва внимателно да чете,докато открие коя е неговата.В твоя случай явно е успешно Peace
Да,това е много важно!
Още повече всеки човек си го влече определена порода,аз например винаги съм искала хъски,но голдъна съм смятала за моя тип куче,още повече човек трябва да се съобразява с това дали има деца,на каква възраст са и доколко животното е привързано и понася да му бъркат в носа и очите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт